Kardesimm

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
6 aylik hamileyim esim yurtdışında babam yalniz ben de yasadigim sehirden yalniz kalmamak adina babamin yanina geldim. Kizkardesim evli o da baska bir sehirde yasiyor bayram icin yanimiza geldi. Ama iki gundur inanilmaz kavga ediyoruz cok kotu bir huyu var. Sus desen bile anlamaz mutlaka konuşur biktirana kadar konusur. Illa son sozu o söyler. Elestirir surekli hep kendi dedigi dogrudur. Benim de hamilelikten midir nedir esim de uzakta olunca sinirlerim cabuk geriliyor. Ama ablam hamile biraz kendimi torpuliyim demiyor. Surekli elestiriyor beni dinlemedikce oda değiştirsem bile peşimden gelip anlatiyor. Dun elimi kolumu falan ittirdi. Yani esiyle problemleri var normalde babamda daha uzun kalacakti bugun artik ben cigrimdan ciktim sinir krizi gecirdim oda değiştirtim geldi orda da konuşuyor. Sus diyorum susmuyor ben de evden çıktım. O da eşyalarini toplamis gitmis esiyle arasi bozuk o eve gitmesini istemezdim ama ben artık bebegimden korkuyorum anlasamiyoruz bi turlu. Ama vicdan azabi da çekiyorum. Ama o benim kadar bana degil bebegime bile acimiyor. Uzmiyim ablami gunahtir demiyor. Ama bu vicdan beni oldurecek. Yazik bebegime zaten esim uzakta diye üzülüyorum bi de bu cikti. Oyle icimi dökmek istedim

Önemli olan cocuğunuz.

Anlamadığım bir insana 'daha fazla konuşma' dendiğinde nasıl susmaz yada en azından yazaşlayıp konu dğiştirmez. Sonuçta bu bir hastalıksa ve eşiylede muhtemelen bu sebple arası bozuktur

Sakinleşince ararsın kardeşini gönlünü alırsın
Artık huyunu da öğrendin bundan sonra fazla derin sohbet etmemeye çalışırsın tatlım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eğlesin

Esiniz neden yurtdisinda ? Islerinden dolayimi ? Ablaniz hem hamile hemde esiyle arasi bozukmus.. belki agresifligi bu yuzdendir.. ama abartmis biraz.. ki sende hamilesin yani.. oturup konusman lazim neden bu sekilde davraniyorsun, sorunun ne diye sor.. belki senin bilmedigin farkli seyler olabilir..

Yani esiyle arasi bozuk oldugundan muhtemelen sinirleri gergin ama karsindaki sus derse susulmasi gerek kaldi ki ben hamile halimle onu memnun etmeye calisiyorum ama o benim kadar ozverili davranmiyor bu de beni cok uzuyor

Arkadaşım üzme kendini konuşmazsın olur biter. Sen ablalığını göster ki o da kardeşliğini bilsin. En önemlisi bebeğin. Gerisi yalan. Bugün bunu daha iyi anladım.

Sakinleşince ararsın kardeşini gönlünü alırsın
Artık huyunu da öğrendin bundan sonra fazla derin sohbet etmemeye çalışırsın tatlım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eğlesin
Amin inşallah yillarca ayni evde yatakta yattik ama iyice sinirleri gergin herhalde artik saldirganlasmis

Ayni sorun bu yaz ablamla benim aramda da oldu ben hamileydim ve ablam yaz tatiline anneme geldi orda denk gelip görüştüğümüzde bile kuruntulari takintilari biktiryodu beni. Inanin hic degmiyor. Bayramda onun cocuguna harclik vermedim diye arkamdan dedikodu yapmis ben 3.gunu hastaneye yatmistim 32.haftamdi erken dogum riskiyle.. Bunu bildigi halde kalmis para hesabi yapmis.onun yuzunden cok zor gunler gecirdim gerildikce kasilmalarim artti nerdeyse doguruyodum.o yuzden bebekten onemli hic bir sey yok su hayatta lutfen takmayin sizi cok iyi anlıyorum susmuyo o huya sahip insanlar ben uyuyo numarasi yapıyodum sussun diye.

Esim isi dolayisyla orada. Kardesim hamile degil sadece ben hamileyim ama gerginlestiriyor beni sonra da üzülüyorum

Hic de takmayin bizim o anlattigim konudan dolayi soğukluk girdi aramiza dogumumda aradi mecbur aricaklar.simdi hala soguguz ama ben de istemiyorum artik bana o durumumda bunlari yasatanla ablam bile olsa mesafeli olmak zorundayim bizim de kendi ailemiz var sonucta

yaşlarınız kaç, neyi bu kadar anlatıyorda sen dinlemek istemiyorsun merak ettim

el kol itmeli kız kardeş kavgaları en son lisede falan kalmalı yani..

Bugun ilk kez sinir krizi gecirdim sakin kalmam gerekirken evden ciktim dayanamadim bu kadar bencil olunur mu ya? Bu benim ilk goz agrim yillarca bekledim ben bu bebeği tup bebekle nasip oldu. Esimin gidisine cok uzuldim zaten. Ona ragmen esiyle problemi var diye alttab aldim ama sinirlerim cabuk bozuluyo benim de

yaşlarınız kaç, neyi bu kadar anlatıyorda sen dinlemek istemiyorsun merak ettim

el kol itmeli kız kardeş kavgaları en son lisede falan kalmalı yani..
Ya dimi? 32 yasindayim ben 27 yas o da. Susmayi bilmiyo ya ben boyle bisey gormedim delirmis gibi konusuyo

Kocasınında böyle peşinden ayrılmadan vir vir konuşuyorsa onunla da problem yaşaması normal zaten. Bırak gitsin çünku o hatalı kimse bu kadar huzursuz edilmemeli. Bunun vicdanını yapip daha fazla üzme kendini

En son soganin salataya en gec koymasini konusyoduk tamam anladim diyorum sen gec anlarsin diye cok anlatiyorum falan diyodu

Gerilmeyin bu kadar . derlerdi inanmazdim ama bebek gercekten etkileniyo kasilmalar agrilar bebek hareketlerinde azalma yasaniyo o zaman anliyo insan ondan degerli hic bir seyin olmadigini kacinci haftanizdasiniz

Ya dimi? 32 yasindayim ben 27 yas o da. Susmayi bilmiyo ya ben boyle bisey gormedim delirmis gibi konusuyo

ama mesela neden kavga ediyosunuz, o kocasını anlatıyo sen dinlemek istemiyo musun mesela örnek veriyorum, ya da sana emir mi veriyo evin işini mi yapmıyo, neden koca kadınlar bu noktaya gelir ki

En son soganin salataya en gec koymasini konusyoduk tamam anladim diyorum sen gec anlarsin diye cok anlatiyorum falan diyodu

aynı anda yazmışız, gündelik basit şeyler yani, o zaman boşver giderse gitsin, zaten gidemeyecek kadar kötü olsa kalırdı, belkide barışmalarına vesile olur işte kocasıyla, vicdan yapmana hiç gerek yok yani, boşver

Kardeş benim için bambaska bir nokta Rabbim onları basımdan eksık etmesın saglık huzur versin insallah sizde lütfen kendinize yük yapmayın he deyin geçin nolcak 3 günlük dünya birbirinizi üzmeye değer mi ?

ama mesela neden kavga ediyosunuz, o kocasını anlatıyo sen dinlemek istemiyo musun mesela örnek veriyorum, ya da sana emir mi veriyo evin işini mi yapmıyo, neden koca kadınlar bu noktaya gelir ki
Yani benim sozlerimi falan elestiriyo başkalarının yaninda duymazliktan geliyorum ama sonra patlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…