kardesinize soyler mıydınız?

Aaaa gittim okudum tekrar ve evet sanki sevgili kendi gibi

Soylerim sonra da muhtemelen ben kötü olurum, kardeşim yine de evlenir .

Kızların böyle bı tlarafi var neden bilmiyorum ama var yani
Konu sahibi nişanlanan kızın ablası değil. Konudaki sevgilinin ta kendisi.
Abla diye konuda geçen kişiyle de arkadaşmış güya. Aslında ablasına ilişkimi anlatasam kardeşine söyleyip nişan atar mı diye nabız yokluyor

Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
Konu sahibinin bütün konuları eski sevgilisi üzerine. Adamın sevgilisi olduğu halde beklemis bulusmus görüsmüş.

Şimdide kurgu hazırlayıp adamın nişanlısının ablasına kardesine söylemeyi düsünüyor.

Ay pes.

Sorman bile hata. Koşa koşa gidip söylemelisin büyük iyilik yapmış olursun

senin bu olaydan nasıl haberin oldu? kardeşinin bilmediklerini sen nerden biliyorsun? fazla mı pembe dizi izledin nedir.

söylerdim hatta dırekt yazışmayı neyse onu önüne koyardım . yorum yapmasamda bılmen gerek dıye düşündüm derdim. onun hayatı ama bilmeli karar yıne onun

Söylemeyip ileri de mutsuz bir evcilik oynamasına göz mü yumayım

ay yuh şimdi gördüm. korkulur vallahi, yememiş içmemiş planlara bak.
İşin özeti nişanlanan kıza anlatsa kötü olacak iftara atıyosun denme riski var. Ablasına anlatırsa daha objektif bakılabileceğini düşünüyor ama yine de bu riske girmekten korktuğu için dolaylı yoldan bize soruyor. Konuda Benle aldattı dese taşlanacak çok iyi biliyor.

ama kurnaz kk kadınlarını hesaba katmayınca böyle şapşik durumuna düşüyorsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…