kargo sorunu

hopeless87

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
20
0
6
35
Diğer
Herkese merhabalar,

Askerde olan bir yakınıma yiyecek göndermek istiyorum ama sadece PTT ile gönderebilceğim ve 2 gün sürmesi sebebi ile sarma,kek ve börek göndermekte karar kıldım. Bunları nasıl bir saklama kabına koysam daha uygun olur? Ne yazık ki bu konularda hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca göndereceğim şeyler 2 günlük kargo için uygun mudur?

iceriye dısardan yiyecek alınıyor mu once bunu netlestirseniz?
benim bildigim kadarıyla yanıt hayır idi, tanıdıgınızın bulundugu birlikte belki kabul ediliyordur.

​Askeriye ye dışarıdan yemek yasak diye biliyorum,göndermek istediğin yakınına bir sor istersen önce.

İzin günlerinde kargonun ulaşmasını sağlarsanız daha iyi olur izne çıkmadan 2 gün önce verilirse izin günü alması en azından tatması daha kolay olur vakumlu hava almayan kaplarda muhafaza edebilirsiniz bence Ben göndermedim ama sanırım ilk günkü tadında olmasa çok fazla değişmez kurabiyede düşünebilirsiniz seviyorsa eğer ben kendim otobüs yolculuğunda 1 gün sonraya tatlı,sarma,kek götürmüş insanım

askeriyeye evet yasak olabilir öğrendinizmi?:44:

bende bu haftasonu nişanlıma bi kutu hazırlamak istiyorum ama askeriye kabulde ürünler çok bekletiliyomuş.inşallah bende ambalajlı ürünler göndercem bozulmasın diye çikolata, şeker... bu tarz şeyler. tam olarak karar veremedim.

Askeriyeye dışarıdan yiyecek yollamak yasak diye biliyorum.. ama şayet bir sıkıntı yoksa şu hava almayan saklama kaplarında yollayabilirsin.

Yasak değil, en azından ben öyle bir yasakla karşılaşmadım.
Abime, tatlı, kavurma, köfte, sarma v.s. çeşitli şeyler gönderdik hiç sorun olmadı.
Hatta çıkarıp arkadaşları ile birlikte yiyorlarmış.
Eşime de giderken yanımda götürüyordum evci çıkarıyordum cuma günü gidiyordum, eşim akşam ancak çıkabiliyordu akşama kadar ben birliğin kantininde bekliyordum orada birlikte yeyip içiyorduk.
Aynı zamanda arkadaşlarıyla yemesi için tatlı çikolata falan da alıp eşimle göndermiştik.
Girmeden önce kontrol ediyorlar bir sorun olmuyor. Ama her birlik kabul eder mi bilmiyorum.
Vakumlu kapaklı kaplara koymanız uygun olacaktır, ancak iki günde bayatlama olabilir birde PTT kargoyu kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Eğer yiyecekleri, misal sarma borek poğaça gibi şeyleri 2 ya da 3 gun dondurucuda bekletip gönderirseniz, ve çarşı izninde kendisinin alabilecegi şekilde ayarlarsaniz kargonuzu sorun olmaz diye düşünüyorum. Hem 2 gun içinde buzları yeni çözülmüş olur, hem de askeriye de çok beklememiş olur..

Dışarıdan yemek giremez içeri. Bu kadar pembe bir dünyada olmayın lütfen. Hiç mi film izlemediniz?

Dışarıdan yemek giremez içeri. Bu kadar pembe bir dünyada olmayın lütfen. Hiç mi film izlemediniz?

aynen bende alınamz diye biliyorum....evet abimin askerliğinde gerçi baya olmuştu ilk gittiğimizde anne içeri yemek almazlar dememize rağmen börekleri poğaçalar falan hazılramıştı .almadılar... çöpe gitmişti

Son düzenleme:
Film sadece bir örneklemeydi. Gayet net bence…İroni yapacak ne var bunda? Kaldı ki sizi de alıntı yapmadım…

yemek alınır içeri zaten ne gönderilirse kontrolden geçirilir eğer sorun yoksa alınır. yok hani pembe dünyada yaşamayalım bende filmden öğreneyim madem dedim de ondan sordum yani atarlanacak bir şey yok

Asker arkadaşlarının aileleri sürekli yiyecek gönderdiği için olabilir mi acaba? Bence film izlemeye siz başlayabilirsiniz ya da emin olmadan gereksiz yorumlar yapmayı bırakabilirsiniz

Biz kardesime gondermistik .onun birliginde almislardi. etraftaki tamidiklarimizda yolluyolardi aliyolar..
Biz kek pohaca koymustuk arkadaslari istemis cok seviniyolar sevaptir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Filimlere bakarsak muhtesem yuzyil en cik izlenen dizi peki nekadar gercekleri yansitiyor filimle diziyle ne alaka kocalariniza sorun onlar daha iyi bilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim arkadasim sevgilisine gönderdi gece sene .
Aynen sarma poğaça börek kek falan .
Çocukta yemiş almislar yani içeri .

yemek alınır içeri zaten ne gönderilirse kontrolden geçirilir eğer sorun yoksa alınır. yok hani pembe dünyada yaşamayalım bende filmden öğreneyim madem dedim de ondan sordum yani atarlanacak bir şey yok

Kaç yıl kışlada yaşadım ben biliyor musun? Oradayken kargoyu bırak ailelerin getirdiği yiyecekler dahi alınmazdı, hangi birini ne kadar kontrol edecekler ki. Zaten görüş yerlerinde koca koca yazılıydı yiyecek getirilmesi yasaktır gibi.. Belli başlı yerlerde kontrolden geçirilip alınıyorsa bu da ayrı bir şey ama mantık çerçevesinde de alınmaması lazım. Konuyu uzatmak istemiyorum ama çoğul ekini üzerinize çekmeniz için bir neden yok, tanımadığım konu sahibi “siz” olarak yazdım ama üstünüze alındıysanız bilemeyeceğim……

Asker arkadaşlarının aileleri sürekli yiyecek gönderdiği için olabilir mi acaba? Bence film izlemeye siz başlayabilirsiniz ya da emin olmadan gereksiz yorumlar yapmayı bırakabilirsiniz

“gereksiz” yorumuma ben karar veririm. Sizin naçizane fikrinize göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…