- 30 Kasım 2019
- 12.407
- 39.812
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay dogru anladjm dimi kendisi baska biriyle nisanli olan eski sevgilisiyle bulusup opusmus, bunu da gidip adamin nisanlisinin ablasina duyuracak, acaba o abla gidip kardesine anlatir da ayrilmalarini saglar mi diye mi soruyor bize?Umarım bunları dışarıdan okuyordur
Platonik mi değil mi bilmiyorum ama bunca sene de ne bileyim aklım almıyor hayal ürünü olup olmadığına hastalık hastası sizofreni boyutunda takıntısı oldugu asikar![]()
Aynen dogru anladın üstelik bunca yıl nasıl saplantıysa tüm eski konuları cocukla alakalı, yürüyen fesatay dogru anladjm dimi kendisi baska biriyle nisanli olan eski sevgilisiyle bulusup opusmus, bunu da gidip adamin nisanlisinin ablasina duyuracak, acaba o abla gidip kardesine anlatir da ayrilmalarini saglar mi diye mi soruyor bize?
bu ne be yuruyen fesatlik.
entrikali butun turk dizilerini hatim ettigine eminim. hsjshajahajaga aslinda cok komik ama cok creepyAynen dogru anladın üstelik bunca yıl nasıl saplantıysa tüm eski konuları cocukla alakalı, yürüyen fesat![]()
olaydaki eski sevgili siz misiniz? Kıza veya bir yakınına mı söyliyceksiniz? Şu konuya göre olaydaki nişanlı çocukla öpüşen koklaşan kişi sizsiniz:
Susmalı mı ,soylemeli mi?
O karaktersizle kardeşinizi yan yana görmeye nasıl tahammül edersiniz kiKardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?