5 yıllık iliskilerinde o kişi hâlâ eski sevgilisine özlem duyuyorsa daha kötüsü buluşup aşk tazeliyorlarsalar bu hikayede yanan sonunda sadece kardeşiniz olurKardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?
yok cok sukur ben degılım , gectı gıttı o kotu gunler.
Siz nasıl öğrendiniz ben bunu merak ettim?Kardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?
abla dedıgım ınsan benım yakın arkadasımSiz nasıl öğrendiniz ben bunu merak ettim?
Hiç inandırıcı değilsin. O olayla şu anlattığın olay birebir aynı. Zaten aldatılan kişi arkadaşım demişsin ama arkadaşının nişanlısının eski sevgilisiyle buluşup öpüştüğünü, aralarında konuştuğu şeyleri arkadaşının bilmeyip senin bilmen hiç mantıklı değilyok cok sukur ben degılım , gectı gıttı o kotu gunler.
Bende siz gibi düşündüm nedense. Size verdiği cevapta geçti gitti kötü günler derken ne demek istedi hiç anlamadım.Hiç inandırıcı değilsin. O olayla şu anlattığın olay birebir aynı
yok cok sukur ben degılım , gectı gıttı o kotu gunler.
sevgilisi varken mesajlaştık
kızın arkasından onunla evlilik konusmayı sevmiyorum
Ne yalan soylıym umutlandım.
Uzun bi süre onu bekledim,
Soylerim sonra da muhtemelen ben kötü olurum, kardeşim yine de evlenir .Kardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?