Kargo gorevlisinin cirkin tavri

mono roza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
109
39
28
36
Netten alisveris yaptim surat kargo ile anlasmaliymis malesef daha once ne zaman bu firmadan bisi gelecek olsa ya gec getiriyorlar ya da bir bayanla konusmasini bilmeyen kaba kisilerle karsilasiyorum her neyse gelelim meseleye kargom gelmesi gereken gun gelmeyince aradim nedenini ogrenmek icin farkli subeye gittigini soylediler bende daha oncede ayni sorunla karsilastim lutfen cozum bulun dedigimde bizlik durum yok siz siparis verirken bizim subenin adini yazin dediler bende hangi mahalleye hangi sube bakiyor nerden bileyim bu cok komik kusura bakmayin dedigimde telefondaki muhterem zat bana komik olan sensin dedi
Sok oldum resmen tavriniz cok cirkin dedigimde aksam aksam ne catiyorsun sende dedi
Bu senli benli ifadeler hic hosuma gitmedi ve sizin bu tavrinizi gerekli yerlere iletecegim dedigimde git nereye iletirsen ilet dedi ve kapattik.
Simdi sizlerden ricam bu kisiyi nereye sikayet edebilirim kargonun musteri hizmetlerine ilettim ama yeterli bulmuyorum oturup agladim bugun cok moralim bozuldu

Adamın ismini falan öğrenip o şekilde şikayet etmelisiniz, gerçi iki kez düşünün işinden de edebilirsiniz buna sebep olmak istemezdim ben olsam.
Kötü bir durum evet ama şikayette çok ileri giderseniz sonucunda birinin ekmeğiyle oynayıp işini kaybetmesine sebep olabilirsiniz.
Sadece uyarılmasını söyleyin, işinden olmasını istemiyorum ama tavrını düzeltmesini isteyin..

Kargo şirketlerinde sorun hep olur.. Siz sorun çözülmesinden çok çıkışmak için aramışsınız.. o kadar işin içinde bayanla nasıl konuşulması gerektiğini düşünmüyolardır.. Gerçekten sorunun çözülmesini istiyorsanız kargocu getirdiğinde böyle böyle oldu diye söylemeli ya da kargo bürosuna gidip söylemelisin.

Klasik kargocu kafasi iste aksama kadar paketle ugrasmaktan kafalari paket oluyor ben olsam gider ona yuzyuze iki cift laf ederdim, sikayet cozume ulasana kadar.

Herkesin işi stresli. O zaman sabahtan akşama kadar binbir türlü tipe laf anlatan çağrı merkezi çalışanları arayanlara hayvan gibi davransın, ay ama stresli iş çok arayan vardır diyelim. Kimse kimseyle böyle konuşamaz. Ha siz de belki kaba konuşmuş olabilirsiniz, o da doğru değil ama o zaman bile verilecek cevabın bir yolu yordamı var. Ben olsam ben de şikayetçi olurum ve takip de ederim. Gerçi kimi kime şikayet ediyoruz o da ayrı..

2 gundur aras kargo-hızlı al ıkılısı bitirdi beni tam damarıma basan konu oldu.
şikayet vara yazın ama bişey olmaz. küçükten bi uyarırlar o da belki. işte atılma söz konusu olmaz cemaain abıleri ablaları çalışıyor o kargoda. küçükten yapma etme denir geçiştırılır.

Kargonun ana merkezini arayarak şikayet adın adını bilmenize gerek yok aynı şekilde konuşmalar aras kargo ile başıma geldi ve genel merkezlerini arayarak şikyet ettim bir sonraki alışverişimde gayet ciddilerdi.Demekki sert bir şekilde uyarılmışlardı. Yurt içi kargoda bir gönderimden belirtilen ücrete ilave ekstra ücret aldı onuda şikayet ettim hatta o kadar etkili olduki aldıkları fazla ücreti kapıma getirdiler.

Ben internetten çok alışveriş yaparım aras kargoyla sizin gibi ayni sorunu yasadim genel merkezi aradım şikayetettim ve paketim yyarım saat sonra şube sorumlusu gorevliyle kapima kadar geldi. Şikayet olmasa bazı şeylerin çözümü olmuyor ekmek oynama konusuna gireceksekte önce o yediği ekmeği hak etsin sebep ne olursa olsun böyle davranmaya kimsenin hakkı yok yapamiyosan o işi birak git kardeşim dışarda işe ihtiyacı olan cok insan var

Aras be yurt içine binlerce şikayet var ama hiç bir sonuç yok ups ve ptt den şaşmamak lazım.

Stresli meslek nedir ya. bi de şöyle düşün açıkta değil kışın yağmurda çamırda değil dükkanda oturuyo. Yaptığı iş ise paketlenmiş şeyleri bilgisayara girmek. Bence konu sahibi çok haklı birileri işini düzgün yapmıyorsa kendi işini küçümsüyor demektir. Valla bence ayakkabı boyacısı da olsan iyi bir boyacı olmalısın. Bizim ülkede disiplin yok herkes mazeret uydurmadan günü kurtarmak için değil işin düzgün yürümesi için çalışsa böyle olmaz. Ne demek şubenin ismini yaz. Ver kargoyu istersen ben götüreyim sana zahmat olmasın!

kargo şirketleriyle problem yaşamayan insan kalmadı galiba...
evet üslup çirkin
fakat şikayet etmek için adını falan bilmeniz gerekir
ayrıca bulmanız da sanırım duruma çare olmayacak belli ki
adam bu kadar rahat davrandığına göre...

Aynii kargoo ile cok sorun yasayan arkadaslar olmus ama ilk basta siz KOMIKSINIZ demissin ve cvp almissin insanlarin size hizmet etmeye mecbur oldugunu bildiginiz icin hakarette etseniz karsinizda sussun istiyorsunuz! Bu cok ayip siz baslatip karsiliginizi almissiniz. Ben kargo sirketindeki adam olsam bende ayni tavri verirdim..

Konuşmanız mesai sonuna yakın gerçekleşmiş sanırım. Özel sektörde, hele ki kargo sektöründe köle gibi çalıştırılan insanlar bir saatten sonra patlama seviyesine geliyorlar. Acaba kaç mahalle, kaç sokak dolaştı bugün ve telefona bakma işi onun değilken bir de ona bırakılmışsa... Beklenen patlama bu kez de size denk gelmiş. Çok kurumsal bir firma değilse şikayetiniz de bir işe yaramaz. En iyisi bir daha o firmayı tercih etmemeniz, etmek zorundaysanız da adreste doğrudan o şubeyi belirtmeniz.

Ayrıca kargo firmasını alışveriş yaptığınız siteye şikayet etmeniz de faydalı olabilir.

Son düzenleme:
Kargo firmasını aramak çözüm olmaz. Pek ilgilenmiyorlar. sikayetvar.com a yaz bak nasıl etkili oluyor.

sürat kargo genel müdürlüğüne şikayet et

İnternetten sipariş veriyor musunuz? Sanırım çoğu internet mağazalarının kargo seçenekleri sunmadığını bilmiyorsunuz. Ya da kargo firma ismi vermediğini. Bir kaç siparişimi bana atılan bilgilendirme sms i ile öğrendim.

Ayrıca konu sahibi değil, çalışanın 'BİZLİK durum yok siz siparis verirken bizim subenin adini yazin' demesi işleri çığrından çıkarmış. Böyle bir şeyi hayatımda duymadım. Bana da komik geldi mesela.
Orada yapması gereken bilgileri teyit edip sorunu çözmeye yönelik olmalı.

Diğer kargo firmalarına malum mu oluyor adres? Kargo mantığını kavrayamamış adamın ne işi var orada? Gitsin çaycılık yapsın o vakit.

Pardon da ben sahsina mi hakaret ettim ? Benim sube adini bilip belirtmem cok komik dedim dikkat edin uygulama icin diyorum o ise beni tanimamasina ragmen senli benli bir ifade ile sensin komik diyor

Benimde birgün ödemesi yapılmış olan kargom geldi. Kargocuya kargo parası 20 küsurlu bişe vericem ve 100 liram var. Adamın geldiği saatte 2-3falan. Bozuk yok dedi. Bende de yok dedim e napalım dedi. Dedim git boz ben evden mi çıkıp bozcam yani sen sokak sokak geziyosun zAten. Ve sabahtan beri dışardasın. Tamam paket kalsın ama açma dedi. Benim olan seyi açma diyo. Bende eh tamam dedim açmadım. Kapının kenarına koydum. Yalandan gitti geldi bozduramadım dedi pakete uzandı bende alamazsın falan dedim. Almak zorundayım dedi. Olur olmaz falan tartıştık. Zaten bu semtte gezceksin akşama doğru gel parayı alırsın dedim. Adam paketi aldı gitti. Tabi bende hemen aradım şikayet üstüne şikayet. Ben market miyim bozuk bulundurmak zorunda mıyım o siZin göreviniz, benim paketimi nasıl vermez falan bi dolu saydım. Diğer gün aynı adam yine geldi. Paketi verdi ayni 100tl yi yine uzattım. Hemen bozdu parayı. Dediki 'abla' beni şikayet etmişsin. Evet dedim benim olanı nasıl vermezsin falan. Adam da cevap yok. İmza attırdı ve gitti

surat kargo ile benim basima gelen daha komik. kargomu bir hafta getirmeyip sonra yeterli personelimiz yok subeden gelip alir misiniz dediler. gittim aldim ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…