Kardeşlerimle ve eşimle tartıştım

cnm benim dün elektrikler kesildi vedalaşamadık opuyorumnanaktan
dün barışmıştık demiştim ya gece yatarken güzelce konuşmak istedim hatalarımızı gözden geçirelim istedim ama nafile yine suçlu ben oldum.Eşim bağırdı bağırdı sonra ağlamaya başladı o kadar çok ağladı ki ilk defa onu öyle gördüm "ben kimseyi mutlu edemiyorum " diye ağladı.Ve kalbini tutmaya başladı sorduğumda kalbinin sızladığını söyledi o kadar kötü oldumki onla birlikte ağladım doktora gidelim diye çok ısrar ettim .Gitmedi sarıldım sarıldım o kadar korktumki ona bişey olacak diye mafoldumben
sonra uzatmadım yarın yeni bi güne başlayalım dedim.Uyandık güzel bi kahvaltı hazırladım, denize gittik, sonra ama aklımda hep ablam ve kardeşim vardı.Eşim ara ara gözümün daldığını,dünü düşünmememi herşeyin çok güzel olacağını söyledi.Sandı ki onla ilgili düşünüyorum ...Umarım dedikleri olur.

ya ALLAHINI seversen, ablani kardesini bi unut , kenarda dursun. bisey olmaz onlara.
bak esinin sana ihtiyaci var,ona odaklan sen. nasil guzel baslamissiniz, umarim devami gelir,daim olur. opuyorumnanaktan
oyle korkarsin bisey olcak diye tabi. sen simdi onunla yakindan ilgilen, bisey kizdigi vakit, bi alttan almayi dene, eminim oda hemen yumusar. zitlasmamak lazim.
iyi haberlerini bekliyorumkaydirigubbakcemile5

kardeslerinin yaptigi gercekten cok kötü olmus tamam sonucta hepimiz insaniz bazen agzimizdan olmadik seyler cikabiliyor bos bulunuyoruz benim anlamadigim nasil bir kardes digerine icten pazarlikli sifatini layik görür bence hatalarini anlamalari lazim tepkini koymaya devam bir süre sonra fazla uzatmadan barisin sonucta kardessinioz birinizin cani yansa hepiniz yanarsiniz

ayrica sakin bir daha baskalariyla olan sorunlarin yüzünden evliligini krize sokma esinin ne sucu vardi belliki seni mutlu ederim diye dusunup denize gitme olayini istemis
bir derdin varsa ya oturup esine derdini anlat rahatla yada evde surat asma sen konusmadikca seni hatali oldugunu düsünür hep

ya ALLAHINI seversen, ablani kardesini bi unut , kenarda dursun. bisey olmaz onlara.
bak esinin sana ihtiyaci var,ona odaklan sen. nasil guzel baslamissiniz, umarim devami gelir,daim olur. opuyorumnanaktan
oyle korkarsin bisey olcak diye tabi. sen simdi onunla yakindan ilgilen, bisey kizdigi vakit, bi alttan almayi dene, eminim oda hemen yumusar. zitlasmamak lazim.
iyi haberlerini bekliyorumkaydirigubbakcemile5

Evet canım ablamları artık düşünmüyorum ya aramadım o günden sonra ..nasıl olsa bi şekilde hallolur.Eşimle de bi öyleyiz bi böyle yuvarlanıp gidiyoruz.İnşallah o da beni benim onu düşündüğüm kadar düşünüyordur opuyorumnanaktan

kardeslerinin yaptigi gercekten cok kötü olmus tamam sonucta hepimiz insaniz bazen agzimizdan olmadik seyler cikabiliyor bos bulunuyoruz benim anlamadigim nasil bir kardes digerine icten pazarlikli sifatini layik görür bence hatalarini anlamalari lazim tepkini koymaya devam bir süre sonra fazla uzatmadan barisin sonucta kardessinioz birinizin cani yansa hepiniz yanarsiniz

Haklısın...Sonuçta et tırnaktan ayrılır mı bi şekilde barışacağız ama şuan zaten affedemiyorum.Onların gözünde de tek suçlu benim ..Bakalım zaman bize ne gösterecek

ayrica sakin bir daha baskalariyla olan sorunlarin yüzünden evliligini krize sokma esinin ne sucu vardi belliki seni mutlu ederim diye dusunup denize gitme olayini istemis
bir derdin varsa ya oturup esine derdini anlat rahatla yada evde surat asma sen konusmadikca seni hatali oldugunu düsünür hep

Benim kızdığım nokta denize gitmek değildi beni mutlu etmeye çalışan insan ben istemediğim halde arkadaşlarıyla plan yapıp ben gelemem kendimi kötü hissediyorum dediğimde o kadar büyük tepki verir miydi acaba akannehir tabii ki hatalarım var ve zaten bunun acısını çok kötü çekiyorum ama eşimde beni anlamamakta duygularımı anlamamk da ısrarcı.Bunu bi şekilde anlaması lazım ama nasıl...Zaten şuan bile o kadar boşum ki ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım ne düşnmem lazım ... Eşime göre hep ben suçluyum.en ufak tartışmamızda sehpalar sandalyeler havada uçuşuyor bazen sadece ona bahane lazım...ama onu çok seviyorum işteee opuyorumnanaktan

kardeş sorunu neyse bi şekilde çözülürde eşinle ilgili anlattıkların hakkaten garip geldi bana. daha garip gelense sanki normal bişeymiş sorun sendeymişte biraz alttan alsan düzelirmiş gibi yorumlar ve seninde tavrın.
ya arkadasım sana ağıza alınmıcak küfür eden sandalye mandalye sınırlı oldugunda fırlatan bı ınsandan bahsediyoruz. ki ilk defa olmadığınıda yazmışsın. bende evliyim ve gerçekten anlayamıyorum yani kadınlık gururu onuru bunlar bi kenara atılcak şeylermidir.
nasıl katlanabiliyorsunuz bunlara , bu şekilde davranılmaya nasıl razı oluyorsunuz?

düzelir hayatım her iki taraf için de öle atsan atılmaz satsan satılmaz kardeşler bi başka koca daha bi başka boşasan sanki geçmişinden kurtulabilecekmisin bazı şeylerin kesin çözümü olmuyor hayatta dengede durması gereekiyor işte...evet kardeşler tarafı daha esnek nasılsa barışırsın bak herkes de öle sölemiş zaten ama koca tarafı o kadar esnek olmayabiliyor çoğu zaman.o yüzden dikkatini hassasiyetini aklını zihnini biraz daha kocana ver ne yapman gerekiyorsa iyi ölç tart.. iyi ol yumuşa kocadır o da demiyorum bak onca şeyden sonra nasıl davranman gerektiğini iyi ölç sadece..üzülme artık hemm..

Ablanın kardeş değilde düşmanını çekiştirir gibi hemen diğer kardeşe yetiştirmesi çok çirkin.
Birde abla olacak...
Kardeşine zaten daha öncede sıkıldığını ima etmişsin kırılmamış ama başka bir ağızdan duymak kırmış olabilir.Yinede kardeşsiniz siz ne olursa olsun herşey düzelir merak etme.
Eşine gelince o gün arabayla yola çıkmışsınız ... sen o zaman gitmesek olmazmı falan demişsin .
Keşke bunu evde plan yapmadan önce söyleseydin oda artık yola çıkılmış söz verilmiş ne yapsın.Biraz fazla düşüncesizlik ve alınganlık yapmışsın sende.
Evde sesini çıkarmayınca belki oraya gidince rahatlar diye düşünmüş belliki.
Arabadan çarpıp çıkarak binmeyerek inatlaşıp çocukça davranmışsın.

algida yavrum valla sen önce şu iletini sonra ruh halini bir değiştir. bütün olumsuzlukları üstüne çekiyorsun adeta.

arkadaşım tıpkı beni ve evliliğimi hayatımı anlatıyorsun keşke biraz dertleşebilsek....

kardeş sorunu neyse bi şekilde çözülürde eşinle ilgili anlattıkların hakkaten garip geldi bana. daha garip gelense sanki normal bişeymiş sorun sendeymişte biraz alttan alsan düzelirmiş gibi yorumlar ve seninde tavrın.
ya arkadasım sana ağıza alınmıcak küfür eden sandalye mandalye sınırlı oldugunda fırlatan bı ınsandan bahsediyoruz. ki ilk defa olmadığınıda yazmışsın. bende evliyim ve gerçekten anlayamıyorum yani kadınlık gururu onuru bunlar bi kenara atılcak şeylermidir.
nasıl katlanabiliyorsunuz bunlara , bu şekilde davranılmaya nasıl razı oluyorsunuz?

annemi aradım dün ablam çıktı telefona.Annem temizlik yapıyormuş da ablam da yardıma gelmiş.Telefonda hiç bişey olmamış gibi konuştuk daha doğrusu ben konuştum napim uzatmanın anlamı yok ama hala içimde kırgınlıklar var...eşim konusuna gelince canım sana hak veriyorum kadınlık gururu var,her evlilik bizimki gibi değil.Ama bende seviyorum ve hep aynı şekilde affediyorum.Yani gurur falan hak getire...Ben çok çabuk gönlü alınan bi insanım kavga eder,bağırır,vurur,kırar,döker ama ben onu her defasında ertesi gün affederim ve o da bunun farkında sanırım onun için devam etmekte ısrarlı :gitme:

düzelir hayatım her iki taraf için de öle atsan atılmaz satsan satılmaz kardeşler bi başka koca daha bi başka boşasan sanki geçmişinden kurtulabilecekmisin bazı şeylerin kesin çözümü olmuyor hayatta dengede durması gereekiyor işte...evet kardeşler tarafı daha esnek nasılsa barışırsın bak herkes de öle sölemiş zaten ama koca tarafı o kadar esnek olmayabiliyor çoğu zaman.o yüzden dikkatini hassasiyetini aklını zihnini biraz daha kocana ver ne yapman gerekiyorsa iyi ölç tart.. iyi ol yumuşa kocadır o da demiyorum bak onca şeyden sonra nasıl davranman gerektiğini iyi ölç sadece..üzülme artık hemm..

Evet boşanmak da çözüm değil bunun farkındayım ve zaten şuan boşanmam için aslında çok büyük sebepler olduğunu da düşünmüyorum ama sinirlenince aklıma geliveriyor ve tükeniyorum.Gerçekten kocamı çok seviyorum keşke beni birazcık anlayabilse.Bi terapiste falan başvurmayı düşünüyorum belki o bize yardımcı olabilir.Güzel dileklerin için teşekkürler trkcll opuyorumnanaktan

Kardeşine zaten daha öncede sıkıldığını ima etmişsin kırılmamış ama başka bir ağızdan duymak kırmış olabilir.Yinede kardeşsiniz siz ne olursa olsun herşey düzelir merak etme.
Eşine gelince o gün arabayla yola çıkmışsınız ... sen o zaman gitmesek olmazmı falan demişsin .
Keşke bunu evde plan yapmadan önce söyleseydin oda artık yola çıkılmış söz verilmiş ne yapsın.Biraz fazla düşüncesizlik ve alınganlık yapmışsın sende.
Evde sesini çıkarmayınca belki oraya gidince rahatlar diye düşünmüş belliki.
Arabadan çarpıp çıkarak binmeyerek inatlaşıp çocukça davranmışsın.

Evet başkasından duyması tabii ki hoş olmamış bende olsam aynı tepkiyi verirdim..neyse sonuçta et tırnaktan ayrılmaz gözümde tütüyorlar özledim.ama aramaya cesaretim yok kandil bayram gelsin diye iple çekiyorum.
Eşim konusunda da haklısın keşke evde söyleseydim gitmek istemediğimi o da zaten planlanmış bişeyin bozulmasına tepkili olduğunu söylüyor ama bunu güzel bi dille beni kırmadan arabayı üzerime sürmeden de anlatabilirdi sanırım.

algida yavrum valla sen önce şu iletini sonra ruh halini bir değiştir. bütün olumsuzlukları üstüne çekiyorsun adeta.

hangi iletim canım anlamadım? yani neresini değiştireceğimi anlamadım

arkadaşım tıpkı beni ve evliliğimi hayatımı anlatıyorsun keşke biraz dertleşebilsek....

canım istediğin zaman dertleşebiliriz özelden de yazabilirsin bizler bunun için varız bugün sen beni dinlersin yarın ben seni
:lepi:

senin diğer konuyuda okumustum. Dünya etrafında dönsün hep cevrendekiler sana anlayış göstersin diye bekliyor gibi bir yapın var sanki yazdıklarından öyle anladım. Allah yardımcın olsun

senin diğer konuyuda okumustum. Dünya etrafında dönsün hep cevrendekiler sana anlayış göstersin diye bekliyor gibi bir yapın var sanki yazdıklarından öyle anladım. Allah yardımcın olsun

hepsi birbiriyle bağlantılı zaten benim hiç bi konum diğerinden farklı deil ki düşüncem farklı olsun...keşke öle bi yapım olsaydı bu yaşadıklarımı yaşamazdım diye tahmin ediyorum ama yorum için tşk

Back
X