- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.782
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Yaşadığınız süreçlere ve deneyimlere bağlı.. Silinme seviyesinde şeyler yapıldı ise insan mecburen hayatından çıkarır diye düşünüyorum. Ama şu da bir gerçek normal bir kişi yapsa muhatap olunmayacak konuları aileden biri yapınca tolerans seviyesi oldukça yüksek oluyor genel olarak.. buradan yola çıkarak o seviyeye geldi ise bazen bırakmak gerekiyor yük etmeye gerek yok.. çok üzücü bir şey herkes beraber büyüdüğü kardeşi ile iyi olmak paylaşmak ister bir şeyler ama hayatMerhaba birikimli bir cok sebepten kardesimle gorusmuyorum..Hos ben aramadan aramazdi zaten..Benim gibi olanlar var mi ne hissediyorsunuz?
Sen dost edinmeye bak, düşmanını annen de doğurur derler.
Ben bu söze katılıyorum, bir kardeş açık açık düşman olduğunu gösterir mi? Olmaması bile daha iyi bazen.
Daha iki gün önce konu açtım bunla ilgili. Ben de silmenin eşiğindeyim ama bugün kendisi aradı bayram diye o normal konuştu ben de normal konuştum yine de olanları hazmedemiyorum.
Aynı evde yaşıyorsanız çok zor. Onun dışında aranızdaki ilişkiye bağlı, ben kardeşlerim için böbreğimi veririm ama bu sevgi karşılıklı elbette.
İletişimi daha rahat kesersiniz o zaman. Görüşmek canınızı sıkıp içinizi acıtıyorsa devam etmeyin.Degiliz
İletişimi daha rahat kesersiniz o zaman. Görüşmek canınızı sıkıp içinizi acıtıyorsa devam etmeyin.
Taklidinizi yaptığından haberdar olduğunuzu da belirttin bence iletişimi kesmeden önce.Aynen ne zaman gorussem sanki dusmani gorumcesiymisim gibi falan davranir. YA da gorusup basimdan savayim modundadir
KatılıyorumTaklidinizi yaptığından haberdar olduğunuzu da belirttin bence iletişimi kesmeden önce.
Katılıyorum
Taklidi yuzune vurun demek ıstemıs tim.iletisimi coktan kesmistim ben
Ben ablamla gorusmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?