Kargo gorevlisinin cirkin tavri

Bana da bir firma kapida odeme secenegi ile aldigim urunumu kapiya getirip 35tl lik urune 50 lira verip ustunu bekledigimde "bozugum yok aksam gel subeden al" demisti
Eger yaninizda bozuk olmuyorsa kapida ode secenegini iptal etmeniz gerek ama etmiyorlar.. sikayet bu ulkede en etkisiz sey..

surat kargo ile benim basima gelen daha komik. kargomu bir hafta getirmeyip sonra yeterli personelimiz yok subeden gelip alir misiniz dediler. gittim aldim ne yapayim

Personelleri 'yetersiz' orası malum zaten canım.
İyi yine de şubeyi de sen bul dememiş.

Sürat kargodan illallah geldi banada. Şikayet var ı açsan en az 10 tane yazmışımdır :)
Şikayet edemiyorsun canım maalesef, eğer müşteri hizmetlerini arasanda min 10 dk beklemeyi göze alacaksın.
Ben artık sürat kargoyu görünce bir şey almaktan vazgeçiyorum. Bu kadar ilgisiz ve sorumsuz bir şirket olamaz. İstanbul dan İzmir e bir paketi tam 8 günde getirdiler.
Onlarla anlaşmalı olan yerden alışveriş yapmazsan ne sinir oluyosun ne stres

alışveriş yaptığınız sitenin yetkilileri ile konuşun ...

Sürat hep ayni bende yasadim bikaç kez. Ama ben telefonda baya bi bagirmistim. 4 gün geciktirmislerdi.

salı günü kargomun gelmesi gerekiyordu kargocuyu sitenin girişinde gördüm bana birşey var mı bugün gelecekti dedim adam yok dedi sürekli geldiği için ve küçük bir yerde oturduğumuz için adam tanıyor artık bende o yok deyince iyi tamam dedim dün baktım alışveriş sitesinde müşteriyi evde bulamadık ibaresi düşmüş ben çarşıdayım eşim dedi gittim tam akşam üstü 5-10 dakkaya gelicekler dediler bekledim geldi yine aynı adam sordum yok abla sana kargo dedi allah allah dedim neyse eşimi aradım acaba kaorgo şirketi mi farklı diye yok diyo ama ben inanmadım herhalde başko kargo koştur koştur oraya gittim arattım yok dediler sonra tekrar yurtiçine gittim dedim sizde kesin orda yok dediler ismi söyledim adam tekrar yok dedi bayan ben o ismi hatırlıyorum var dedi sonra adam dur bakalım dedi iade kargoların en üstünde benim paketi buldu geldi yanıma abla kusuruma bakma hakkını helal et dedi ee ne diyeyim helal olsun olur arada deim iyi akşamlar deyip çıktım kilo fazlam vardı o koşturmayla belki 5-10 gr vermişimdir diyip iyi tarafından baktım çok mu iyi niyetliyim

bende samsung kardiyaka servisini aradim sozde telefon bataryasi varmi diye sormustun adam kaba sekilde telefon bataryasi mataryasi yok bende diye yuzume kapatmisti

Yıllardır internetten alışveriş yapıyorum ben de, Yurtiçi, Aras, Sürat, UPS, PTT hepsini kullandım ama hayatımda ilk defa "şube adı yazmak" diye birşey duydum. Sen neden şube adı yazacakmışsın yahu? Öyle saçma şey mi olur. Evine en yakın şubeye getirilir kargo, dağıtım merkezinden. Her şubenin sorumlu olduğu sokaklar, mahalleler falan var. İnternet alışverişinde şube seçimi diye birşey de yok ki. Ayrıca görevli saygısızmış çok ama açıkçası Sürat Kargo olduğu için ben pek şaşırmadım. Birçok insan Yurtiçi ile sorun yaşamasına rağmen ben memnun olduğum için kargo seçme şansım varsa hep onu seçiyorum. Ne zaman bir sorunum olsa merkezlerine çağrı bile yapmam, şikayet formu doldururum. Ertesi gün beni onlar ararlar, öyle iletişim kurarız, ne sorun yaşadıysam anlatırım. Bir keresinde ben evde yokken 2 kere denk gelmiş, anneannem varmış ve kargocu anneannemden aşağı inip paketi almasını söylemiş. Anneannem ikisinde de oğlum ben yaşlıyım, sen getirir misin demiş. Halbuki aynı firmanın diğer elemanları kapıya kadar getiriyordu. Paket de ağır falan değil bu arada, kitap falan yani. İlkinde önemsemedim ama aynı durum tekrar başa gelince şikayet formu doldurdum. Ertesi gün beni aradılar, elemanın ismini biliyor musunuz falan diye sordular, hatta olay saatini falan da sordular. Bilmiyordum, dedim ben sadece çalışanlarınızı uyarmanızı istiyorum eğer mümkünse dedim. Neyse aradan yarım saat geçti beni yine aradılar, talebinizi ilettik, gereken yapılacak falan dediler. Bir daha da hiç başıma gelmedi. Şikayet edebildiğin her yere et ama iş genel merkezlerinde bitiyor. Açıkçası Sürat Kargo'da pek işe yarayacağını sanmıyorum ben. Bazıları da adamın tepkisini haklı bulmuş, şaka gibi. Benzer saygısızlık PTT kargoda benim başıma gelmişti telefonda. Adam anlatamayacağım kadar kabaydı. Şikayette bulundum ama hiçbir şey yapılmadı, hala daha çok kabalar. Devlet memuru mu oluyor PTT çalışanları? Sanırım öyleler. Hiç şaşırmadım o yüzden. Sen yine de şikayet et, şansın varsa düzelir.

sikayet vara yaz kargonun musteri hizmetlerine sikayet et

Sürat kargo ile çooook uzun bir problem yaşamıştım ben de.. ürünüm 2 aya yakın gelmedi, arıyorum nerede olduğunu bilen yok falan.. Sürekli aradım, hiçbir sonuca ulaşamadım. Şikayetvar sitesine yazdım, beni aradılar süratten size döneceğiz dendi dönülmedi. Üstüne bide şikayetimin altına müşterinin mağduriyeti giderildi tarzı bir şey yazmışlar. Deliye döndüm, genel merkezle kaç defa konuştum, en sonunda başlardan bir yetkili beni aradı özür diledi. Kendi mail ve numarasını verdi. Bir daha br problemle karşılaşırsam aramamı söyledi. Kargom da sonunda eve özel araba ile getirilmişti. O numarayı ya da mail adresini bulursam size yazayım.

Kuryelerin işleri ağır ve genel olarak az eğitimli insanlar.bireyin kendisini şikayet yerine genel şikayette bulunmakta fayda var zira emin olun zira hepsi hemen hemen bu yapıda

Gayette işinden olsun hayvan herif. Tutup nesini savundunuz anlamadım.

Benim bile sinirlerim bozuldu. Sonuna kadar haklısın.. Ama ne yapabileceğin hakkında bi fikrim yok.
Ayı işte. Öküz. Söylen söylen dur böyle. İçin rahatlar belki biraz.

Gayette işinden olsun hayvan herif. Tutup nesini savundunuz anlamadım.
Adamı savunmadığımı gayet de yorumumda belirtili olarak anlattım. Şikayet etmesini ancak işinden olmaması gerektiğini söyledim ki bence insanlık bunu gerektirir.
Bana kaba davrandı diye adamın evine ekmek götürememesi benim vicdanımı sızlatır.
Sizinkini sızlatmıyorsa bu da benim sorunum değildir, o yüzden alıntılamayın benim yazımı.
Kendi görüşümü belirttim, size laf düşmez.

Anlaşılan böyle terbiyesizlikleri böyle hadsizlikleri günlük hayatınızda sık sık uyguluyorsunuz ki size baya dokunmuş. Kimlerle muhattap olmak zorunda kalıyoruz hey Allah.
Alıntılamayın yazımı (!)

Anlaşılan böyle terbiyesizlikleri böyle hadsizlikleri günlük hayatınızda sık sık uyguluyorsunuz ki size baya dokunmuş. Kimlerle muhattap olmak zorunda kalıyoruz hey Allah.
Alıntılamayın yazımı (!)
Sen benle muhattap olmasaydın ben seninle hiç olmazdım. Zorunda kalmadın, kendin bile isteye benim görüşümü sorguladın ki bu sana düşmez. Bana dokunan tek şey birinin gelip benim görüşümü sorgulaması. O da sizsiniz. Terbiyesiz ve hadsiz değilim, hakaretlerinizin bildirimini yaptım daha fazla cevap veremeyeceğim...

Sizin için gerçek anlamda üzüldüm. Size tavsiyem ise komplekslerinizden sıyrılın.
Görüşünüzü eleştirenlere karşı verdiğiniz saygısız ileri geri cevaplarınızla karakterinizi yeterice ortaya koydunuz.
O yüzden, size iyi sabahlar.

Surat Kargo klasiği. Gecmis olsun.
Bana is yerime gelecek paketi getirmeyip, is yeriniz kapaliydi dediler.
Aradim beyefendi nasil kapali olur, koskocaman her yer ışıklı diyorum kapi kilitliydi ve karanlikti dediler.
Yani uzak durun.

Kesinlikle katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…