- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Evet ama siniftaki 85 kiside onu istemeyinceKoskoca kız .
En son ilkokulda oluyordu böyle şeyler
Yanı adam mı öldürmüş .Evet ama siniftaki 85 kiside onu istemeyince
Kardesim bugun soyledi 2 haftadir gitmiyormus sebebi ise suymus. Bu sevgilisinin eski sevgilisiyle ayni sinifa dusmustu teseduf koskoca istanbulda. Herneyse bunlar kavga etmisler kizin cevreside genismis butun sinifi bunun ustune salmis yani butun sinif arkasinda durmus kizin. Kardesime bagirip cagirmislar. Ve kardesimin en yakin arkadaslarida kardesime kizmis kardesimi en cok uzen sey bu bende silseydin onlari bari dedim. Sonra okula git dedim en yakin arkadaslari buna demiski butun sinif senden nefret ediyor gelme bence obur kampuse gec kimse seni istemiyor diye kardesimi doldurmuslar bunu yapanda en iyi arkadaslari. Nasil arkadas bunlar ya dediklerine bak? Simdide neden gelmiyosun diye ariyolarmis surekli ariyolar bugun engelledim artik dedi. Sonunda konustuk ve kardesimi 2.donem obur kampuse alicaz hem evimizede yakin yoklama alinmiyomus sinav haftasinda cok calisip sinavlara giricek sadece. O kizlarida silicek her yerden sizce ne deseydin baska napsaydim? Herseyi gectim en cok en yakin arkadaslarina kizdim. Ozel unide okuyo ve oyle uzmuslerki 2 haftadir gitmiyomus bize okul yok diyodu..
Kiz sevgilimi caldi deyince herkes onyargili tabiHerkes cephe aldigina gire kardesinizde bir problem olabilir.Ayrilmasi isabet olus.
Kardesimi hep simarttigimiz icin herseyde bize kosuyor bunu gizledi ama ben anladim ve anlatti bugun zorla hayirlisi olsunEvet ama siniftaki 85 kiside onu istemeyince
Hangi üniversite bu çok merak ettim. Sınıftaki 85 kişi ilkokul öğrencisi olsa böyle bir şey olamaz. Bence kardeşiniz yalan söylüyor. Hırsızlık falan yaparken yakalanmış olmasın? Ya da toplum içine çıkamayacak başka bir kabahat. Ya da başka bir sebeple tehdit falan ediliyor olabilir. Aklıma bunlar geldi. Kardeşinizi siz tanırsınız. Ama şu anlattığınız şey mümkün değil olamaz.Evet ama siniftaki 85 kiside onu istemeyince
Yok durumumuz cok iyi hirsizlik olamaz kesinlikle. Bilmiyorum bana anlattigi bu. Istanbulda ozel bi univeristede kendisiHangi üniversite bu çok merak ettim. Sınıftaki 85 kişi ilkokul öğrencisi olsa böyle bir şey olamaz. Bence kardeşiniz yalan söylüyor. Hırsızlık falan yaparken yakalanmış olmasın? Ya da toplum içine çıkamayacak başka bir kabahat. Ya da başka bir sebeple tehdit falan ediliyor olabilir. Aklıma bunlar geldi. Kardeşinizi siz tanırsınız. Ama şu anlattığınız şey mümkün değil olamaz.
Kliptomani denen bir şey var. İnsanlar her zaman ihtiyacı olduğu için çalmaz zaten. Neyse siz bence o arkadaşlarından biri ile konuşun.Yok durumumuz cok iyi hirsizlik olamaz kesinlikle. Bilmiyorum bana anlattigi bu. Istanbulda ozel bi univeristede kendisi
Kiz sevgilimi caldi deyince herkes onyargili tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?