- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
cnm benim dün elektrikler kesildi vedalaşamadık opuyorumnanaktan
dün barışmıştık demiştim ya gece yatarken güzelce konuşmak istedim hatalarımızı gözden geçirelim istedim ama nafile yine suçlu ben oldum.Eşim bağırdı bağırdı sonra ağlamaya başladı o kadar çok ağladı ki ilk defa onu öyle gördüm "ben kimseyi mutlu edemiyorum " diye ağladı.Ve kalbini tutmaya başladı sorduğumda kalbinin sızladığını söyledi o kadar kötü oldumki onla birlikte ağladım doktora gidelim diye çok ısrar ettim .Gitmedi sarıldım sarıldım o kadar korktumki ona bişey olacak diye mafoldumben
sonra uzatmadım yarın yeni bi güne başlayalım dedim.Uyandık güzel bi kahvaltı hazırladım, denize gittik, sonra ama aklımda hep ablam ve kardeşim vardı.Eşim ara ara gözümün daldığını,dünü düşünmememi herşeyin çok güzel olacağını söyledi.Sandı ki onla ilgili düşünüyorum ...Umarım dedikleri olur.
ya ALLAHINI seversen, ablani kardesini bi unut , kenarda dursun. bisey olmaz onlara.
bak esinin sana ihtiyaci var,ona odaklan sen. nasil guzel baslamissiniz, umarim devami gelir,daim olur. opuyorumnanaktan
oyle korkarsin bisey olcak diye tabi. sen simdi onunla yakindan ilgilen, bisey kizdigi vakit, bi alttan almayi dene, eminim oda hemen yumusar. zitlasmamak lazim.
iyi haberlerini bekliyorumkaydirigubbakcemile5