Kardeşiyle harcamak için benden para istiyor!!!

Çok sınır oldum yaa!!!! Hadi cok ihtiyacı olsa da istese neyse diycem de kardeşine yemek yediricekmis!!!! Cok mu elzem bise sanki ya ayıp vallaha hic utanmiyo. Asla gönderme yarın öbür gun cok pişman olursun canım vallaha bak

Sen kredi kartını sana ödeten adamla hala beraber misin kardeş !??

Canım adam gibi adam aç kalsa böyle bir kadından para dilenmez kusura bakma ama erkek arkadaşın tam anlamı ile yüzsüz. Sen bence ona yol göster devir değişti arkadaş ya. Çok önemli brşey olur hastalık vs olur neysede sende kabahat neden onun kredi kartı borcunu ödüyorsun ki.

Son düzenleme:
evet sorun bende biliyorum böyle yapmasaydım iş bu noktaya gelmeyecekti...kahretsin acıma ve merhamet çok bende. askerde diye acıdım mantıklı düşünemedim onuda benim gibi gördüm iş işten geçti :(((

Tebrikler,bu kadarına pes,sizde hala sevgilim diyorsunuz ,yahu bundan ne köy olur ne kasaba ,kurtul gitsin

aynen basitlikten başka birşey değil.zor durumda olsa neyse harçlık demesi zoruma gitti..bende istedim paramı bakalım ne yapacak en mantıklısı ayrılmak...

Bu cümleleri kurduğunuz biriyle nasıl sevgili oluyorsunuz ?
Ayrılın yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki mecbursunuz sevgili olmaya.

Mrb kızlar benim 4 aydır askerde olan erkek arkadaşım var. ikimizde çalışıyoruz.Ailesinin durumu çok iyi değil. Ben maddiyatın lafını etmekten hiç hoşlanmam. Gelmeye 1 ayı kaldı.

100 lira acemi birliğinden usta birliğine gitti biletini aldım netten.
300 lira kredi borcunu ödedım. 50 lira kendısıne gönderdım.. Bunları hep kendisi talep etti. Şimdi yine 50 isteyincee bende ailen göndermiyormu dedimm. Yok param var da ben askerden sonrası harçlık yapmak için istiyorum dedi. :S
Kardeşine 20-30 lira yemek yedirecekmiş. Yedirsin ama neden böyle enayi yerine kondum resmen ...Eee istese 450-500 dayısı gönderirmiş.Eğer öyleyse ver benim paralarımı.Dayın göndersin yolla dedim

bunları kendisinin talep etmesi çok yakışıksız. ödemenize birşey demiyorum, içinizden gelir, vermek istersiniz ama onun istemesi yakışıksız bence.
ailesinin durumu yoksa, çevreden harçlık verenleri oluyor bir şekilde. kız arkadaştan istemeye ne gerek var?

parayı borç olarak verdiniz herhalde. geri almaya çalışın.

son lafınızdan sonra, eğer hemen parayı vermezse, uğraştırabilir sizi.

4 aydır sevgili olduğunuz birine nasıl bu kadar güvenip de sizin ya da ailenizin ne emeklerle kazandığız paraları gönderiyorsunuz buna vicdanınız nasıl müsade ediyor anlamadım gerçekten. 4,5 yıllık bir ilişkim var sevgilim bir kere olsun kişisel kendi harcaması için para istememiştir ki okul zamanları gerçekten sıkışık dönemleri olduğu halde.

Seni resmen sömürmüş. İyi niyetini kullanmış. Şimdi senden bu şekilde para isteyen ileriki zamanlarda zorla vermeni isteyecektir. Bir anda o para benden gitmiş gibi üzüldüm.

Mrb kızlar benim 4 aydır askerde olan erkek arkadaşım var. ikimizde çalışıyoruz.Ailesinin durumu çok iyi değil. Ben maddiyatın lafını etmekten hiç hoşlanmam. Gelmeye 1 ayı kaldı.

300 lira kredi borcunu ödedım. 50 lira kendısıne gönderdım.. Bunları hep kendisi talep etti. Şimdi yine 50 isteyincee bende ailen göndermiyormu dedimm. Yok param var da ben askerden sonrası harçlık yapmak için istiyorum dedi. :S
Kardeşine 20-30 lira yemek yedirecekmiş. Yedirsin ama neden böyle enayi yerine kondum resmen ...Eee istese 450-500 dayısı gönderirmiş.Eğer öyleyse ver benim paralarımı.Dayın göndersin yolla dedim

Bu kadar basitlik olur mu ?? Yorumlarınıza ihtiyacım var.

canım enayi yerine kondugunu daha yenı mi dusunuyorsun ?

sözlun degıl nısanlın degıl ,adamın yaptıgı kredı borcunu sen nıye

oduyorsun ? bu kadar maddı anlamda verıcı

olanlara ciddi anlamda cok sasırıyorum .hem erkek hem kız ıcınde

gecerlı bu saskınlıgım .sevgılıler arasında para mevzuları olmamalı bıle .

ama senınkının yüzsüzlukte masallahı var. .

Son düzenleme:
aynen basitlikten başka birşey değil.zor durumda olsa neyse harçlık demesi zoruma gitti..bende istedim paramı bakalım ne yapacak en mantıklısı ayrılmak...

o giden paralarının üstüne sen soğuk su iç tatlım .

neyse ki 300-500 tl ıle kurtarmıssın pacayı ,

bu ılıskı devam ederse daha buyuk kayıpların olacak gıbı .

.

Son düzenleme:

300 lira kredi borcunu ödedım. 50 lira kendısıne gönderdım.. Bunları hep kendisi talep etti. Şimdi yine 50 isteyincee bende ailen göndermiyormu dedimm. Yok param var da ben askerden sonrası harçlık yapmak için istiyorum dedi. :S Kardeşine 20-30 lira yemek yedirecekmiş. Yedirsin ama neden böyle enayi yerine kondum resmen ...Eee istese 450-500 dayısı gönderirmiş.Eğer öyleyse ver benim paralarımı.Dayın göndersin yolla dedim

:53::53::53:
Askerden sonrası için harçlık derken?
Sizi annesi mi sanıyor babası mı?
Sevgililer ne zaman harçlık verir oldu?
Tövbe estafurullah....
'Taşı sıkıp, suyunu çıkarırsın, bana bakarsın hayatım sen' de diyor mu?

Son düzenleme:
Şimdi şeyi anlarım durumu çok kötü olur, ne bileyim öğrenci olur, ailesi zor durumda olur ozaman en yakınındaki insan olarak sizde duruma uygun olduğu kadar bi'el atarsınız. Sonuçta benim zor zamanımda sevgilim para esirgeyecekse ben onu da garipserim. Mesela biz ikimizde öğrenciyiz ailesi düğün yaptığı dönem resmen erkek arkadaşıma para gönderemiyolardı tüm kartları fullendi kiraydı, kurstu, harçtı derken o evre okulda yediğimiz yemekleri o demeden ben atlayıp ödüyordum kasada kavga ediyorduk resmen. Bunlara gocunmam çünkü yarın öbür gün aynı durum benim de başıma gelebilir. Ancak sizin durumda sevgiliniz resmen "evin küçük şımarık oğlunu" oynuyor size karşı...

Sanki evin küçüğü de böyle ne dese itirazsın karşılayacak annesi gibi biri var karşısında. İçten gelip göndermen ayrı onun böyle habire yüzsüzlük etmesi ayrı. Şahsen bir olur iki olur üçüncüde ben patlar soğurdum ondan. Enayi miyim ben o rahat edecek, askerlik sonrası 30 liralık keyif yemeği yiyecek (kardeşiyle!) diye ben niye sıkışayım.

Keşke deseydiniz "sırf kardeşin olur mu aşkım ya annengil de gelsin ayıp olur 100 yolluyorum 40 da neymiş aşkolsun":19:diye:9:

Bakmış sizden ters tepki yok arsızlığa vurmuş hep:50: Askerlik bitince "canım ben de sıkıştım benim 300ü bu 2 hafta içinde verebilir misin kart borcumu kapamam lazım" falan deyin.

yazıklar olsun böyle erkeklere sonra erkeğim diye dolanıyorlar ya ortalıkta.
anlamadığım adamın kredi borcunu niye ödüyorsun? anası babası yok mu o krediyi çekerken sana mı sordu be güzelim?
bir de tüm yüzsüzlüğüyle kardeşine yemek yedirecek diye anlatıyor bu nedir yahu gece gece sinir bastı beni.:47::47::47::47::47:

canım kesinlikle normal değil.
bir erkek gururu ailesine değil sevgilisine/eşine yapar.
yani elbet durumu kötü olur çok sıkışır azcık el atarsın asla bu konularda anormal karşılamam.
ama ben bile bi bayan olarak bazen aceleyle çıkıp cüzdanımı unuttuğumda sevgilime söylüyorum ki haberi olsun yanında yoksa ona göre gidelim gerekirse 1-2 çay içeriz bi cafede diye ki şimdiye kadar bana hiç hesap ödetmemiştir. ona rağmen bunu düşünürüm ki kaldı ki bayanım. şimdiye kadar bir kere para istemiştim ondan o da bir arkadaşımın harddiskini bozmuştum kazayla o da parasını istemişti çok çirkef bir şekilde gün içinde elimdeki parayla birleştirip verip ağzını kapatmak içindi.

zaten normal olmadığının farkındasın bence paraya ihtiyacın olduğunu ve 500 kadar almış senden sanırım şimdiye kadar sen onun üstüne biraz da kafadan sen ekle
700 milyona ihtiyacın olduğunu söyle. bakalım gönderecek mi? göndermezse de haram zıkkım olsun verdiğim paralar de ayrıl derim.

Ya böyle tipleri çok arıyor musunuz? Sağıma soluma bakıyorum, nerde güzel ve hanımefendi kızlar var onlar böyle tiplerle geziyor. Armudun iyisini ayılar yiyor harbiden. Derhal terkedin bence.

param varda askerden sonra harçlık yaparım ne demek sen onun sevgilisinin nikahlı karısı bile olsa adam utanır istemeye..kullanıldığını bildigin halde devam ediyorsun arkadaşımm

İkinizde tuhafsınız, muhabbetinize çok şaşırdım
Gerçekten parası olmasa bile insan kız arkadaşına söylemeye bile çekinir
Senin ki epey olayı aşmış
50 ve 100 ver 300-500 ne varsa işte.. Maşallah hepsini istemiş.. :20:Sende o istedikçe göndermişsin..
Sonra da dayın para gönderecekse ver benim paralarımı geri demişsin :53:

Sana bu kadar tersse içinden 50 mi 100 mü ne geliyosa ya kendin verirsin ya hiç vermezdin
Her istediğine tamam deyip göndermen hata olmuş bence
Ama onun hatalarının yanında deve de kulak kalır tabi bu..

parası var da............

askerden sonrası için harçlık istiyor ha.:47::47::47:

Allahım ne günlere kaldık. adam olan adam bunu gurur yapar da istemez. varken istemesi seni kullandıgı anlamında zaten...

ben olsam ona ders olsun diye , oyuncak para gönderirdim. bozdurur bozdurur harcar artık :51:

Back
X