• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kargo şirketi kargomu başka birine teslim etmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da başkasinin kargosu gelmişti ve dalginlikla teslim almiştim cunku ben de kargo bekliyordum. 🙄
Hemen ardindan gidip şubeye geri biraktim, muhtemelen sahibine ulaştirmişlardir. Yani yanlis alan kisi durumu anlamiştir heralde. Umarim kargon ulaşir.

Bana da başkasinin kargosu gelmişti ve dalginlikla teslim almiştim cunku ben de kargo bekliyordum. 🙄
Hemen ardindan gidip şubeye geri biraktim, muhtemelen sahibine ulaştirmişlardir. Yani yanlis alan kisi durumu anlamiştir heralde. Umarim kargon ulaşir.
Binadaki herkesi, aşağıdaki dükkanları aradım. Kimse almamış kargoyu.

Geçen gün bir arkadaş ta durumunda paylaşmıştı kargom başka birine teslim etmişler diye..
Siz arayın kargo şubesini bana ait bir paketi nasıl başkasına teslim edersiniz kimlik bilgilerini sorgulamadan mi teslim ediyorsunuz diyin duzeltirler inşallah hatalarını..

Bana da başka birinin kargosunu teslim etmişlerdi. Üstelik altın bir kolyeydi. Bende kargo bekledigim için bakmadan aldım. Işını açınca şok oldum sonra bakınca isim benzerliği olduğunu farkettim sadece soyisimimiz bikac hece ile farklıydı. Numara yazıyordu adres kısmında arayıp gelin alın dedim aldılar.

Yurt içi kargoysa şöyle bir şey var
Sistemde Kargo çalışanının ismini giriyorlar bazen teslim aldı diye. Sonra geliyor sahibine
Öyle bir şey olmuş olabilir
Benim de başıma gelmişti ordan biliyorum

Arkadaşlar nasıl oluyor bu?
Nasıl böyle birşey yapabiliyorlar?
İsim benzerliği desem değil, binada benim adımda kimse yok.
Adam gitmiş benim kargomu birine teslim etmiş ya şaka gibi.
Önemli bir kargoyu ne yapacağım şimdi?
Kuzum geçmiş olsun sizin binadan birine teslim edilse anlarımda nasıl başka binaya götürüldü cidden şaşırtıcı kargo şirketini ara istersen oradan alıp sana getirsinler dalgınlık yapmışlar

Yurt içi kargoysa şöyle bir şey var
Sistemde Kargo çalışanının ismini giriyorlar bazen teslim aldı diye. Sonra geliyor sahibine
Öyle bir şey olmuş olabilir
Benim de başıma gelmişti ordan biliyorum
Hayır o firma değil.
Ve ad benim adım soyadı da öyle.
Alan kişi kendi adını değil benim ad soyadımı vermiş.
Teslim alan ben gözüküyorum.

Hayır o firma değil.
Ve ad benim adım soyadı da öyle.
Alan kişi kendi adını değil benim ad soyadımı vermiş.
Teslim alan ben gözüküyorum.
Bu onların iddiası ...belki de kargoyu kaybedip sizin adınıza teslim tutanağı düzenlediler.Oturdugunuz yerde kamera varsa yöneticiden bakmasini rica edin. Kargo görevlisi getcekten binanıza gelmiş mi anlamış olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X