• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin vefatı ve ardındaki sır perdesi

Patafix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.629
986
248
21 yaşındaki kardeşimi, canımın diğer yarısını toprağa vereli tam 67 gün oldu. Mevlam kimseye böyle yangınlar yaşatmasın. Doğum gününün ilk gece yarısında aniden çırpınarak uçup gitti aramızdan. Otopsi yapıldı. Bugün adlı tıbbı aradık sonuç çıktı mı diye ancak telefondaki memur tetkiklerin bittiğini ama ölüm sebebinin belirlenemedigini soyledi. Rapor savcıya gidecek, dosyadaki belgelerle beraber tekrar adlı tıbba gelip üst kurula girecek dedi . Bunun anlamını bilen var mıdır aranızda? Alınan parçaların gösteremediği olum sebebi, savcının dosyasındaki belgelerle nasıl saptanabilir ki? Yeniden tetkik mi yapılacak dedim hayır dediler. Benzer bişey yaşayan varsa lütfen paylaşabilir mi çok perişanız!!!

Başınız sağolsun... memurla değil de otopsiyi yapan hekimle görüşseniz bir? hiç mi şüphelendikleri birşey olmamış? Sentetik madde falan mı kullanıyordu acaba? bildiğim kadarıyla onların tesbiti çok güç ve hatta bazen imkansız oluyormuş..

Allah sabır versin size..

Öncelikle başınız saolsun mekanı cennet olsun benim halamın kizida doğumdan 11 gün sonra vefat etti otopsi yapıldı hiç birşey çıkmadı ecel bu rabbm sabır versin size ve ailenize genç olum olunca malesef kabullenemiyor insan..

Allah rahmet eylesin sabir versin .uzuldum yazmak istedim bilgim yok canim

Sabırlar dilerim önce . Allah rahmet eylesin .
Konu hakkında net bilgim yok .
Ama düşününce adli tıp raporu savcıya gittiğinde , savcı ölüm nedeninde şüpheli bir durum görürse , tekrar inceleme talep eder .
Bu yüzden memurun net olarak ''tekrar tetkik yapılmayacak '' cevabı anlamsız geldi.

sorunun cevabını bilmiyorum, nasıl bir acı olduğunu tahmin dahi edemiyorum. Allah sabır versin.

Adli Tıp'ında kendi arasında üst - alt birimleri var. Kimisi yaralanma derecesine bakıp basit adli rapor verir, kimisi otopsi yapar kimisi de otopsi sonucunu değerlendirir
Sizinki muhtemelen kardeşinizin raporu hastane evraklarıyla birlikte İhtisas Kuruluna gönderilecek ve ordan kesin sonucu belirlenecek Başınız sağolsun Rabbim dayanma gücü versin

Basiniz sagolsun :(
Ama ilac ,hap falan olsa kaninda cikardi
Darp olsa yine belli olurdu
Hatta ittirilip dustuyse bile belli olur
Ic kanama olsa belli olur ..
Kardesiniz ne sekilde vefat etti

Başınız sağolsun, Allah sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah. Bir hastalığı var mıydı? Ya da siz ne olmasından şüphe ediyorsunuz?

Basınız sağolsun hiç birşey çıkmaması mümkün değil gibi Allah mekanını cennet etsin siz yanında mıydınız o sırada

:( Canım benim.Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşinin insallah.
Cok zordur eminim ki.kardeş bambaska bisey.rabbim kalanlara sabır sağlık uzun ömür versin.cok kötü oldum :(:KK42:

Back
X