Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yaş iyi sanırım benimde abimle aramda 13 ay var abi desem abi gbi gelmiyo kardeş desem oda olmuyo ikiz gibi büyüdük ama biraz daha büyük olsaydı keşke derdim beraber yuvarlandık gitti
AMİN diyorum bende: )
çok doğru söylüyorsun nuryolu.
bu biraz anne adayının sabır gücüyle,birazda eşlerimizin destek düzeyiyle alakalı.
herkes aynı olmuyor.
mesela ben Allah nasip ederse en az 4 çocuk istiyorum
ama daha çok eşimin maddi,manevi desteğine güvendiğim için![]()
rica ederim: )
eşlerimiz çocukların sesinden rahatsız olup bizleri azarlayacağına,çocuklarla iletişimlerini güçlendirirse,
bizim kadar çocuklarımızın karakterinin güzel şekillenmesi için uğraştıkları sürece,
maddi manevi kendimize zaman ayıracak fırsatı bize oluşturursa,
çocukların oluşturacağı o yıpratma döneminde birbirimize desteğimiz tam olacaksa,kaç çocuk olduğu,kaç yaş fark olması gerektiğinin pek önemi kalmıyor.
kendimize ve eşimize güvenimiz tamsa,iki önemli unsur aynı anda gerçekleşiyorsa sorun yok demektir.
Allah inşallah hayırlısıyla güzel ahlaklı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder hepimize![]()
![]()
AMİN...ne kadar güzel ifade ettiniz.bu nezih ,latif fikir ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.umarım Rabim en az duygularınız kadar güzel ve hayırlı evlatlar nasip eder size![]()
Ne kadar güzel ifadeler kullanmışsınız, yüreğinize sağlıkBana ve herkese inşallah
Rabbim bizi bu dünyada eşlerimizle,evlatlarımızla sınamasın,bu en kötüsü.
o yüzden sık sık dua edip,evlat yetiştirirken çok dikkatli olmamız gerek.
o bebek dünyaya günahsız,masum geliyor.
bizden gördükleriyle,duyduklarıyla karakterleri şekilleniyor.
ilerde evlatlarımızın kötü bir davranışını gördüğümüzde bu daha çok bizim eksikliğimizdir.
çocuklar anne babalarının aynasıdır.
inşallah güzel evlatlar yetiştirebiliriz![]()
ne kadar güzel ifadeler kullanmışsınız, yüreğinize sağlık
Inşallah güzel evlatlar yetiştirebiliriz hepimiz...
Benim kardeşimle aramda 12 yaş var. Çok iyiyiz pek sorunumuz olmadı. Ayrıca kardeşimin doğumunu bebekliğini görmek bunları hatırlamak büyümesinde katkım olması ikimiz arasında çok farklı bir bağ yaratmıştır hep. Gerçi şu sıralar kendisi ergenlik döneminde olup bize sıkıntı vermeye başlasa da ben hep memnundum aramızdaki yaş farkından. Tek zor kısmı annem ve babam içindi ben üniversiteye başlarken o ilkokula başladı herşeye sıfırdan başladılar![]()
bence iki yaş, yaş farkı açıldıkça ortak oynayacakları oyunlar ve süreleri kısalıyo bence, yaş farklı çoksa ikiside tek çocuk gibi büyüyo
iki yaş olunca birbirleriyle çok vakit geçiriyorlar, aynı dili konuşuyolar vs..