kardeşimin sevgilisi ayak tırnaklarini ve saçlarını kemiriyor!!

Hala sevgililer valla.. Hani oğlan bunu yapıyodu da bizim kız iğreniyodu desem yalan, alan memnun satan memnun.. İkisi de bunu romantik buluyorlar herhalde..

Asırlar öncesinden gelen bir kavram olan Romantizmin günümüz dünyasında ne denli hallere düştüğünü görmek bir hayli üzücü... Şimdi ben: Benim erkek arkadaşımın romantizmden yoksun olduğunamı sevinsem... Romantizmin bu hallere geldiğinemi... bilemedim. ve sanırım hiçde bilemeyeceğim:)

Durulan midem yine başladı oynamaya iyi mi...
Allah yardımcınız olsun...
Uzmana gidin diyeceğim ama, yani bilemedim uzmanın nasıl bir yardımı olur:37:

Artık danayamycam daha fazla karnım, midem feci kasıldı gülmekten yemin ederim haykırdım gece gece ölüyorum :52::52::52:

aynı durumdayım gözlerimden yaş geldi bu saatte gülmekten yazamıyorum kız uyanacak o değilde:)))))
arkadaşım yanlış anlama yapılan yorumlara koptum ay hala gülüyorum yaaa:))))))

Son düzenleme:
aynı durumdayım gözlerimden yaş geldi bu saatte gülmekten yazamıyorum kız uyanacak o değilde:)))))
arkadaşım yanlış anlama yapılan yorumlara koptum ay hala gülüyorum yaaa:))))))

o değilde ben hala tavana bakar pozisyonda tırnak kemirmesine gülüyorum :52:
Ay hayal ettikçe beynim uyuşuyo artık kasıldım kaldım :52:

Eğer bu olay gerçekse, Allah yardımcısı olsun o çocuğun...
Engel olamadığı bir durum demek ki, sevgilisinin yanında bile yaptığına göre :(

Kız kardeşiniz bunun normal olmadığını, tedavi olması gerektiğini söylesin...
Eğer kabul etmiyorsa bence ayrılmalı...
Ciddi bir sorun gibi geldi...

yani bi konuda tartışmaya başlamışlar, çocuk biraz kızmış kız kardeşimin mini etek giymesini istemiyomuş filan o konudan bi tartışma çıkmış.. gerilince bi anda çorapları çıkarıp kesmiş önce sonra onları kıtır kıtır yemeye başlamış.. kalanlarıda ayağı ağzına sokarak ısırmış işte ne bilim öyle diyor kız dumur olmuş tabi .. iğrenç bi görüntü varmış o anda. sen napıyosun ya manyakmısın falan demiş çocuk da içki mi içeyim yani gerildim demiş :51:

şaka yapıyorsunuz sanırım. pek inandırıcı gelmedi bana...eğer doğruysa çocuğun en kısa zamanda psikolojik yardım alması lazım ama... ben inanamadım ya..

ha bu arada hızını alamayıp kardeşinin ayak tırnaklarına saldırırsa durum o zaman hepten vahimleşir. kardeşinize söyleyin ayaklarını korusun çocuktan.:52:

Birkaç hafta önce national geographic de izlemiştim böyle hastalıklar varmış.
Yazık çocuğa stres yaptığı şeyler var demek ki..
Dalga geçilecek bir durum değil,elektriğini öyle atıyor o yolla atıyor.

aynennnnn hastalıktır bu bence bır sevgılı dahı olmasa arkadasında olsa psikiyatriye götürsen ona bir iylik yapmıs denize atmıs olursun. hayatta bilmedigmiz öyle hastalıklar varki yarın birgun benim cocugumda olmayacagı ne malum sizz destek olun hastalıgı iyilessin sevaptır

kızlar ya tekrar düşündüm te, hastalıksa bu, tedaviye ihtiyacı var, çocuk neden diye sorulduğunda savunma mekanizması geliştirmiş.stres atıyorum, içki mi içeyim falan...kız kardeşine söyle destek çıkıp psikiyatriye gitsinler.

Neden gülüyorsunuz anlamadım ayrılmak istiyosa ayrılır biter ,dalga geçmeinin gülmenin alemi yok bazı insanların çok sorunu oluyor geçmişte davranış bozuklukları oluyo zamanla..Benimde okul zamanında arkadaşım saçlarını yolardı kaşlarını kirpiklerini yolardı konuşurken,saç uçlarını zaman zaman ağzına alırdı ve tadavi görüyordu şimdi iyidir sanırım..benim hiç midem bulanmadı saçları ağzında diye,ayak tırnaklarınıda yeseydi de ben gülmek dalga geçmek ve midemin bulanması yerine çokk üzülürdüm(yanımda biri kussa bende çıkaran biriyim buna rağmen üzüntüden midem bulanamazdı heralde).. Rabbim ruh sağlığı bozuk insanlara şifa versin:20:..

kesinlikle katılıyorummmm erenköyde bakırkoyde neleer var buna sukredılecekkk dalgaya degil duaya ihtiyacları var bencedeee

Ben denedim ve başarabilirmişim istesem, bende emebilirmişim ayak tırnaklarımı evet :27:

Ama bilmiyorum bana pek normal gelmedi kardeşinizin sevgilisi :26:

Biz de ayak tırnağımızı emmiyoruz ama onu emmedik diye içki de içmiyoruz yani ne alaka

allahım sana geliyorum.gülmekten altıma işicem şimdi yorumlarada koptum ötesi.ya bu nedir arkadaş gerçekten normal olamaz bu kişi.bu ne iğrençlikya ayy midem kalktı resmen.oturup onu izlemiş kardeşin bide ben olsam kusmuştum herhalde o anda.çok güldümya töbe yarabbim neler duyucaz daha acaba.o çocuk popiler olsa ne yazar olmasa ne yazar ya yazık üzüldümde yani durumuna hiç normal değil.içkiyle ne alaka kurmuşki içse daha iyi bence öyle pislik yapıcağına ben korkarım bu tiplerden

Allahım bunu da mı duyacaktım :25: bence kardeşin hemen bıraksın onu ya düşünsene ayağını soktuğu ağzıyla onu öpecek ööğğğaakhh kusucam şimdiii

Son düzenleme:
Benim kardeşimde çocukken 6-10 yaşlarındayken hem el hem ayak tırnaklarını yerdi.. tv karşısına geçer oturup yerdi. tabi biz evde yokken genelde hemen kapıyı acınca yakalıyorduk.
ha birde bigün tülü açık bırakmış karşı komşudaydık orda balkona cıktık bizim eve bakınca ne görelim! kardeşim ayağını ağzına götürüyor sesleniyoruz falan duymuyor bile.. ama sonra o alışkanlığı kendi kendi bıraktı.. şimdi tırnak uzatıyor..

Son düzenleme:
Allah Allaah daha bu kk da neler duyacğm acaba, geçen gün çöpe çişini yapan arkadaş,bugünn ayak tırnağı yiyen sevgili.. hey Allahım yaa

Back
X