Netten alisveris yaptim surat kargo ile anlasmaliymis malesef daha once ne zaman bu firmadan bisi gelecek olsa ya gec getiriyorlar ya da bir bayanla konusmasini bilmeyen kaba kisilerle karsilasiyorum her neyse gelelim meseleye kargom gelmesi gereken gun gelmeyince aradim nedenini ogrenmek icin farkli subeye gittigini soylediler bende daha oncede ayni sorunla karsilastim lutfen cozum bulun dedigimde bizlik durum yok siz siparis verirken bizim subenin adini yazin dediler bende hangi mahalleye hangi sube bakiyor nerden bileyim bu cok komik kusura bakmayin dedigimde telefondaki muhterem zat bana komik olan sensin dedi
Sok oldum resmen tavriniz cok cirkin dedigimde aksam aksam ne catiyorsun sende dedi
Bu senli benli ifadeler hic hosuma gitmedi ve sizin bu tavrinizi gerekli yerlere iletecegim dedigimde git nereye iletirsen ilet dedi ve kapattik.
Simdi sizlerden ricam bu kisiyi nereye sikayet edebilirim kargonun musteri hizmetlerine ilettim ama yeterli bulmuyorum oturup agladim bugun cok moralim bozuldu
sürat kargo genel müdürlüğüne şikayet etNetten alisveris yaptim surat kargo ile anlasmaliymis malesef daha once ne zaman bu firmadan bisi gelecek olsa ya gec getiriyorlar ya da bir bayanla konusmasini bilmeyen kaba kisilerle karsilasiyorum her neyse gelelim meseleye kargom gelmesi gereken gun gelmeyince aradim nedenini ogrenmek icin farkli subeye gittigini soylediler bende daha oncede ayni sorunla karsilastim lutfen cozum bulun dedigimde bizlik durum yok siz siparis verirken bizim subenin adini yazin dediler bende hangi mahalleye hangi sube bakiyor nerden bileyim bu cok komik kusura bakmayin dedigimde telefondaki muhterem zat bana komik olan sensin dedi
Sok oldum resmen tavriniz cok cirkin dedigimde aksam aksam ne catiyorsun sende dedi
Bu senli benli ifadeler hic hosuma gitmedi ve sizin bu tavrinizi gerekli yerlere iletecegim dedigimde git nereye iletirsen ilet dedi ve kapattik.
Simdi sizlerden ricam bu kisiyi nereye sikayet edebilirim kargonun musteri hizmetlerine ilettim ama yeterli bulmuyorum oturup agladim bugun cok moralim bozuldu
Aynii kargoo ile cok sorun yasayan arkadaslar olmus ama ilk basta siz KOMIKSINIZ demissin ve cvp almissin insanlarin size hizmet etmeye mecbur oldugunu bildiginiz icin hakarette etseniz karsinizda sussun istiyorsunuz! Bu cok ayip siz baslatip karsiliginizi almissiniz. Ben kargo sirketindeki adam olsam bende ayni tavri verirdim..
Pardon da ben sahsina mi hakaret ettim ? Benim sube adini bilip belirtmem cok komik dedim dikkat edin uygulama icin diyorum o ise beni tanimamasina ragmen senli benli bir ifade ile sensin komik diyorAynii kargoo ile cok sorun yasayan arkadaslar olmus ama ilk basta siz KOMIKSINIZ demissin ve cvp almissin insanlarin size hizmet etmeye mecbur oldugunu bildiginiz icin hakarette etseniz karsinizda sussun istiyorsunuz! Bu cok ayip siz baslatip karsiliginizi almissiniz. Ben kargo sirketindeki adam olsam bende ayni tavri verirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?