kardesinize soyler mıydınız?

yok cok sukur ben degılım , gectı gıttı o kotu gunler.

Kesin öyledir.
Eski konularınız, mesajlarınız kabak gibi duruyor orada. İnsanları salak yerine koymaya çalışmayın.

Çok takıntılısınız.
Adamın birlikte olmak istediği kişi siz değilsiniz. Öyle olsaydı şu an sizinle nişanlı olurdu.
Yalan söylemiş yani, bunu anlamak bu kadar zor mu?

Böyle adamdan bir cacık olmaz. Nişanlısı tez zamanda kurtulur umarım.
Siz de rahat rahat yakarsınız artık başınızı.

Korkudan konuya giremedi hesap bilgilerini düzenliyor sürekli 😂😂🤣🤣🤣
demek ki doğruymuş .
kızın yuvasını yıkacak ki zaten aldatılma var yuva da yok
isterseniz siz gidin kızın yanına, bak nişanlın benimleydi diyin, kanıt yazı resim onları da gösterin
en azından kız ikinizden kurtulmuş olur

Şu konuları "siz" dilinde yazanlara da ayrı gıcığım. Adam gibi anlat kendi başından geçenleri, ne insanları karmaşık olayları çözmek için uğraştırıyorsun? Var böyle tipler bu ara. Moda oldu. Sözde empati yaptıracak. Ayrıca eski konularınız gün gibi ortadayken ne diye yalan yanlış konu açıyorsunuz ki? Bu şeye benzedi, 2 kere evlenip boşanmış çocuklu adamla evlenilir mi diye konu açıp eski kocasının akibeti hakkında fikir toplamaya çalışan üyeye...🤣 üyeliğini de pasifleştirmiş🤫

Normalde elalemin iliskilerine asla karışmam ama mevzu kardeşse bunu kesinlikle soylerdim henuz evliliğe gitmemişken bilmeli bence.

Kardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?
Söylerim tabi

Korkudan konuya giremedi hesap bilgilerini düzenliyor sürekli 😂😂🤣🤣🤣
Bu kadar kurgudan sonra aslında platonik olduğunu adamla arasında geçenlerin tamamen hayal ürünü olduğunu düşünmüyoda değilim. Kafamda deli sorular :21:

demek ki doğruymuş .
kızın yuvasını yıkacak ki zaten aldatılma var yuva da yok
isterseniz siz gidin kızın yanına, bak nişanlın benimleydi diyin, kanıt yazı resim onları da gösterin
en azından kız ikinizden kurtulmuş olur
Umarım bunları dışarıdan okuyordur 😅
Bu kadar kurgudan sonra aslında platonik olduğunu adamla arasında geçenlerin tamamen hayal ürünü olduğunu düşünmüyoda değilim. Kafamda deli sorular :21:
Platonik mi değil mi bilmiyorum ama bunca sene de ne bileyim aklım almıyor hayal ürünü olup olmadığına hastalık hastası sizofreni boyutunda takıntısı oldugu asikar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Umarım bunları dışarıdan okuyordur 😅

Platonik mi değil mi bilmiyorum ama bunca sene de ne bileyim aklım almıyor hayal ürünü olup olmadığına hastalık hastası sizofreni boyutunda takıntısı oldugu asikar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
hasta mı bilmem ama aklı baya çalışıyor. kimin aklına gelir ablasına söylettirmeye çalışmak

Kardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?
Ablasini seven herkes soyler. Sonuçta bir omur sevilmeyerek, aldatilarak bir ömur geçirmesine insanin gonlu nasil rqzi olur. Soyle karari ona birak

Tabikide söylerim. Böyleleri evlenince de rahat durmaz kız birken iki gelmesin eve .yol yakınken dönsün

Söylerdim söylemekle kalmaz oğlanı rezil ederdim.ne var ne yoksa ortaya dökerdim ben olsam...
Ama tabiki bu durumda karar verecek olan sizsiniz şimdi söyleyip büyük bı yanlıştan mi dönülmeli yoksa evlilik olup,çocuklar olup onların da mı günahına girilmeli
Belliki adam tekin değil

Hiç inandırıcı değilsin. O olayla şu anlattığın olay birebir aynı. Zaten aldatılan kişi arkadaşım demişsin ama arkadaşının nişanlısının eski sevgilisiyle buluşup öpüştüğünü, aralarında konuştuğu şeyleri arkadaşının bilmeyip senin bilmen hiç mantıklı değil

Yani kobu sahibi mi nisanli adamla bulusmus?

Back
X