kardesinize soyler mıydınız?

alloy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
87
38
88
Kardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?

Kardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?
5 yıllık iliskilerinde o kişi hâlâ eski sevgilisine özlem duyuyorsa daha kötüsü buluşup aşk tazeliyorlarsalar bu hikayede yanan sonunda sadece kardeşiniz olur

Tabiki söyle başkası olsa karışma sen kötü olursun derdim ama söz konusu kardeşin böyle bi adamın ailene damat olması.

Tanıdık falan olsa ne yapardım bilmiyorum ama kardeşime söylerdim kesinlikle. Ailem konusunda biraz fevriyimdir ben herkese söyler işi içinden çıkılmaz bir hale bile sokardım. Doğrusu bu değildir elbet ama ben kardeşimin başı yanmasın diye her yolu denerdim sanıyorum

Siz nasıl öğrendiniz ben bunu merak ettim?

yok cok sukur ben degılım , gectı gıttı o kotu gunler.
Hiç inandırıcı değilsin. O olayla şu anlattığın olay birebir aynı. Zaten aldatılan kişi arkadaşım demişsin ama arkadaşının nişanlısının eski sevgilisiyle buluşup öpüştüğünü, aralarında konuştuğu şeyleri arkadaşının bilmeyip senin bilmen hiç mantıklı değil

Son düzenleme:
Tabiki söylemeli sessiz kalmak kardeşini ateşe atmak olur
Ayrıca aile içine giricek her gördükçe insan kinlenir de

Kesinlikle söyleyin. Evlendiklerinde kardeşiniz mutsuz olduğunda vicdan azabı cekersiniz

Soylerim sonra da muhtemelen ben kötü olurum, kardeşim yine de evlenir .

Kızların böyle bı tlarafi var neden bilmiyorum ama var yani

Back
X