Kargo?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Kızlar internet üzerinden aldığım bir ürün büyük geldi bende onu iade edeceğiim ama daha önce hiç iade yapmadım nasıl yapacağımı bilmiyorum önce sorumlu kargoya gideceğim ürünün kutusuyla falan daha sonra ne yapmam gerekiyor bu gün gideceğimde..

Kızlar internet üzerinden aldığım bir ürün büyük geldi bende onu iade edeceğiim ama daha önce hiç iade yapmadım nasıl yapacağımı bilmiyorum önce sorumlu kargoya gideceğim ürünün kutusuyla falan daha sonra ne yapmam gerekiyor bu gün gideceğimde..

canım hangi siteden aldıysan genelde iade ve gönderim şartları diye bir bölüm olur orda ayrıntılı yazar ordaki talimatları takip edebilirsin bence..

Hangi siteden aldığın önemli. Faturayla birlikte iade formu gelmiş olmalı ya da siteden indirirsin onu. Sonra bunları ürünle beraber paketleyip kargoya verirsin. Kargon ulaşınca onlar sana mail ya da telefonla dönerler. GENELde böyle ama farklı prosedürleri olan sitelerde var.

Çok teşekkür ederim hepinize dediğiniz gibi faturanın arkasında form varmış doldurdum annem bugün götürecek kargoya tekrar saolun :16:

Back
X