Kızlar 20 yaşında bir kız kardeşim var.Üniversite 1'i bitirdi.Şehir dışında okuyor.Bir erkek arkadaşı var.Anneme falan anlattı annemle ben biliyoruz.Çocuk kardeşimi resmen yönetiyor.Onun lafından çıkmıyor resmen onun oyuncağı olmuş ve bizlere sürekli yalanlar söylüyor.Ona iyilikle anlatmaya çalıştım ama anlamıyor.Dün babama arkadaşımda kalacağım diye izin istemiş babamda gönderdi.Annemde şüpheleniyordu acaba gerçekten arkadaşındamı kaldı yoksa çocukla mı birlikte diye.Çünkü bu güne kadar çok yalanını yakaladık.Bugün kardeşimle tartıştık.Dedim sen dün nerde kaldın söyle bana.Kem küm etti.Üstüne yürüdüm söyle nerde kaldım dedim.Çocuğun evinde kalmış :1shok:
Kızlar çok büyük şoklar içindeyim ne olur akıl verin bana.Ağlayarak yazıyorum bunları.Dedim bu olanların hepsini annem ve babam en kısa zamanda bilecek haberin olsun.Bana sen bana hesap mı soruyorsun diyor.Ben artık baş edemiyorum.Babama söylesem onu öldürür.Okula falanda göndermez.Kızlar ne olur yardım edin.Şuan yanımızda bunları yapıyorsa şehir dışında okulda neler yapmıyordur...
Kızlar fikire ihtiyacım var ne olur yardım edin.Babama söylemelimiyim...
(Ve biz çocuğun pek tekin bir çocuk olmadığına kanaat getirdik)
Kızlar çok büyük şoklar içindeyim ne olur akıl verin bana.Ağlayarak yazıyorum bunları.Dedim bu olanların hepsini annem ve babam en kısa zamanda bilecek haberin olsun.Bana sen bana hesap mı soruyorsun diyor.Ben artık baş edemiyorum.Babama söylesem onu öldürür.Okula falanda göndermez.Kızlar ne olur yardım edin.Şuan yanımızda bunları yapıyorsa şehir dışında okulda neler yapmıyordur...
Kızlar fikire ihtiyacım var ne olur yardım edin.Babama söylemelimiyim...
(Ve biz çocuğun pek tekin bir çocuk olmadığına kanaat getirdik)