Aaaa gittim okudum tekrar ve evet sanki sevgili kendi gibiHiç inandırıcı değilsin. O olayla şu anlattığın olay birebir aynı. Zaten arkadaşının nişanlısının eski sevgilisiyle buluşup öpüştüğünü, aralarında konuştuğu şeyleri arkadaşının bilmeyip senin bilmen hiç mantıklı değil
Konu sahibi nişanlanan kızın ablası değil. Konudaki sevgilinin ta kendisi.Soylerim sonra da muhtemelen ben kötü olurum, kardeşim yine de evlenir .
Kızların böyle bı tlarafi var neden bilmiyorum ama var yani
ayrılmamıza ragmen konusmaya devam ettik,konusmayı kestıkten 2 ay sonra da bırını buldu, hala cıkıyolar 7 ay falan oldu ama profilimde gezınıyor.Engellemiştim 3-4 aylık engeli kaldırdım,iki gün sonrasında instagramımda yakaladım.Neden yaparlar ki bunu ?
Merhaba tekrardan ,
Bugun eski sevgiliyle kavga ettik instagram üzerinden, tüm taşları döktük. O benim onu stalkladığimı biliyo ,su anki sevgilisini bildiğimi biliyo. O Da beni stalklamış ( zaten biliyodum gerci) Beni stalklamaları, sabahları attıgım mesajları yeniye de söyle dedim. Selam söyle sevgiline dedim . Sabahın bi vakti eski olan birine mesaj atıyorsun neden dedim .cevap yok .
Özetle baya kavga ettik, sanırım rahatladım, tekrarı olmamak üzere
Konusmayı bitirdik daha doğrusu kavgayı. Kötü olan su ki Aklımda hala o var , cıkıp gitmiyo bi türlü .
Boşverin kızlar bakmayın eskiye, kendimize oluyo ne oluyosa
Kalın sağlıcakla
sua ankı sevgilisi hakkında " bı süredir cıkmaza doğru gıdıyoruz, bunun bilincindeyim o bu konuda sessız, ya bunu gormuyor ya da görmezden geliyo", "hele onunla evlılık konusunu konusmak benı bunaltıyor" seklınde dusunup hala gezıp tozmaya devam eden ustelık eskısıyle de gorusmuş, buluşmuş, yakınlaşmış bırı hakkında dusuncenız ne olur? Eskısıne ait hiç bi ayrıntıyı unutmamış, yeni ilişkisi boyunca eskiyi sürekli stalklamış, yüzüne karsı "seni özlüyorum, yoklugunu hıssedıyorum" diyen, askerdeyken mektup dahı beklediğini söyleyen biri.
daha once konu acmıştım. Birini yarım bırakıp bı baskasıyla nasıl mutlu olabılıyo insan, gülüp eglenıp yoluna nasıl devam edebılıyo. Güzelim sevgileirn hiç mi değeri, kıymetı yok. Yatmadık dıye ılışkıyı bıtırıp sonrasında baskasıyla cıkıp onunlayken de hala arayıp mesaj atıp, üstelik kız hakkında atıp tutup umut verıp dalga gecen nasıl mutlu olabılıyo. Resmını gordum, kızın aılesıyle mutlu mesut fotoları var, elim ayagım tıtredı. Ne yaparım nasıl ederım de kurtulurum bu durumdan? Size hayır dedıklerını baskasına evet diyip eglenen, gezen tozan , aglatıp sızlatıp nasıl mutlu olabılıyor. Hiç mi canı yok gerıde kalanın.
Konu sahibinin bütün konuları eski sevgilisi üzerine. Adamın sevgilisi olduğu halde beklemis bulusmus görüsmüş.Yeni nişanlandığıniz insan sizi sevgiliyken aldatmış, arkanızdan konuşmuş. Nisanlandiktan sonra bunu ogrenseniz devam eder misiniz? Size itiraf etmesi ya da başka bi şekilde öğrenmeniz tepkinizi etkiler mi?
söylerdim hatta dırekt yazışmayı neyse onu önüne koyardım . yorum yapmasamda bılmen gerek dıye düşündüm derdim. onun hayatı ama bilmeli karar yıne onunKardeşinizin 5 yıllık bi ilişkisi var. Bu ilişki sırasında Çocuk eski sevgilisi ile bulusmus , konusmus, yemege cikmis, sarılmış, hediye almış, opusmus falan. BUlusmak için ısrar etmiş ve Kardesinizin arkasından konuşup , "onunla evliligi konuşmayi hiç istemiyorum için daralıyor " toplum , aile baskısı yüzünden evlenirim " gibi sözler kullanmis ve dahası da var. Şu an çocuk ve Kardesiniz yeni nisanlanmis durumda. Ve siz bu olanları, çocuğun kendi yazdıklarını yeni öğrendiniz. Kardesinize söyler misiniz? Tepkiniz ne olurdu? Kardesınız devam etse bıle Abla olarak sızın bundan sonra bu cocuga olan davranısınız olur? Kardesınızı vazgecırmeye calısır mıydınız?
oha ay lutfen olmasınolaydaki eski sevgili siz misiniz? Kıza veya bir yakınına mı söyliyceksiniz? Şu konuya göre olaydaki nişanlı çocukla öpüşen koklaşan kişi sizsiniz:
Susmalı mı ,soylemeli mi?
Konudaki sevgili ta kendisi de ondansenin bu olaydan nasıl haberin oldu? kardeşinin bilmediklerini sen nerden biliyorsun? fazla mı pembe dizi izledin nedir.
ay yuh şimdi gördüm. korkulur vallahi, yememiş içmemiş planlara bak.Konudaki sevgili ta kendisi de ondan
Anam bildigin yaprak dokumu dizisinde saniyo kiz kendiniolaydaki eski sevgili siz misiniz? Kıza veya bir yakınına mı söyliyceksiniz? Şu konuya göre olaydaki nişanlı çocukla öpüşen koklaşan kişi sizsiniz:
Susmalı mı ,soylemeli mi?
İşin özeti nişanlanan kıza anlatsa kötü olacak iftara atıyosun denme riski var. Ablasına anlatırsa daha objektif bakılabileceğini düşünüyor ama yine de bu riske girmekten korktuğu için dolaylı yoldan bize soruyor. Konuda Benle aldattı dese taşlanacak çok iyi biliyor.ay yuh şimdi gördüm. korkulur vallahi, yememiş içmemiş planlara bak.
ama kurnaz kk kadınlarını hesaba katmayınca böyle şapşik durumuna düşüyorsun işteİşin özeti nişanlanan kıza anlatsa kötü olacak iftara atıyosun denme riski var. Ablasına anlatırsa daha objektif bakılabileceğini düşünüyor ama yine de bu riske girmekten korktuğu için dolaylı yoldan bize soruyor. Konuda Benle aldattı dese taşlanacak çok iyi biliyor.
yorumları sonradan okudum kaçırmışımKanıt kendisi işte
İşte yersen...ama kurnaz kk kadınlarını hesaba katmayınca böyle şapşik durumuna düşüyorsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?