• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin vefatı ve ardındaki sır perdesi

Ani yetişkin ölümü diye birşey var sebep bulunamıyor.Aniden kaybediliyor.Bir yakınımız da oğlunu kaybetti.Çok üzücü bir durum.Aile doktordu,araltırıldı ama hiçbir sebep bulunamadı.Çok üzücü bir şey başınız sağolsun.Adli tıp raporu kalp krizi,organlarda bozukluk,kanında uyuşturucu veya ilaç olsa çıkardı.Ani ölüm sendromu sebepsiz birşey,varsa da bilinemiyor bulunamıyor.

Basiniz sag olsun Allah yattigi yerde dinlendirsin cok uzuldum...

Mekanı cennet olsun, Rabbim sizlere dayanma gücü versin, çok çok üzüldüm..

Önce yediği pastadan zehirlenidimi acaba dicektim ama yememiş, eve gelince ne yemiş peki ? Hırrlama şekli bana biraz astım krizini çağrıştırdı.uzanmış müzik dinliyordu yazmışsınız acaba yediği bir şey midesinden geri soluk borusunamı geldi ? Reflü de öldürebilirmiş.. Ani ölümlerde hırıltı olmaz diye biliyorum..Allah gani gani rahmet eylesin çok üzüldüm, kızarkadaşıylada konuşun bence o gün ne yedi içti ne yaşadı...

Allah sabır versin

ciğerim parçalandı benim de 21 yaşında kız kardeşim var allah size sabır versin, başınız sağolsun diyecek bişey yok...

Rabbim sabır versin acınız büyük birde uğraştığınız şeylerde çok acı :KK51: bence memur eksik biliyordur otopsiyi yapan kişiyle görüşme imkanı bulursanız dahada aydınlatıcı bilgiler alırsınız

Bu çocuk evinde gece yarısından sonra vefat ettiyse ya bir ilaç ya zehirlenme ya da uyuşturucu veya kimyasal bir madde olması lazım.

Siz evde kardeşinizin kullandığı ilaçlar ve varsa onlara bir bakın derim. Bir yan etki durumu olabilir. Onun dişinda aldıkları o örneklerde bunlara bakmaları gerekiyor bence. Bu da kan ve doku örnekleri ile olur. Hangi testlerin yapıldığını hangi maddelerin arastirildigini öğrenmeye çalışın derim. Mesela kanında yüksek dozda potasyum olması kalp krizi sebebidir.

Allah yardımcınız olsun.

Bu arada dikkat etmeniz daha genis dusunebilmeniz için yazıyorum. Daha 1 ay olmadı haberlerde izledim kahroldum. 4 kişilik bir ailenin küçük kızı akşam evde fenalasiyor hastaneye kaldırıyorlar. Orada soba zehirlenmesi sebebiyle çocuğu kaybediyorlar. Ama evde yetişkin ve bir de 12 yaşında abla var. Onlara birşey olmuyor. Aradan 4 ay geçiyor bu sefer 12 yaşındaki kız fenalasiyor. O yavruyu da malesef kaybediyorlar. Tabi aile küçük kızın vefatından sonra evde soba falan yakmıyor. Yine benzer belirtiler ile ablada vefat edince otopsi yapılıyor bu sefer sonuç böcek ilacı. Anlıyorlar ki alt katlarında bir firin imalathanesi var. Onlar ayda bir fare bombası dedikleri bir ilacı hem de 10 tane geceden koyuyorlar sabah gelip havalandiriyorlar. Çok öldürücü bir ilaçmis ilaçlama şirketine yaptırmiyorlar kendileri yapıyorlar. Bu kadar yoğun ilaç kullanıldığı için binanın tamamen 2-3 gün boşaltılması gerekiyormuş ama şerefsizler bunları bildikleri halde bir şey olmaz diyip 2 küçük yavrunun ölümüne sebep oluyorlar. Çok dikkat etmek lazım.

Siz otopsiyine yapan doktorlar ile de görüşün bence. İnşallah sebebini öğrenirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Tövbe Yarabbi. Nasıl ilaçmış o öyle???

Allah rahmet eylesin. Rabbim sabrını versin.

Ama çok garip. Şu ana kadar yapılan tetkikler sonuca goturmuyorsa başka hangi yolla ulaşılabilir ki? Verdiğimiz ifade mi, yani ölüm şekli mi belirleyicidir yoksa vücudundan aldıkları parçalar mı ? Otopsi nin gösteremediğini başka ne gösterebilir mesela ?

Başınız sağolsun, Rabbim sabır versin
Bu durumlarda toksikoloji raporu isteniyor sanırım, kanı temiz ise toksikoloji gizli zehirleri ve ilaç yan etkilerini araştırıyor
Otopsilerle ilgili yayınlanan bir belgesel var, orada görmüştüm
Detaylı incelemeler istiyor doktorlar
Belki telefonda bilgi vermek istememişlerdir
Toksikoloji raporlarının çıkması uzun bir süre alıyor bildiğim kadarıyla
Bence kuruma gidin, detaylı bir bilgi alın

İnme inince bir anlık korku sonucu .
Halisünasyon görme sonucu inme inen insanlar var ya hem halisünasyon gördüğü için korkmuş o korkuda VF ye sebep olmuş olabilir diye düşündüm
Sağlıkçı değilim işin aslı benim ki sadece bir senaryo :)
zaten ablanın eşi gelince kalp ritmi çok yavaşmış onu sonradan gördüm . Çürük bir tez oldu yani
Hayır hayır, VF de kalp bir süre sonra diastol durumuna geçer yani kalp atımı yavaşlar. Çünkü kalp çok hızlı atmaktan yorulmuş hale gelir ve müdahele edilmezse durur. Yani çok da haksız değilsiniz :) ama dediğiniz gibi şu anki bilgilerime dayanarak şunu söyleyebilirim, bu durumda sadece korku sonucu VF meydana gelebilir, yoksa fizyolojik olarak felçle VF arasında bir ilişki yok açıkçası :)
Ama şunu da düşünüyorum,kalp krizi geçirmiş olsa otopside kesin çıkardı ya, çünkü tespit edilmesi kolay bir şey kalp krizi :(
İşin içinden çıkamadım ben

Ya ihtimali sıfıra yakındır belki ama kulaklıkla dinlediği müzikle alakalı bişey olabilirmi? bu son zamanlarda haberi bile yapılmıştı uyuşturucu etki yapıp krize girdiriyo dinleyeni:( bi baksanız en azından ne dinliyomuş:(

Ya ihtimali sıfıra yakındır belki ama kulaklıkla dinlediği müzikle alakalı bişey olabilirmi? bu son zamanlarda haberi bile yapılmıştı uyuşturucu etki yapıp krize girdiriyo dinleyeni:KK43: bi baksanız en azından ne dinliyomuş:KK43:

Kulaklığı aavucundaymis. Diğer elinde telefon varmış ve görüşme hhalindeymis. Yani hatta biri varmış, babam telefonu alıp görüşmeyi sonlandirmis. Kırmızı bi buton vardı ona bastım o panikle dedi. Sonra eşim oradayken telefonu çalmış tekrar kardeşimin . Eşim de panikle acamamis galiba hatırlamıyor meşgule mi verdi cevap mı verdi diye.

Yani aslında o telefondaki kim ise orada yaşanan herşeyi duydu ama bize ulaşmadı . O yüzden de şüphe içindeyiz acaba o kişi kardeşime bişey mi söyledi de üzdü ya da korkutup ölümüne sebep oldu . Bilemiyorum. Döküm cikardik kardesim aramamis akşam eve geldikten sonra hiç kimseyi. Kardeşim telefonuna ekran kilidi koymuş ne yaptıysak nereye gittiysek actiramadik. Savcı da gerekirse alır inceleriz dedi.

Herşey çok ağır işliyor bu ülkede . Bir de Ohal olduğu için başka öncelikleri var kurumların . Muammali bir durum yani . Bir dolu şey var ama gerekeni anlattım şu ana kadar burada. Kafam zaten çorba gibi .

Kopuk kopuk anlatıyorum farkındayım . Zaman ayırıp yorum yapan arkadaşlar sizlere ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum inanın, her yazdığınıza da karşılık vermek istiyorum ama küçük bebeğim var yetişemiyorum lütfen bağışlayın beni. Okuyorum tüm yazdıklarınızı ama.

gizzem gizzem yolladığınız linkteki yazıyı da okudum. Çok sagolun Allah hepinizden razı olsun

Rabb'im sana ve ailene sabırlar versin Mekanı cennet olsun inşallah tabii otopside çıkması gerekiyor Savcı kağıtlarla ne doğrulayacak ya da kanıtlayabilir ki tekrar inceleme talep edebilir

Back
X