• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşlerinizle aranız nasıl

Ya kizlar hep gelinlere yuklenmeyin..biz evlenmeden once esim ablalarindan cikmazmis..evlendik kendi kendine bi haller oldu buna, kimseye ne gidiyor ne geliyor..

oyle rahatina duskunki, sirf usendiginden yani..herkesde beni suclamisti, sen yaptin sen degistirdin diye cok uzulurdum cunku ben bizzat yalvariyorum kalk gidelim diye..hos hepsine bayildigimdan deil, gercekten cok ettiler bana fakat yinede esim el etek cekmesin istiyorum..

oda belki bana yapilanlardan belki rahatligindan gitmiyor..bazen boyle durumlarda olabilir..gelip yiyip icip karisiyla hallesip devrilip uyuyolar yani hodukler..

Bu durumun benzeri bizde de var ama tam tersi..
Esimin ailesinin yaninda hep sklrm cunku hic bi ortak noktamiz yoktu..Gorev gibi gelirdi..Oturuslarindan kalkislarina yaptiklari muhabbete kdr beni iterdi resmen..ortamlari ruh gibiydi ..Sabah kahvalti oglen yemek aksam yemek ve yats..ben yine kalmam gereken kdr kalirdm onlarda bu durumdan rahatsiz oldugumu belli etmedm esime onlar anladi anlamadi bilmiyrm..
Bizimkilerin yannda da ben ztn var olan eski yasantimi devam ettiriyrdm ama huzur var bizim tarafta kimse kimseye laf sokmuyor kırıcı konusmuyr ama esimin ailesinde aniden bi tartisma cikabiliyor..Annesi durup durup kp laf sokuyor esime falan..esimin babasi cok donuk bi insan emininki seviyordur ama hic belli etmez..ben daha 1 gunden bir gune esimin annesinin ozledm seni veya oglum dedigini duymadn..aralarnda sogukluk var..aile ici iletisimde bole ama..ornegn oglan kardeside oyle..bizi tarafta ise annem oglum die konusur hep esime ..abime ne alsa aynisini abartmiyorm esimede alir..x de gelsin sen tek gelme ozledik onu der ..Annem beni aramaz bazen direk esimi arar ..Ama esimin ailesinde bu sicaklik ne bana ne esime yok..ornegn bi miktar paraya ihtiyacimz oldu esim kardesine soyledi oda yarin ararim seni abi dems veririm falan demeden..ztn altin borc vericekti bize...bizimde isimiz acele oldugu icin abime soyledik abiminde altini vardi elinde ama bozdurup para olarak yolladi bize..esimde tum bunlarn farkinda oluyo maalesef.mesela esimin annesi yanimiza gelirken eli bombos gelir burdan diger ogluna bise alip doner..Annemse esimin corabina kdr alir gelir bu ve benzeri bicok konu var .bilmiyorum ama sanirm bu sebeplerden dolayi bnm esim belirttiginiz gibi bnm tarafmda gayet mutlu ve huzurlu..
Belkide bnde bizim tarafla olunca daha mutlu oldgm icin etkileniyrda olabilir..
Kardesinizde de bu tarz bi durum varsa aile ici iletisiminz soguksa o taraf sicaksa ondan dolayida olabilir..

biz abimi evlendikten sonra kaybettik :)
ya çooook uzun şeyler var ama bazı insanlar ne yaparsan yap iyilikten anlamıyorlar. biz kabullendik artık sizde kabullenin bence :/

Bir sohbette sormuslar nerelisin diye
Herkes cevap vermis lakin hoca lakapli biri vermemis cevap
Bunun uzerine hoca sen nerelisin demisler
Hoca Ben daha evlenmedim ki demis.....

Bu kadınlar ne yapıyoda adamlar kendi ailesini bırakıcak duruma geliyo anlamıyorum

kardeşim omların yanında çok mutlu
Canim benim, annen bile o genc kizi korumaya calismis, demekki annenede söylenmissin, ki bu cok ayip.
Sen evlisin ve kendi mutlu yuvana bak, birde iki oglun var onlarla mesgul ol. Sen ne yapacaksin kardesini ve esini ???
Kardesin yukarida senin yazdigin gibi gayet mutlu ve neden bunu kiskaniyorsun ???
Sende bir sosyalesme problemi var diye düsünüyorum.
Aile ailedir, ama senin istedigin besbelli eglenmek bunuda kafa dengi arkadaslarinla yapabilirsin.
Bir an önce knedine cevre edin, arkadaslar bul ve acil yasitlarinla senin gibi anne olan bayanlarla etkinlikler yapmaya bak.
Böylelikle sende o mutlu, neseli resimlerini Facebookda paylas. Bak gör o Zaman senin gözüne hic batmayacak kardesinin mutlu pozlari.
Anlamadigin, neden mutlu olan insanlara gölge olunur ?
Sende al kocani onlar gibi mutlu olabilecegin yere git. Veya al esini git annenlere ve eglenmeye bak, cokmu zor ???

İnsan ele karışınca hiç bir şey eskisi gibi olmuyor
Benden küçük iki kız kardeşim var, çok kenetlenmiş büyümemize, birlikte çok mücadeleler atlatmamıza rağmen şimdi misafir gibi gidip geliyorlar. Hele en küçük hepten bir tuhaf oldu, eltileriyle kanki bize gelince en son ben geldim şimdi siz gelin hesabı yapıyor, eşi gelmez zaten evimizdeki kedilerden tiksiniyor. Velhasıl eskisi gibi olmuyor...

Back
X