Kardeşm amelyat oldu olanlar baksın bi plss

yaa tek derdim kaş arasındaki şişlik yaa.. bugün bantlar alındı ve şeklini falan bayaa beğendim zaten gözlük oturmuyodu ordaki kalınlıktan dolayı hala oturmuyo 15 gün oldu tam ameliyat olalı .. tabi gözlük takmıyorum deneme amacıyla taktım :) sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab ... doktorun orayı inceltmeme durumu olabilirmi :S kemeride düzelttini söledi kemer üstümüyüdü yanlarımı :) off .. ameliyata karar ver dert doktor ara dert parayı ayarla dert ameliyat günü şişlik v.s dert ilk 2 gün dert :) tampon korkusu dert şimdide bandaj sonrası ssendromu dert oldu yeter artık :))))) yasakkelime:Saruboceq:

arkadaşlar belki yeri değil ama bir önceki sayfada arkadaş buruna masaj yapmaktan bahsetmiş.hamur gibi ne kadar ezersen o kadar şekil alır gibi bişiler demiş. bu çok yanlış ! lütfen doktorunuza sormadan masaj yapmayın. çünkü burun ameliyatlarının çoğunda burun büyültülsede küçültülse çökmemesi için kıkırdak koyuyor doktorlar.burnunuzu ellediğinizde elinize çıkıntı gelir hatta.masajla onları oynatabilirsiniz! yani ödemi atayım derken burnunuzun şeklini bozmayın.

kesinlikle doğru buruna artık şekil veremezsiniz sadece ödem atmak için masaj yapılır onunda doktorunuzun söliceği şekilde buruna zarar vermeden yapınız kaş yapim derken göz cıkarmayın klava:
yasakkelime

kaş arası ve hemen altındaki şişlik hakkında bişi diyecek olan yokmu ameliyat olan insanlarrr :) burada şişlik oluyomu oluyosa ne kadar zamanda inerrr ? benim gibi orayı problem eden olmuşmuyduu ?? hepsine hepsine cevap istiorum :)laelaelaelaelae:enbuyukkk:

evet orada şişlik oluyo.. 2 ay sonra geçmişti sanırım benimki.. ben de problem etmiştim gözlermin arasında hiç kemik yokmuş gibi geliyodu.. geçiyo merak etme.. burnuna 6 ay sonra bak kusur varsa o zaman anlarsın ki 1,5-2 yıla kadar değişmeye devam ediyo..

selo1 konuyu kardeşim ameliyat oldu onun problemleri var diye açmışsın sonra kendine çevirmişsin..baştan beri senin ameliyat olduğun belliydi zaten kardeşim mardeşim oldu demek sadece komik oluyorrr :))))))))

arkadaşlar burun ameliyatlarında dr ların söyledikleri, okuduğum ve çevremde bazılarında duyduğum işte morluklar kızarıklar,nefes alamamalar oluyor.Bir hafta sonra alçı çıkıyor.Sonra bandaj takılıyor. işine veya diğer aktivitelere devam edebilirsin. ama benim burada okuduklarımda aylarca süren şişlikler var..... :bbo:

işine devam edebilirsin zaten.. 1 2 hafta biraz zorluk çeksen de sonra birşey kalmıyor. kalan şişlikler zaten insan içine çıkılmıycak gibi değil. seni tanımayan anlamaz bile 2 haftadan sonra. ama 25. gunden sonra daha iyi bir goruntu oluşmaya başlıyo. 3 ayda şişliklern çoğu gider.. 6. ayda azı kalır. 1-1.5 yılda da tamamen gitmiş olur. tabii bu sayılar kişiden kişiye değişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…