Kardeşinin evine gelmeyen abi!

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Arkadaslar iyi aksamlar eski konularımdan bilirsiniz belki abim 1.5 yıldır evime gelmiyo esimle olan sorunu yüzünden ne kardeşini ne yigenini soruyo. Çok mu takıyorum bilmiyorum ama herseyi eşi olmuş, bende anlam veremiyorum bu vefasizliga. Benim babam yok baban yerindeyim ben senin derdi arkamda olurdu ama şimdi o abi yok. Eşimle eskisi gibi olmazlar biliyorum ama burası benimde evim eşim olmadığı zamanlar görebilir. Ben anneme gidince görüşüyoruz. Hastalandim evde 10 gün yattım gelmedi,oğlum hastanede yattı bi gün gelmedi. Ne yapmam lazım çok zoruma gidiyor. Teşekkür ederim şimdiden hepinize.

Zamanında söylediği "Beni baban yerine koy." lafını hatırlatsanız, biraz duygusal şekilde. Belki faydalı olur. Direkt bu ne vefasızlık, şu bu derseniz ters tepebilir.

Sizinle ayri gorusebilirdi tabiki, o demiyorsa siz arayip biyerlere cagirin, siz onlara gidin? Cagirdiginizdada gelmiyor mu? Ya da gittiginzde ilgilenmiyor mu?

Sizinle ayri gorusebilirdi tabiki, o demiyorsa siz arayip biyerlere cagirin, siz onlara gidin? Cagirdiginizdada gelmiyor mu? Ya da gittiginzde ilgilenmiyor mu?
Eşim onlara yollamiyo ama anneme gittiğim zaman geliyorlar. Eşimde görse abim arkamda ariyo soruyo geliyo gidiyo daha farklı olacağını biliyorum.

Zamanında söylediği "Beni baban yerine koy." lafını hatırlatsanız, biraz duygusal şekilde. Belki faydalı olur. Direkt bu ne vefasızlık, şu bu derseniz ters tepebilir.
Bende konuşmanın dozunu kaçırırım direkt sitem ederim diye korkuyorum ama haklısın canım gül bi şekilde konuşmak lazım böyle nereye kadar gider bilmiyorum

Whats up iniz yokmu.. Ben devamli ordan gorusurum abimle.. Abin mesaj atmasada sen at hic birakma abini..

Konunuzu bilmiyorum fakat abinizin ne olursa olsun sizin arkanızda olduğunu hissettirmesi lazım.
Son kez etkili bir konuşma yapın kendisiyle olmuyorsa bırakın ipin ucunu;yok sayın!

Eşim onlara yollamiyo ama anneme gittiğim zaman geliyorlar. Eşimde görse abim arkamda ariyo soruyo geliyo gidiyo daha farklı olacağını biliyorum.

Eşi izin vermiyor diye bana gelmeyen kardese bende gitmem, birseyde ugrasmam kusura bakmayin. Hem esinin lafiyla kardesinin evine gitmiyorsun sonrada kardesini evine bekliyorsun. Yanlis

Eşiniz sizi abinizin evine göndermiyor diye abinize gitmiyorsanız, o da size gelmez tabiki.
Ben abime çok gittim izin veriyodu en başlarda sonra sen hastayken yanına mi geldi diye izin vermedi. Bide abimin eşiyle sorunları olduğundan sevmiyo hiç yollamiyo

Eşi izin vermiyor diye bana gelmeyen kardese bende gitmem, birseyde ugrasmam kusura bakmayin. Hem esinin lafiyla kardesinin evine gitmiyorsun sonrada kardesini evine bekliyorsun. Yanlis
Ben cok gitmek istedim ama hep kavga ettik hatta sonu kötü oluyodu bende zamana bıraktım artık zitlasmadim

Konunuzu bilmiyorum fakat abinizin ne olursa olsun sizin arkanızda olduğunu hissettirmesi lazım.
Son kez etkili bir konuşma yapın kendisiyle olmuyorsa bırakın ipin ucunu;yok sayın!
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Kimsem olmadığımı düşünüyorum huzunleniyorum hep güvenim yerle bir oluyo sonra

Hiçç sitem etmeden duygusal bir konuşma yap başbaşa
Eşinle görüşmek anlaşmak zorunda değil bu konuda birşey söyleme
Ama senin arkanda durmak zorunda

Bana o kadar normal geliyor ki artık takmiyorum bile, hatta daha önce bu tur bir konuda yazismistik yine seninle.

Elinden geleni yap ama bazen ne yapsan da tükenen ilişkiler var.biz.mesela abimle.bu senin eşin olur onun eşi olur,olur da olur

Nihayetinde kardeşini çok sevsen de iki taraf için de geçerli olarak herkes kendi eşinin tarafında olur hayat bu..

Arayın siz gidin yanina görüşün.gidemiyorsaniz telde ysninizda eşiniz yokken arayin kibarca duygularınızı dile getirin.onun sevgisini ilgisini beklediginizi söyleyin.bence ise yarar

Hiçç sitem etmeden duygusal bir konuşma yap başbaşa
Eşinle görüşmek anlaşmak zorunda değil bu konuda birşey söyleme
Ama senin arkanda durmak zorunda
Konuşunca diyo ki ben senjn arkandayim ama lafta gibi bi kardeşi var sahipsiz birakiyo ben onun eşiyle konusmasam kanlı bıçaklı da olsam abim hasta evde yatacak kaç gün ben gitmiycem böyle bişey yok

Back
X