kardeşimle ilgili yardımm

Biraz bıraksanıza kendi haline herkeste bir ergen takıntısı bnm kardeşim yeni yeni atlatıyor. Ama çok uğraştım büyük insanmış gibi davrandım hep önüne tercih sundum. Bnm arkadaş çevremle tanıştırdım onlarla takıldı ( kadrşim erkek buarada ) ergenlerin tek derdi biraz serbest kalmk ve fikirlerine öndm verilmesi napıcan yaz kampını. Bi onun da fikrini sor bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya sorma çok yakışıklı bir çocuk, hoşlanan kızlar da var ama hiç o işlerle uğraşmıyor bilmiyorum sonu ne olacak Ya haklısın bu arada, arada bi çıkıyoruz erkek arkadaşım ben ve o. Çok hoşuna gidiyor mesela. Valla en iyisi öyle yapayım takılalım üçümüz:)

Onun fikrini sorduğum için zaten ankarada kursa yazdırmayı değil kampa göndermeyi istiyorum. Çünkü bir hafta tatil yapmak istiyor arkadaşlarıyla. Yazdıklarımı tam okumadınız sanırım, ben kardeşimle arkadaş gibiyimdir zaten, sürekli takılırız beraber tiyatro, sinema, konser vs. belirtmiştim diğer mesajlarımda. Neden yaz kampını isteyemeyeceğini düşündünüz ki, istediği bu yani:) Ben de bu yüzden bu kadar para biriktirdim ve uğraşıyorum. Bulamadığım için de soruyorum. Çünkü çok pahalı bu kamplar. Kamp denilen şey artık çok daha farklı. Sörf kampları kayak kampları yüzme kampları ingilizce kampları, bir sürü kategori var. Ama ne yazık ki 1500 tl en ucuzu. Belki daha ufak bütçeye uygun olanları da vardır bilen varsa paylaşır

Pardon öyleyse yanlış anlamışım.

Bu tarz kampları yapan antrenör arkadaşlarım var. Bu yaz yapıcaklar mı bir sormam gerek bilgi veririm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bu sıralar bir kamp var mı bilmiorum ama toplum gönülleri vakfı ara ara böyle kamplar düzenliyor masrafı onlara ait bir şekilde.Mesela bi ara yaz döneminde bir köy okulunu yeniliyorlardı böyle bir etkinlik güzel olabilir.

Çok sevinirim sağolun:)

Evet bu da çok güzelmiş arayıp bilgi alayım, teşekkür ediyorum

Sizinki allahtan evde oturuyor bizim ki ergenlik dönemi boyunca full dışarıdaydı
Evde kalsın diye dua ederdim, göndermediğimiz yazdırmadığımız aktivite kalmamıştı.
Tiyatro kursları, Basketbol, Gitar Kursu, Yüzme ..
Hepsinin parasını peşin verdik ama toplanda 3 kez gitmiş midir gitmemiş midir ..
Diyeceğim o ki yollasanız bile gönlü yoksa bi yolunu bulup yine eve gelir bu ergenuslar
Çok şükür düzeldi bizim ki.
1 yıl içinde normale dönüyorlar

Gençlik ve spor bakanlığının ücretsiz kampları var.
http://www.genclikkamplari.gov.tr/Index.aspx
Sadece ulaşımı karşılıyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…