Kardesimin ruyalarindan korkuyorum

Benim de bir dönem böyleydi. Rüyamda gördüğüm şey çıkardı. Hatta birinde dükkanımızız kapısında kaldığımızı gördüm. Ertesi gün anneme anahtar elinde demi diye kırk kere sordum.oh be artık çıkmıyor diye düşündüm. Kapıya gittik anahtar kapıyı açamadı. Kilit kendi kendine bozulmuş falan.

O dönem her gördüğüm kötü rüya çıkacak diye ödüm kopardı. Kardeşimin başına kötü birşey geleceğini görmüştüm günlerce etkisinde kaldım. Çok şükür ki çıkmamıştı.

Hepsi çıkacak diye birşey yok yani. Üzmeyin kendinizi

Annemin rüyaları benim rüyalarım cikar. Kötü rüya görsem kimseye anlatmaz hayra yorarim. Rüyada ilk yorum rüyanın kaderini değiştirir. Bu yüzden kotuye yormayin,kötüyü çağırmayın içinizi ferah tut .

Merhaba kızlar nasılsınız?
Benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var,aynı binada oturuyoruz. Kardeşimin çok korktuğum bir durumu var. Rüyasında ne görürse görsün ya ertesi gün veya 3-4gun içinde mutlaka aynısını yasiyoruz:(
Örnek vermem gerekirse; küçük kızımın kaybolduğunu ve sonrasında bulundugunu gördü ve ertesi gün kizim gözümün önünde yer yarıldı içine girdi sanki. Çok şükür hemen buldum ama o anı asla unutamayacağım.. Cenaze gördü kuzenim vefat etti. Küçük bir çocuğa çarptığını gördü,cenaze günü kaza yaptı ve iki kisiye hafif çarptı,Allahtan daha beter şeyler olmadi. Son 10gunde olan olaylar bunlar,öncesi de var ve sık sık rüya görüyor. Kotu birşeyse gece hüngür hüngür ağlayarak uyanıyor. Ben hemen koşup üst kata çıkıyorum. Rüyadan ağladığını anlıyorum ve çocuklarımla ilgili mi diye ödüm kopuyor... Bu sabah da büyük kızımı rüyasında gördüğünü ve zehirlendiğini söyledi. Kızım ve babası bayramda başka şehire gittiler yarın dönüyorlar ama ben kendi kendimi yiyorum burada. Esimi uyarıp duruyorum. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mi? Acaba ruyanin yasanmamasi icin anlatmaması mi lazim? Ben korkuyorum lütfen anlatma diyorum,sonra da anlatmasını istiyorum belki ona gore önlem alırım diye:(
Bir yerde rüyada ne görünürse görünsün hayra yorulması gerektiğini, hayra yoracak kişilere anlatmak gerektiğini okudum. Bende çok rüya görürüm ama genelde çıkmaz. Sizin durum biraz ürkütücü...

Amin. Iyi rüyalarını hatirlayamadim kötüler çıkıyor hep. :( Ben suya anlat,sol tarafına 3 kere tukuruluyormus filan diyince tersleyip gitti. O tarz inançları hiç yok üstüne kızıyor da.
Siz hayra yorun kötü düşünmeyin geleceği yalnızca Allah bilir kizinizin başına iyi ya da Allah korusun kötü bir şey geleceksede bunu yalnızca Yaratan bilir o yüzden bu rüyayı ve kardesinizin gorecegi diger kotu ruyalari hep hayra yorun üstüne düşmeyin unutun gitsin bol bol dua edin 💚kardesiniz uyumadan önce felak nas ayeter kursi okusun bunu da mi kabul etmez acaba birde bunu söyleyin

ruya durumunu bende yasiyorum cogunlukla. hatta benim bi tik otesinde ben gozum acikken de bazi yasanacak seyleri goruyorum:olamaz: hic hos bir sey degil.cok ustune dusup arastirmiyorum acikcasi. kardesiniz de boyle bir ozelligi yokmus gibi davransin ruyalarina. kimseye anlatmasin. kendi kendine de bunlarin gercek olmayacagini telkin etsin. dusunup olumladikca oluyor cunku

Peki rüyalarına hakim olabiliyomu yani kendi yönlendirebiliyomu? Kusura bakmayın benim durumda biriyle hiç karşılaşmamıştım belkide benim gibi onlarda anlatmadığından o yüzden merak ediyorum. kardeşinizle konuşmayı isterdim. Size tavsiyem onun için bu çok zor bi durum kendince çözümler bulsun yoksa gittikçe zorlaşır hayat onun için. Depresyona kadar gider bu durum

Ben de zaman zaman rüyada olduğumu anlıyorum. Farklı şekillerde olabiliyor bu.

Korktuğum rüyalarda, rüya gördüğümü ve istersem uyanabileceğimi telkin edip kendimi uyandırmak şeklinde mesela.

Ya da rüyada olduğumu farkedip istediğim birini görmek (ama normal rüyalarımdan daha silik ve belirsiz görüyorum nedense).

Bir iki defa uçabileceğimi düşünüp rüyada havada hareket ettim. (Bunda da kuş gibi uçmak istedim ama sadece havada hareket edebildim.)

Rüyalarımın çıkmasını istemem ama. Bu beni tedirgin eder.

canim ayni sorunu bende yasiyorum normalde hic ruya gormem ama bisey olucaksa 6. hismi artik ne bilmiyorum mutlaka riya gorurum.Kim olcekse mutlaka cenaze kalabalik gorurum.Ruyamda araba carptigi gordum ama asiri sikintiliydi 2 gun evden cikmadm sonra esim sacmalama dedi evden ciktik ara sokaktan bi araba cikip benim oturdugum tarafa gecirdi iste o gun ruyalarima inanmaya basladi abimin esi dogumda vefat etti bi gun oncesinde 1 mezar gordun kalabalikti ve annem gasilhaneden cikiyodu keske girmeseydin son haliyle hatirlasaydin dedm 1 gun sonra yengem vefat etti ve aynen. anneme oyle siyledim ya bunun gibi onlarca ornek verebilrm.Bende ruya gormek istemem gorunce agladgm cok oldu

Ruyasini anlatmasin, siz bu kadar inandiginiz icin olmayacak bir seyi de cagirir sonra aha bildi yine dersiniz...

Merhaba kızlar nasılsınız?
Benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var,aynı binada oturuyoruz. Kardeşimin çok korktuğum bir durumu var. Rüyasında ne görürse görsün ya ertesi gün veya 3-4gun içinde mutlaka aynısını yasiyoruz:KK43:
Örnek vermem gerekirse; küçük kızımın kaybolduğunu ve sonrasında bulundugunu gördü ve ertesi gün kizim gözümün önünde yer yarıldı içine girdi sanki. Çok şükür hemen buldum ama o anı asla unutamayacağım.. Cenaze gördü kuzenim vefat etti. Küçük bir çocuğa çarptığını gördü,cenaze günü kaza yaptı ve iki kisiye hafif çarptı,Allahtan daha beter şeyler olmadi. Son 10gunde olan olaylar bunlar,öncesi de var ve sık sık rüya görüyor. Kotu birşeyse gece hüngür hüngür ağlayarak uyanıyor. Ben hemen koşup üst kata çıkıyorum. Rüyadan ağladığını anlıyorum ve çocuklarımla ilgili mi diye ödüm kopuyor... Bu sabah da büyük kızımı rüyasında gördüğünü ve zehirlendiğini söyledi. Kızım ve babası bayramda başka şehire gittiler yarın dönüyorlar ama ben kendi kendimi yiyorum burada. Esimi uyarıp duruyorum. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mi? Acaba ruyanin yasanmamasi icin anlatmaması mi lazim? Ben korkuyorum lütfen anlatma diyorum,sonra da anlatmasını istiyorum belki ona gore önlem alırım diye:KK43:
Benim annem gibi o da oyle ruyasini anlatmazdi cogu sefer net gormedim derdi ruyasi cikinca anlatirdi suan gormuyor ama

lupid rüya deniyor buna yamulmuyorsam ve insanlar sizin şu yaşadığınızı yaşamak için
bir sürü meditasyon,ritüel filan yapıyorlar :kahve:
Bunu bende çok yaşarım. Hatta rüyamda gördüğüm insanlara “ay ben şimdi uyanıcam ama belki gerçek hayatta da karşılarız” dediğim oluyor.

Bazı dönemlerde ben de yaşıyorum bu sebeple uyumak istemediğim zamanlarım olmuştur.
Ergenlik zamanlarımdan beri var olan bişey bu..
Ama paylaşmayı cok tercih etmiyorum.
Öncesinde çok paylaşırdım çevremle artık bunu yapmıyorum doğru da değil zaten.
Yalnız enteresandır en son bu sitede konularını takip ettiğim bir üyeyi rüyamda gördüm.
Sima, görüntü vs. yok
Bir kalem önümdeki beyaz kağıtta hareket ediyordu.
Tek tek yazdı ..........AYRILACAK.
Üyenin ismini asla paylasmayacağım.
Galiba cok konu okudum bu aralar, bilinçaltı olmasını diliyorum..
Her rüyaya gerçekleşecek gözüyle bakmamalı rüyayı gören kişi.
Bu ciddi anlamda psikoloji bozan bişey çünkü..
C CeYz bence siz de anlatmasını istemeyin..

Buraya üye olsa sizi tanistirirdim valla:) Bazı rüyalarında kötü birşey olduğunda 'Nasıl olsa gözümü sıkınca uyanirim' diyip rahat oluyormuş. Ama gerçekleşen rüyalarında öyle değilmiş yonlendiremiyormus
Evet bu bende de oluyor. Bir ara kafayı çok takmıştım. Saat benim zihnimle degisiyrosa rüyadayım derdim. Değişmezse korkardim

Evet bilimsel bi açıklaması varmış netten biraz araştırmıştım. Çünkü bi arkadaş ortamında konusu açılmıştı bende söylemıştim herkes hayalet görmüş gibi baktı bana ve şaka yaptığımı sanıp güldüler bende üzerine gitmedim fazla. Hatta bi bendemi oluyo demiştim kendi kendime sonra araştırınca öğrendim şimdi kimseye bahsetmiyorum
Ay bende böyleyim gelin sarılalım 🥰 Peki rüyada olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz? Yani mesela ben rüyamda yazı yazamıyorum yada telefonda doğru numaraları çeviremiyorum. Sizde nasıl oluyor?

Ay bende böyleyim gelin sarılalım 🥰 Peki rüyada olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz? Yani mesela ben rüyamda yazı yazamıyorum yada telefonda doğru numaraları çeviremiyorum. Sizde nasıl oluyor?
Yazı yazma ya da telefonla ilgili bi rüyayı gördüğümü hatırlamıyorum o yüzden nasıl oluyo birşey diyemem ama bende durum şöyle ben rüyadaylen mantığım devreye giriyo ve bu normal değil kesin rüyadayım diyebiliyorum. Hatta bi keresinde rüyamdakilere gülerek siz gerçek değilsiniz şuan benin rüyamdasınız bile demişliğim var (rüyamda bile gülmüşlerdi bana ama umursamadım :) ) böyle bi gariplik işte. Dahasıda varda deli derler pek bahsedemiyorum burada.

Yazı yazma ya da telefonla ilgili bi rüyayı gördüğümü hatırlamıyorum o yüzden nasıl oluyo birşey diyemem ama bende durum şöyle ben rüyadaylen mantığım devreye giriyo ve bu normal değil kesin rüyadayım diyebiliyorum. Hatta bi keresinde rüyamdakilere gülerek siz gerçek değilsiniz şuan benin rüyamdasınız bile demişliğim var (rüyamda bile gülmüşlerdi bana ama umursamadım :) ) böyle bi gariplik işte. Dahasıda varda deli derler pek bahsedemiyorum burada.

Okudukça çok benzetiyorum durumumuzu. Ben de canımı çok sıkan birilerini görmüştüm rüyamda ve “nasıl olsa bu bir rüya, bana hiç bir şey yapamazsınız, beni üzemezsiniz” diye bağırmıştım😀

Günlük hayatınızda kontrolü elden bırakmayan ve mükemmeliyetçi bir insan mısınız? Beyniniz zaman zaman onu ikna edemeyeceğiniz kadar dirençli mi? Hassas mısınız? Ben kendimde olanı, bu özelliklerime bağlıyorum.

Yalnız delilik ile falan alakası yok bence durumun. Çevrenizdekiler çok ilginçmiş. Anlattığım kimse bana böyle tepkiler vermedi.

Okudukça çok benzetiyorum durumumuzu. Ben de canımı çok sıkan birilerini görmüştüm rüyamda ve “nasıl olsa bu bir rüya, bana hiç bir şey yapamazsınız, beni üzemezsiniz” diye bağırmıştım😀

Günlük hayatınızda kontrolü elden bırakmayan ve mükemmeliyetçi bir insan mısınız? Beyniniz zaman zaman onu ikna edemeyeceğiniz kadar dirençli mi? Hassas mısınız? Ben kendimde olanı, bu özelliklerime bağlıyorum.

Yalnız delilik ile falan alakası yok bence durumun. Çevrenizdekiler çok ilginçmiş. Anlattığım kimse bana böyle tepkiler vermedi.

Evet bende aynı özellikleri taşıyorum mantığım her zaman önde gidiyor.

Bende bi keresinde işten ayrılmama sebep olan eski şefimi görmüştüm rüyamda bayandı kendisi nefret ediyorum hala ondan nasılsa rüya diye iş yerine gidip şaçını başını yoldum bide üstüne kimse ona yardım etmedi elimden alanda olmadı iyice bi dövdüm saydım sövdüm birazda bildiğin hastanelik olacak şekilde ama sabah uyandığımda nasıl rahatlamıştım anlatamam. Kendi kendime bayağı güldüm ama iyi yaptım hala tebrik ediyorum kendimi yazarkende bayağı güldüm aklıma gelince bak şimdi. O gün bugündür bir daha da gelmedi rüyalarıma :KK70:

bana gülenler eski çalıştığım is yerindeki bi kac kisiydi ama bu dalga gecer gibi degildi cunku onlar is arkadaslarimdi komik geldigi icin daha once duymadik kimseden boyle bise diyip gulduler ben sadece her ihtimale karsi kimseye anlatmiyorum o kadar. Ben sadece burda belki beni kimse anlamazda deli derler diye dedim sonucta garip bi ozellik ve ben benim gibi olan kimseyle karsilasmadim eger ben yasamamis olsam baskasi bana bu durumunu anlatsa bende garip karsilardim cunku.

Rüyayı anlatıyor , olduğu gibi yorumluyorsunuz ve gerçekleşiyor. Anlatmasın, hayır olsun desin ve iyi bir yorum yapsın kendince.

Kötüyü çağırıyor . Rüyalarım çıkıyor diyede inandığı için inandığı başına geliyor.

Benim halam ne zaman ruyasinda disi ciktigini gorse birbkac gun icinde cenaze olmustur. Ruyamda disim cikinca canim cok yandiysa cok yakinim sevdigim biri aci hissetmediysem uzak biri der hep. Dedemin ikinci haniminin vefaatindan bir kac gun once de dis dolgusunun dustugunu gormustu.

Ben cok korkarim boyle seylerden. Etkilenirim filan. Bence de kardesiniz ruyalarini anlatmamali

Back
X