Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb kızlar benim 4 aydır askerde olan erkek arkadaşım var. ikimizde çalışıyoruz.Ailesinin durumu çok iyi değil. Ben maddiyatın lafını etmekten hiç hoşlanmam. Gelmeye 1 ayı kaldı.
100 lira acemi birliğinden usta birliğine gitti biletini aldım netten.
300 lira kredi borcunu ödedım. 50 lira kendısıne gönderdım.. Bunları hep kendisi talep etti. Şimdi yine 50 isteyincee bende ailen göndermiyormu dedimm. Yok param var da ben askerden sonrası harçlık yapmak için istiyorum dedi. :S
Kardeşine 20-30 lira yemek yedirecekmiş. Yedirsin ama neden böyle enayi yerine kondum resmen ...Eee istese 450-500 dayısı gönderirmiş.Eğer öyleyse ver benim paralarımı.Dayın göndersin yolla dedim
Bu kadar basitlik olur mu ?? Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Ay seni neçok iyi anlıyorum. Ben şuan işsizim ailemden harçlık alıyorum, üstüne kredi borcum var onuda kardeşimden denkleştirip ödüyorum. Benim erkek arkdaşımda kuzeninin düğününe başka birşehre gitti. Orda annanesi, teyzeleri, amcaları, dayıları var ve onlarda kalıyor. Daha gideli 3 gün oldu 300 milyon harcamış. Bana lafını yapıyor. yatıya yemeye içmeye para ödemiyorsunki ne çabuk bitti o para dedim. Amcandan istesen olmazmı dedim. Ölsem kimseden para falan ne isterim ne alırım benim yapım bu dedi. Bende sırf demek için ben yollamak istesemdemi almazsın dedim. Demez olaydımYoo canım senden alırım çok ısrar ediyorsun madem dedi. Ve ciddi ciddi istedi. Valla 100 tl param var dedim yarı yarıya bölüşelim çünkü başka hiç param yok malum çalışmıyorumda dedim. Adam o parayı beğenmedi. Yetmezki neyse yollama boşver dedi. Adama bak ya çok sinirlendirmişti beni. Yollamadım zaten yollamıcaktımda ama cidden istedi ki ölse kabul etmezmiş. Sonra öğrendimki takımının maçına gitmiş parası yoktu sözde. Döndükten sonra buluşmak için gün ayarladık. Yolda gelirken bana msj atmış bana ne yemek ısmarlıcaksın bugün die. Ve kaç kez buluştuk eline cebine atmadı( yani sözde atar gibi yapıyor hemen çekiyor :) hey Alahım param olsa gerçekten lafını etmem ama işsizim kuruşum yok biliyor bunu. Senin yazını okuyunca hatırladım şimdi. Ya hemen ayrıl bence. Sevdiğim bir ablam hep derdi bir adamın iyi bir koca olup olmayacağını anlamak için otobüse binin sizi koltuğun netarafına oturttuğuna bakın, yemeğe çıkın hesabı ödemesine dikkat edin ve alışverişe çıkın sabrını ölçün derdi. Onu çok iyi anlıyorum şimdi
![]()