Bende yasadim bunlari simdi onlar yasiyor yasayacak diye odum kopuyor.Esim benden once gelsinler dedi.Aynen dedigin gibi 2 kardesimi zor durumda kabul etmeyecek esi ben ne yapayim?Çok doğru düşünüyorsun. O yaşlarımda ailemin maddi problemlerine şahit oldum ve o izleri hiç silemedim.
Yıllarca apartmanın önünde ne zaman bir kamyon dursa icraya geldiler diye düşünüp tedirgin oldum.
Eşin ne der eşin izin verir mi diyenleri de hayretle okuyorum. İnsanın ilk aklına gelen bu olamaz böyle bir durumda.
Eşler iyi ve kötü günler için birlikteler. 4 ay yanında kalacak iki kardeşe oluru olmayan biri neden eşi olsun ki insanın zaten?
O yüzden kafan karışmasın, bu işin aması falan da yok. Kardeşlerin sende kalmalı, onlar daha çocuk ve huzurları her şeyin önünde.Bende yasadim bunlari simdi onlar yasiyor yasayacak diye odum kopuyor.Esim benden once gelsinler dedi.Aynen dedigin gibi 2 kardesimi zor durumda kabul etmeyecek esi ben ne yapayim?
Gayet güzel bir düşünce senin yanında rahat ederler beraber vakit gecirirsiniz hem. Ama okul nasıl olacak.Bende yasadim bunlari simdi onlar yasiyor yasayacak diye odum kopuyor.Esim benden once gelsinler dedi.Aynen dedigin gibi 2 kardesimi zor durumda kabul etmeyecek esi ben ne yapayim?
kizlar merhaba ben 23 yasindayim 2 senedir evliyim.2 kucuk kardesim var biri 15 biri 16 yasinda.Farkli sehirlerdeyiz.
Babam 7 sene once vefat etti.annem ve 2 kardesim birlikte kaliyor.
ben kardeslerimi cok ozluyorum onlarda beni.2. okul doneminde bizde kalsinlar istiyorum.oturduklari ev kira ve cikmak zorundalar.annem esyalari bir depoya koyup 4 ay teyzemle yasayacak.
4 ay sonra ev tutup cocuklari alacak.
ama cocuklar buraya alisir donunce orada yapamazlar diye dusunuyorum.
aklim cok karisik sizce ne yapmaliyim?
cok tesekkur ederim size cok sagolun.O yüzden kafan karışmasın, bu işin aması falan da yok. Kardeşlerin sende kalmalı, onlar daha çocuk ve huzurları her şeyin önünde.
Sen de onların güçlü ablasısın, şanslılar :)
Canım 4 ay kalsınlar bence sorun değil. Hepsinin birden teyzende kalması da teyzen açısından zor olabilir. Arada annen de sana gelir arada kardeşlerin oraya gidip kalır ama hepsini orada bırakma derim. Bu arada annen de sana yakın bir yerden ev bakar 4 ay sonunda hem yakın olursunuz böylelikle. Ama yakın olma şansınız yoksa annen nereye taşınırsa taşınsın kardeşlerin onunla gitmek zorundalar bence. Sana ne kadar alışsalar da sonuçta senin yeni bir düzenin var ve annelerinin başlarında olması en iyisi onlar için.kizlar merhaba ben 23 yasindayim 2 senedir evliyim.2 kucuk kardesim var biri 15 biri 16 yasinda.Farkli sehirlerdeyiz.
Babam 7 sene once vefat etti.annem ve 2 kardesim birlikte kaliyor.
ben kardeslerimi cok ozluyorum onlarda beni.2. okul doneminde bizde kalsinlar istiyorum.oturduklari ev kira ve cikmak zorundalar.annem esyalari bir depoya koyup 4 ay teyzemle yasayacak.
4 ay sonra ev tutup cocuklari alacak.
ama cocuklar buraya alisir donunce orada yapamazlar diye dusunuyorum.
aklim cok karisik sizce ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?