- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.466
- 798
Bitti gitti çok sükür demis. Süküre bi bakın 5 senedir saplantılı hastalık neyin sükrü buyorumları sonradan okudum kaçırmışım
yaprak dökümü leyla ve neclanın yolu vol2![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitti gitti çok sükür demis. Süküre bi bakın 5 senedir saplantılı hastalık neyin sükrü buyorumları sonradan okudum kaçırmışım
yaprak dökümü leyla ve neclanın yolu vol2![]()
Geçti gitti o kötü günler derken.bu çocukla önce ilişkiniz mi vardiyok cok sukur ben degılım , gectı gıttı o kotu gunler.
Zaten orada ele verdi kendiniBitti gitti çok sükür demis. Süküre bi bakın 5 senedir saplantılı hastalık neyin sükrü bu![]()
yok cok sukur ben degılım , gectı gıttı o kotu gunler.
Korkudan konuya giremedi hesap bilgilerini düzenliyor sürekliZaten orada ele verdi kendini![]()
demek ki doğruymuş .Korkudan konuya giremedi hesap bilgilerini düzenliyor sürekli![]()
Söylerim tabiKardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?
Bu kadar kurgudan sonra aslında platonik olduğunu adamla arasında geçenlerin tamamen hayal ürünü olduğunu düşünmüyoda değilim. Kafamda deli sorularKorkudan konuya giremedi hesap bilgilerini düzenliyor sürekli![]()
Umarım bunları dışarıdan okuyordurdemek ki doğruymuş .
kızın yuvasını yıkacak ki zaten aldatılma var yuva da yok
isterseniz siz gidin kızın yanına, bak nişanlın benimleydi diyin, kanıt yazı resim onları da gösterin
en azından kız ikinizden kurtulmuş olur
Platonik mi değil mi bilmiyorum ama bunca sene de ne bileyim aklım almıyor hayal ürünü olup olmadığına hastalık hastası sizofreni boyutunda takıntısı oldugu asikarBu kadar kurgudan sonra aslında platonik olduğunu adamla arasında geçenlerin tamamen hayal ürünü olduğunu düşünmüyoda değilim. Kafamda deli sorular![]()
hasta mı bilmem ama aklı baya çalışıyor. kimin aklına gelir ablasına söylettirmeye çalışmakUmarım bunları dışarıdan okuyordur
Platonik mi değil mi bilmiyorum ama bunca sene de ne bileyim aklım almıyor hayal ürünü olup olmadığına hastalık hastası sizofreni boyutunda takıntısı oldugu asikar![]()
Tek temennim ürememesi yoksa ortalık küçük küçük saplantılardan geçilmezhasta mı bilmem ama aklı baya çalışıyor. kimin aklına gelir ablasına söylettirmeye çalışmak
Gördün mü konu sahibini kaçırdık işteTek temennim ürememesi yoksa ortalık küçük küçük saplantılardan geçilmez![]()
Ablasini seven herkes soyler. Sonuçta bir omur sevilmeyerek, aldatilarak bir ömur geçirmesine insanin gonlu nasil rqzi olur. Soyle karari ona birakKardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?
Su duragan zamanlarıma eksın cıktı diye seviniyordum onuda kaçırdık baska eksınlara artıkGördün mü konu sahibini kaçırdık işte![]()
Hiç inandırıcı değilsin. O olayla şu anlattığın olay birebir aynı. Zaten aldatılan kişi arkadaşım demişsin ama arkadaşının nişanlısının eski sevgilisiyle buluşup öpüştüğünü, aralarında konuştuğu şeyleri arkadaşının bilmeyip senin bilmen hiç mantıklı değil