kardeşimin sevgilisi ayak tırnaklarini ve saçlarını kemiriyor!!

bence anormal bir durum sevgilisi direk psikolaga gitsin hem kızkardesın sevıyomuş onu onla olsunda csevgilisine bır çozum bulsun bulamadı ayrılsın cok anormal bir durum bu bence

O kadar midem bulandı ki... anlatamam.
YouTube'da bir belgesel izlemiştim. Hamile kadınların yaptığı garip şeyler hakkındaydı. Bir kadın ayak tırnağına aşerdiği için kesilmiş tırnakları yiyordu. Ve sadece kendi tırnağını değil, evdekilerin tırnaklarını da :(((

psk rahatsizlik bu sanirsam
cünkü bende sahit oldum
komsumuz kendi ayak tirnaklarini büyük bir ustalikla yiyordu
ve kendisi psk olarak rahatsiz ve terapi görüyordu
normal degil yani

bende el tırnaklarımı yerim benimle dalga gçerlerdi ayak tırnaklarını da ye diye..demek ki yiyenler varmış ciddi ciddi.:9: benim anlamadığım saçlarını nsıl emiyormş..uzunmuymuş saçı yani..

İçki içse daha mı iyiymiş :) İçkiye karşıyım ama içki içsin daha iyi yani :27: Bu ne iğrenç birşey ya.Acilen tedavi olması lazım bence.Yani bu bir hastalık bana göre.

o anda kız kardeşin durup onu mu izlemiş
yoksa o görüntüyü görünce oradan hemen uzaklaşmış mı??:27::27:

demek ki,sinirlenince yapıyor
ben bu çocuğun cinnet derecesınde sinirlendiğini hayal bile edemiyorum

mazallah tırnaklarıyla beraber parmaklarını da yemeye başlarsa şaşırmam.

bu tarz hastalıklar böyle galiba
ağzına en uzak yeri seçiyorsun ve kemirmeye başlıyorsun.

genelde bu tarz kişilikler kimse olmadığı zamanları seçer ama anlayamadım valla.

okulda sinirlenmesin bu çocuk.

arkadaş mis gibi el tırnakları var
normal insanlar gibi el tırnaklarını kemırsene.

midem alt üst oldu.

Şu an morlim çok bozukdu senin yazdığın yorumları okuyunca krize girdim valla :) Allah razı olsun yani :)

Ya gerçekten psikolojik bir sorun ya da kardeşinden kendini soğutmak için yapmıştır. Ama psikolojikmen kendini engelleyemediği için yapıyorsa Allah yardım etsin içine attığı çok sıkıntısı var demek ki...

kız kardeşim yeni bi çocukla çıkmaya başlamış daha21 yaşında ve bu çocukla çıkmak için 1 yıldır deliriyordu..en sonunda çıkmayı başardı herşey başlangıçta güzelmiş fakat geçen gün evde otururken çocuk ayak tırnaklarını kemirmeye başlamış :1: şaka değil ve bide saçlarını emiyormuş kendi kendinin.. nie yapıyosun diye sorunca aman nolucak stres atıyorum böyle içki mi içeyim yani ?? demiş :P bu bir hastalık olabilir mi yoksa takıntı mı bu sorunu yaşayan varmı ?:53::54::44::40:

benim azucuk midem kalktı.
bide ayaklarına mantar falan varsa. ığğğğğğğğ, sonra kız kardeşinle öpüşüyor.

Son düzenleme:
Kardeşin 1yıldır boşa delirmiş bu çocukla çıkmak için :ssz:

Tiksinç...iğrenç...rezalet...

Bence 1yıldır beklediği bu insandan1dakika bile geçmeden ayrılsın :ssz:

çok esnek bi insanmış maşallah....
bu esnek vücutla gidip spor yapsın stres atmak için...
ooooooffff çok iğrençmiş yaaa...

konu sahibinin adını tersten okuyunca, konu pek ilginç gelmedi bana..

konu sahibi,
kardeşinin sevgilisi saçlarına limon sürsün,
"ekşi" olunca belki kemirmezz ..

kız kardeşim yeni bi çocukla çıkmaya başlamış daha21 yaşında ve bu çocukla çıkmak için 1 yıldır deliriyordu..en sonunda çıkmayı başardı herşey başlangıçta güzelmiş fakat geçen gün evde otururken çocuk ayak tırnaklarını kemirmeye başlamış :1: şaka değil ve bide saçlarını emiyormuş kendi kendinin.. nie yapıyosun diye sorunca aman nolucak stres atıyorum böyle içki mi içeyim yani ?? demiş :P bu bir hastalık olabilir mi yoksa takıntı mı bu sorunu yaşayan varmı ?:53::54::44::40:

Psıkolojık delı olabılır ıyyyyyy

Back
X