surat kargo ile benim basima gelen daha komik. kargomu bir hafta getirmeyip sonra yeterli personelimiz yok subeden gelip alir misiniz dediler. gittim aldim ne yapayim
Netten alisveris yaptim surat kargo ile anlasmaliymis malesef daha once ne zaman bu firmadan bisi gelecek olsa ya gec getiriyorlar ya da bir bayanla konusmasini bilmeyen kaba kisilerle karsilasiyorum her neyse gelelim meseleye kargom gelmesi gereken gun gelmeyince aradim nedenini ogrenmek icin farkli subeye gittigini soylediler bende daha oncede ayni sorunla karsilastim lutfen cozum bulun dedigimde bizlik durum yok siz siparis verirken bizim subenin adini yazin dediler bende hangi mahalleye hangi sube bakiyor nerden bileyim bu cok komik kusura bakmayin dedigimde telefondaki muhterem zat bana komik olan sensin dedi
Sok oldum resmen tavriniz cok cirkin dedigimde aksam aksam ne catiyorsun sende dedi
Bu senli benli ifadeler hic hosuma gitmedi ve sizin bu tavrinizi gerekli yerlere iletecegim dedigimde git nereye iletirsen ilet dedi ve kapattik.
Simdi sizlerden ricam bu kisiyi nereye sikayet edebilirim kargonun musteri hizmetlerine ilettim ama yeterli bulmuyorum oturup agladim bugun cok moralim bozuldu
Sürat hep ayni bende yasadim bikaç kez. Ama ben telefonda baya bi bagirmistim. 4 gün geciktirmislerdi.Netten alisveris yaptim surat kargo ile anlasmaliymis malesef daha once ne zaman bu firmadan bisi gelecek olsa ya gec getiriyorlar ya da bir bayanla konusmasini bilmeyen kaba kisilerle karsilasiyorum her neyse gelelim meseleye kargom gelmesi gereken gun gelmeyince aradim nedenini ogrenmek icin farkli subeye gittigini soylediler bende daha oncede ayni sorunla karsilastim lutfen cozum bulun dedigimde bizlik durum yok siz siparis verirken bizim subenin adini yazin dediler bende hangi mahalleye hangi sube bakiyor nerden bileyim bu cok komik kusura bakmayin dedigimde telefondaki muhterem zat bana komik olan sensin dedi
Sok oldum resmen tavriniz cok cirkin dedigimde aksam aksam ne catiyorsun sende dedi
Bu senli benli ifadeler hic hosuma gitmedi ve sizin bu tavrinizi gerekli yerlere iletecegim dedigimde git nereye iletirsen ilet dedi ve kapattik.
Simdi sizlerden ricam bu kisiyi nereye sikayet edebilirim kargonun musteri hizmetlerine ilettim ama yeterli bulmuyorum oturup agladim bugun cok moralim bozuldu
Yıllardır internetten alışveriş yapıyorum ben de, Yurtiçi, Aras, Sürat, UPS, PTT hepsini kullandım ama hayatımda ilk defa "şube adı yazmak" diye birşey duydum. Sen neden şube adı yazacakmışsın yahu? Öyle saçma şey mi olur. Evine en yakın şubeye getirilir kargo, dağıtım merkezinden. Her şubenin sorumlu olduğu sokaklar, mahalleler falan var. İnternet alışverişinde şube seçimi diye birşey de yok ki. Ayrıca görevli saygısızmış çok ama açıkçası Sürat Kargo olduğu için ben pek şaşırmadım. Birçok insan Yurtiçi ile sorun yaşamasına rağmen ben memnun olduğum için kargo seçme şansım varsa hep onu seçiyorum. Ne zaman bir sorunum olsa merkezlerine çağrı bile yapmam, şikayet formu doldururum. Ertesi gün beni onlar ararlar, öyle iletişim kurarız, ne sorun yaşadıysam anlatırım. Bir keresinde ben evde yokken 2 kere denk gelmiş, anneannem varmış ve kargocu anneannemden aşağı inip paketi almasını söylemiş. Anneannem ikisinde de oğlum ben yaşlıyım, sen getirir misin demiş. Halbuki aynı firmanın diğer elemanları kapıya kadar getiriyordu. Paket de ağır falan değil bu arada, kitap falan yani. İlkinde önemsemedim ama aynı durum tekrar başa gelince şikayet formu doldurdum. Ertesi gün beni aradılar, elemanın ismini biliyor musunuz falan diye sordular, hatta olay saatini falan da sordular. Bilmiyordum, dedim ben sadece çalışanlarınızı uyarmanızı istiyorum eğer mümkünse dedim. Neyse aradan yarım saat geçti beni yine aradılar, talebinizi ilettik, gereken yapılacak falan dediler. Bir daha da hiç başıma gelmedi. Şikayet edebildiğin her yere et ama iş genel merkezlerinde bitiyor. Açıkçası Sürat Kargo'da pek işe yarayacağını sanmıyorum ben. Bazıları da adamın tepkisini haklı bulmuş, şaka gibi. Benzer saygısızlık PTT kargoda benim başıma gelmişti telefonda. Adam anlatamayacağım kadar kabaydı. Şikayette bulundum ama hiçbir şey yapılmadı, hala daha çok kabalar. Devlet memuru mu oluyor PTT çalışanları? Sanırım öyleler. Hiç şaşırmadım o yüzden. Sen yine de şikayet et, şansın varsa düzelir.Netten alisveris yaptim surat kargo ile anlasmaliymis malesef daha once ne zaman bu firmadan bisi gelecek olsa ya gec getiriyorlar ya da bir bayanla konusmasini bilmeyen kaba kisilerle karsilasiyorum her neyse gelelim meseleye kargom gelmesi gereken gun gelmeyince aradim nedenini ogrenmek icin farkli subeye gittigini soylediler bende daha oncede ayni sorunla karsilastim lutfen cozum bulun dedigimde bizlik durum yok siz siparis verirken bizim subenin adini yazin dediler bende hangi mahalleye hangi sube bakiyor nerden bileyim bu cok komik kusura bakmayin dedigimde telefondaki muhterem zat bana komik olan sensin dedi
sikayet vara yaz kargonun musteri hizmetlerine sikayet etNetten alisveris yaptim surat kargo ile anlasmaliymis malesef daha once ne zaman bu firmadan bisi gelecek olsa ya gec getiriyorlar ya da bir bayanla konusmasini bilmeyen kaba kisilerle karsilasiyorum her neyse gelelim meseleye kargom gelmesi gereken gun gelmeyince aradim nedenini ogrenmek icin farkli subeye gittigini soylediler bende daha oncede ayni sorunla karsilastim lutfen cozum bulun dedigimde bizlik durum yok siz siparis verirken bizim subenin adini yazin dediler bende hangi mahalleye hangi sube bakiyor nerden bileyim bu cok komik kusura bakmayin dedigimde telefondaki muhterem zat bana komik olan sensin dedi
Gayette işinden olsun hayvan herif. Tutup nesini savundunuz anlamadım.Adamın ismini falan öğrenip o şekilde şikayet etmelisiniz, gerçi iki kez düşünün işinden de edebilirsiniz buna sebep olmak istemezdim ben olsam.
Kötü bir durum evet ama şikayette çok ileri giderseniz sonucunda birinin ekmeğiyle oynayıp işini kaybetmesine sebep olabilirsiniz.
Sadece uyarılmasını söyleyin, işinden olmasını istemiyorum ama tavrını düzeltmesini isteyin..
Adamı savunmadığımı gayet de yorumumda belirtili olarak anlattım. Şikayet etmesini ancak işinden olmaması gerektiğini söyledim ki bence insanlık bunu gerektirir.Gayette işinden olsun hayvan herif. Tutup nesini savundunuz anlamadım.
Anlaşılan böyle terbiyesizlikleri böyle hadsizlikleri günlük hayatınızda sık sık uyguluyorsunuz ki size baya dokunmuş. Kimlerle muhattap olmak zorunda kalıyoruz hey Allah.Adamı savunmadığımı gayet de yorumumda belirtili olarak anlattım. Şikayet etmesini ancak işinden olmaması gerektiğini söyledim ki bence insanlık bunu gerektirir.
Bana kaba davrandı diye adamın evine ekmek götürememesi benim vicdanımı sızlatır.
Sizinkini sızlatmıyorsa bu da benim sorunum değildir, o yüzden alıntılamayın benim yazımı.
Kendi görüşümü belirttim, size laf düşmez.
Sen benle muhattap olmasaydın ben seninle hiç olmazdım. Zorunda kalmadın, kendin bile isteye benim görüşümü sorguladın ki bu sana düşmez. Bana dokunan tek şey birinin gelip benim görüşümü sorgulaması. O da sizsiniz. Terbiyesiz ve hadsiz değilim, hakaretlerinizin bildirimini yaptım daha fazla cevap veremeyeceğim...Anlaşılan böyle terbiyesizlikleri böyle hadsizlikleri günlük hayatınızda sık sık uyguluyorsunuz ki size baya dokunmuş. Kimlerle muhattap olmak zorunda kalıyoruz hey Allah.
Alıntılamayın yazımı (!)
Sizin için gerçek anlamda üzüldüm. Size tavsiyem ise komplekslerinizden sıyrılın.Sen benle muhattap olmasaydın ben seninle hiç olmazdım. Zorunda kalmadın, kendin bile isteye benim görüşümü sorguladın ki bu sana düşmez. Bana dokunan tek şey birinin gelip benim görüşümü sorgulaması. O da sizsiniz. Terbiyesiz ve hadsiz değilim, hakaretlerinizin bildirimini yaptım daha fazla cevap veremeyeceğim...
Surat Kargo klasiği. Gecmis olsun.Netten alisveris yaptim surat kargo ile anlasmaliymis malesef daha once ne zaman bu firmadan bisi gelecek olsa ya gec getiriyorlar ya da bir bayanla konusmasini bilmeyen kaba kisilerle karsilasiyorum her neyse gelelim meseleye kargom gelmesi gereken gun gelmeyince aradim nedenini ogrenmek icin farkli subeye gittigini soylediler bende daha oncede ayni sorunla karsilastim lutfen cozum bulun dedigimde bizlik durum yok siz siparis verirken bizim subenin adini yazin dediler bende hangi mahalleye hangi sube bakiyor nerden bileyim bu cok komik kusura bakmayin dedigimde telefondaki muhterem zat bana komik olan sensin dedi
Kesinlikle katılıyorum.Ben internetten çok alışveriş yaparım aras kargoyla sizin gibi ayni sorunu yasadim genel merkezi aradım şikayetettim ve paketim yyarım saat sonra şube sorumlusu gorevliyle kapima kadar geldi. Şikayet olmasa bazı şeylerin çözümü olmuyor ekmek oynama konusuna gireceksekte önce o yediği ekmeği hak etsin sebep ne olursa olsun böyle davranmaya kimsenin hakkı yok yapamiyosan o işi birak git kardeşim dışarda işe ihtiyacı olan cok insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?