Kardesimin universite hayati okula gitmiyormus..

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Kardesim bugun soyledi 2 haftadir gitmiyormus sebebi ise suymus. Bu sevgilisinin eski sevgilisiyle ayni sinifa dusmustu teseduf koskoca istanbulda. Herneyse bunlar kavga etmisler kizin cevreside genismis butun sinifi bunun ustune salmis yani butun sinif arkasinda durmus kizin. Kardesime bagirip cagirmislar. Ve kardesimin en yakin arkadaslarida kardesime kizmis kardesimi en cok uzen sey bu bende silseydin onlari bari dedim. Sonra okula git dedim en yakin arkadaslari buna demiski butun sinif senden nefret ediyor gelme bence obur kampuse gec kimse seni istemiyor diye kardesimi doldurmuslar bunu yapanda en iyi arkadaslari. Nasil arkadas bunlar ya dediklerine bak? Simdide neden gelmiyosun diye ariyolarmis surekli ariyolar bugun engelledim artik dedi. Sonunda konustuk ve kardesimi 2.donem obur kampuse alicaz hem evimizede yakin yoklama alinmiyomus sinav haftasinda cok calisip sinavlara giricek sadece. O kizlarida silicek her yerden sizce ne deseydin baska napsaydim? Herseyi gectim en cok en yakin arkadaslarina kizdim. Ozel unide okuyo ve oyle uzmuslerki 2 haftadir gitmiyomus bize okul yok diyodu..

Reactions: Den
Kardeşin lise yada ortaokulda zannettim okurken, kocaman kız bana göre sorunlarını kendisi çözemiyor ve sizmi çözüm buluyorsunuz?
Direk çözümü bulup karar vermişssiniz ondan dedim, yoksa öyle yapmak istiyor ne dersiniz gibi bir şey göremedim yazıda.

Değer mi 3-5 kız erkek için...
Okul hayatımı bitirmeye.

Evet ama siniftaki 85 kiside onu istemeyince
Hangi üniversite bu çok merak ettim. Sınıftaki 85 kişi ilkokul öğrencisi olsa böyle bir şey olamaz. Bence kardeşiniz yalan söylüyor. Hırsızlık falan yaparken yakalanmış olmasın? Ya da toplum içine çıkamayacak başka bir kabahat. Ya da başka bir sebeple tehdit falan ediliyor olabilir. Aklıma bunlar geldi. Kardeşinizi siz tanırsınız. Ama şu anlattığınız şey mümkün değil olamaz.

Yok durumumuz cok iyi hirsizlik olamaz kesinlikle. Bilmiyorum bana anlattigi bu. Istanbulda ozel bi univeristede kendisi

Erkek arkadasini okula cagirsin madem onu linc etsinler.. pisligini temizlesin

Üniversitede okuyanlar kaç yaşında aklı başında insanlar. . Sırf birisi birisinin eski bilmemnesi diye 85 kişinin 85i de küsmez. Yahu baya bi suç işlese bile 85 kişinin hepsi küsmez elbet birisi çıkar bi durun dinleyelim der.
Ben kardeşinizin anlattığına pek inanmadım.

Üniversiteler de değişmiş

Bizim Zaman'ımızda kim kimin sevgilisiydi kim onu bıraktı bir başkasına başladı takip bile edemiyorduk

Şimdi arkadaşımızın eski sevgilisinin yeni sevgilisi diye birilerini dışlamak moda demek ki

ilginç

Madem yoklama alinmiyor dersi dinlemesi sorun olmayacaksa gitmesin. Psikolojik baski olusmus. Baska kampuse gecer unutulur hersey. Hepsi birden cephe aldigina gore kiskaniyolardir. Guzeldir alimlidir cok caliskandir vs. Herkes ayni sebepten cephe almaz da bazilari da firsat bulmustur gibi geldi bana. Degmez kendini uzmeye...

Şu dizilerdeki üniversite ortamları herhalde bunlar. Biz de okuduk ama bizim sınıf arkadaşlarımız tabii olgun insanlardı. 4 bölüm beraber girerdik derse, her derste farklı 100 kişi olurdu amfide, kim kime dum duma. Derse gitmemek için bahane bence bunlar. Hem ilk okul çocuğu gibi kampüs değiştirmek ne demek? Bence kız kardeşiniz biraz mücadele etmeyi öğrensin. Hayat daha neler gösterecek ona, her defasında bırakır kaçarsa olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…