- 12 Ocak 2012
- 1.390
- 2.171
- 333
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Devam mecburiyeti yoksa sikinti olmaz.Kardesim bugun soyledi 2 haftadir gitmiyormus sebebi ise suymus. Bu sevgilisinin eski sevgilisiyle ayni sinifa dusmustu teseduf koskoca istanbulda. Herneyse bunlar kavga etmisler kizin cevreside genismis butun sinifi bunun ustune salmis yani butun sinif arkasinda durmus kizin. Kardesime bagirip cagirmislar. Ve kardesimin en yakin arkadaslarida kardesime kizmis kardesimi en cok uzen sey bu bende silseydin onlari bari dedim. Sonra okula git dedim en yakin arkadaslari buna demiski butun sinif senden nefret ediyor gelme bence obur kampuse gec kimse seni istemiyor diye kardesimi doldurmuslar bunu yapanda en iyi arkadaslari. Nasil arkadas bunlar ya dediklerine bak? Simdide neden gelmiyosun diye ariyolarmis surekli ariyolar bugun engelledim artik dedi. Sonunda konustuk ve kardesimi 2.donem obur kampuse alicaz hem evimizede yakin yoklama alinmiyomus sinav haftasinda cok calisip sinavlara giricek sadece. O kizlarida silicek her yerden sizce ne deseydin baska napsaydim? Herseyi gectim en cok en yakin arkadaslarina kizdim. Ozel unide okuyo ve oyle uzmuslerki 2 haftadir gitmiyomus bize okul yok diyodu..
Ben de tam bunu yazacaktım. Bana da yüz kızartıcı bir suç işlemiş gibi geldi. Böyle saçma sebepten kimse bir kişiyi dışlamaz.Hangi üniversite bu çok merak ettim. Sınıftaki 85 kişi ilkokul öğrencisi olsa böyle bir şey olamaz. Bence kardeşiniz yalan söylüyor. Hırsızlık falan yaparken yakalanmış olmasın? Ya da toplum içine çıkamayacak başka bir kabahat. Ya da başka bir sebeple tehdit falan ediliyor olabilir. Aklıma bunlar geldi. Kardeşinizi siz tanırsınız. Ama şu anlattığınız şey mümkün değil olamaz.
Hangi üniversite bu çok merak ettim. Sınıftaki 85 kişi ilkokul öğrencisi olsa böyle bir şey olamaz. Bence kardeşiniz yalan söylüyor. Hırsızlık falan yaparken yakalanmış olmasın? Ya da toplum içine çıkamayacak başka bir kabahat. Ya da başka bir sebeple tehdit falan ediliyor olabilir. Aklıma bunlar geldi. Kardeşinizi siz tanırsınız. Ama şu anlattığınız şey mümkün değil olamaz.
Gercekten sevgilisini calmis mi kardesiniz? Oyle bir durum varsa haklilar. Bizim okulda da oyle bir kizi dislamislardi, hicbirseye almiyorlardi okul bitene kadar bir basina avere gibi dolandi durdu.
Lütfen beni yanlış anlamayın ama univ ortamında bi insani ne olursa olsun dinlemeden etmeden koyun sürüsü gibi yargilamak bence hadsizlik. Yaşananları Allah ve sadece o iki kişi en iyi bilir.
Kimseyi savunmuyorum. Sadece ortada net birsey dahi yokken bi insani hayati bi dönemde böyle acımasızca dışlamak çok ayıp.
Sonuçta gençken herkesin ufacikta hataları olur. Hatanın azı çoğu olmaz belki hiçbirimiz de hata yokmu gençliğimizde.
Konu evlilikte aldatilma olsa tepkim asla böyle olmaz o ayrı bi şey.
Ama bu bence o kadar da ciddi yaşanan bi ilişki bile değilmiş.
Karşısındaki adam olsaydı çünkü en azından o benim ne olursa olsun kız arkadasimdi diyip okula gelir bu duruma nokta koyardi. Koyması gerekirdi. İlişki bittikten sonra bile bi saygı olur çünkü.
Ama yaşları buna müsait olmadığı için bence hepsi cahilce ve düşünmeden hareket ediyor.
Saka maka 85 kişi benim üzerime gelse eğer hakliysam o okulu başlarına yıkar dim. Dik durur hepsini gururumla ezerdim.
Hepimiz hatalar yapabiliyoruz. Bende yaptim hatta biraz fazlaca yapmis olabilirim ama yaptigim hatalarin buyuk cogunlugu baskasinin hayatini degil benim hayatimi zora sokacak seylerdi. Ciddi veya değil ortada bir iliski varsa baskasinin ilişkisini bozmadim hicbir zaman.
Cocuk yaşta degiller sonuçta. Gercekten boyle birsey yaptiysa kiz da sucludur erkek kadar. Illa evli olmasi gerekmiyor. Evli degil diye baskasinin kız/erkek arkadasini almak masum olmuyor. Diyeceksin ki erkek istemezse olmazdi. Evet kimde kimseyi zorla elde edemez ama bir iliski varken araya daliyorsan boyle yaftalanirsin.
Ha boyle birsey yoksa ve iftiraysa kacmamali nolursa olsun.
Tamam. Da zaten bende ortada kesin su olmuş denmedigi için boyle dedim. Masum hiçbir tarafı yok ama etkenlerde önemli tabi. Kimse kimseye zorla birsey yaptiramaz dediğin gibi.
Hikayede çok eksik var bence. Biz burdan ne yazarsak yazalım eksikler tamamlanmadan doğru bi konu için yorum yapamicaz.
Konu sahibi kardesinin agzindan yaziyor. Ama koca 85 kisilik siniftan bir tane bile itiraz eden cikmaz mi? Belkide kanit var ve o yuzden herkes diger kiza inaniyor diye dusundum bende.
Yoksa her ortaya bisey atana herkes inansaydi okulda insan kalmazdi. Ama bu işin asli astarini kardesinden degil okuldan birilerinden ogrenebilir anca konu sahibi.
şımartmayı kesme zamanınız geçmiş demekki hayatının çözümlerini kendi bulmalı düşe kalka doğru yolu bulur.Kardesimi hep simarttigimiz icin herseyde bize kosuyor bunu gizledi ama ben anladim ve anlatti bugun zorla hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?