- Konu Sahibi anaksunamun34
bence anormal bir durum sevgilisi direk psikolaga gitsin hem kızkardesın sevıyomuş onu onla olsunda csevgilisine bır çozum bulsun bulamadı ayrılsın cok anormal bir durum bu bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psk rahatsizlik bu sanirsam
cünkü bende sahit oldum
komsumuz kendi ayak tirnaklarini büyük bir ustalikla yiyordu
ve kendisi psk olarak rahatsiz ve terapi görüyordu
normal degil yani
o anda kız kardeşin durup onu mu izlemiş
yoksa o görüntüyü görünce oradan hemen uzaklaşmış mı??
demek ki,sinirlenince yapıyor
ben bu çocuğun cinnet derecesınde sinirlendiğini hayal bile edemiyorum
mazallah tırnaklarıyla beraber parmaklarını da yemeye başlarsa şaşırmam.
bu tarz hastalıklar böyle galiba
ağzına en uzak yeri seçiyorsun ve kemirmeye başlıyorsun.
genelde bu tarz kişilikler kimse olmadığı zamanları seçer ama anlayamadım valla.
okulda sinirlenmesin bu çocuk.
arkadaş mis gibi el tırnakları var
normal insanlar gibi el tırnaklarını kemırsene.
midem alt üst oldu.
kız kardeşim yeni bi çocukla çıkmaya başlamış daha21 yaşında ve bu çocukla çıkmak için 1 yıldır deliriyordu..en sonunda çıkmayı başardı herşey başlangıçta güzelmiş fakat geçen gün evde otururken çocuk ayak tırnaklarını kemirmeye başlamışşaka değil ve bide saçlarını emiyormuş kendi kendinin.. nie yapıyosun diye sorunca aman nolucak stres atıyorum böyle içki mi içeyim yani ?? demiş
bu bir hastalık olabilir mi yoksa takıntı mı bu sorunu yaşayan varmı ?
:44:
![]()
kız kardeşim yeni bi çocukla çıkmaya başlamış daha21 yaşında ve bu çocukla çıkmak için 1 yıldır deliriyordu..en sonunda çıkmayı başardı herşey başlangıçta güzelmiş fakat geçen gün evde otururken çocuk ayak tırnaklarını kemirmeye başlamışşaka değil ve bide saçlarını emiyormuş kendi kendinin.. nie yapıyosun diye sorunca aman nolucak stres atıyorum böyle içki mi içeyim yani ?? demiş
bu bir hastalık olabilir mi yoksa takıntı mı bu sorunu yaşayan varmı ?
:44:
![]()