canım şişlikler burnun her tarafında oluyor.Özellikle burun ucu ve iki kaşın ara kısımlarında çok belirgin olur ilk bir ay.iNSAN O ZAMANLAR PEK ANLAMIYOR NE DERECE ŞİŞ OLDUĞUNU.bENİM ŞİMDİ 4 AY OLDU AMELİYAT OLALI.şimdi bakıyorum bir aylık fotolarıma nasıl şişmiş ya.insanın çok garibine gidiyor.ama genel anlamda şişler 3 ay da iniyor.ufak şişler kalıyor.ama burnun asıl şekli ilk bir ayda ortaya çıkıyor.kavisi,büyüklüğü,küçüklüğü ilk aylarda belli olur.değişen sadece şişlerin gitmwesi ile burnun zarifleşmesi oluyor.
arkadaşlar belki yeri değil ama bir önceki sayfada arkadaş buruna masaj yapmaktan bahsetmiş.hamur gibi ne kadar ezersen o kadar şekil alır gibi bişiler demiş. bu çok yanlış ! lütfen doktorunuza sormadan masaj yapmayın. çünkü burun ameliyatlarının çoğunda burun büyültülsede küçültülse çökmemesi için kıkırdak koyuyor doktorlar.burnunuzu ellediğinizde elinize çıkıntı gelir hatta.masajla onları oynatabilirsiniz! yani ödemi atayım derken burnunuzun şeklini bozmayın.
kaş arası ve hemen altındaki şişlik hakkında bişi diyecek olan yokmu ameliyat olan insanlarrr :) burada şişlik oluyomu oluyosa ne kadar zamanda inerrr ? benim gibi orayı problem eden olmuşmuyduu ?? hepsine hepsine cevap istiorum :)laelaelaelaelae:enbuyukkk:
arkadaşlar burun ameliyatlarında dr ların söyledikleri, okuduğum ve çevremde bazılarında duyduğum işte morluklar kızarıklar,nefes alamamalar oluyor.Bir hafta sonra alçı çıkıyor.Sonra bandaj takılıyor. işine veya diğer aktivitelere devam edebilirsin. ama benim burada okuduklarımda aylarca süren şişlikler var..... :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?