kargocu bana saldırdı hakaret etti

Benim kargoyla pek işim olmuyor acikcasi, cok nadir. Ama gelen kargo sirketi beni de ariyor ve ben eşimin evde oldugu saati soyluyorum aksi halde beni evde bulamazsiniz diyorum onlar da inaniyorlar ve istedigim saatte geliyorlar eheheh:KK53:
Benim cok isim oluyor kargoyla, hep internetten yapiyorum alisveris, esim cok kiziyor ama magaza gezmekten daha iyi, bi tikla kapina geliyor:KK53:

Konu sahibi arkadasim sikayet etsen sen de kopek dedigin icin hakliyken haksiz duruma duseceksin. Bi daha sakin inmeyin, kargocunun vazifesi kapiya kadar getirmektir.

Benim cok isim oluyor kargoyla, hep internetten yapiyorum alisveris, esim cok kiziyor ama magaza gezmekten daha iyi, bi tikla kapina geliyor:KK53:

Konu sahibi arkadasim sikayet etsen sen de kopek dedigin icin hakliyken haksiz duruma duseceksin. Bi daha sakin inmeyin, kargocunun vazifesi kapiya kadar getirmektir.

Benim en büyük hobim gidip gezip görerek yapmak. Zaten kredi karti kullanmiyoruz biz o yuzden de dogal olarak yapmiyoruz ehehe:KK53:

sonuçta olayı başlatan kendisi olmuş.
yukarı çıkmak zorundaydı. siz de bu tavrına karşı sinirlenip hakaret etmiş olsanız dahi, karşısında bir bayan var. bu kadar hayvanca davranmamalıydı.
bence köpek demiş olsanız bile siz haklısınız. çünkü etki tepki meselesi. kesinlikle şikayet edin.

Evinize kadar teslim etmek zorunda ne münasebet in al? Keşke inip almasaydınız hakaret etmemiş de olurdunuz.
Kargo görevlileri de inatla bizim evi bulamıyor. Bir kaç sokak ötede ve defalarca tarif edip getirttiğimiz halde hala "neresiydi" diye sorabiliyorlar:KK12:

bugun kargo beklıyordum aksama kadar 4 de kapı caldı kameradan baktım kargo. ototmatıkle basıp kapıyı actım. adam cıkmadı bı daha bastım adam gelmeyınce burası dıye seslendım... ama aşırı sert tonuyla gel kargonu al dedi. 2 yasındakı kızım arkamdan aglıyo kapıyı acıyo bı rezıllıkle 3 kattan assagı ındım kargocuya neden sız getırmedınız? yukarı cıkmak zorundasınız sızı sıkayet edecegım dedım. ben cıkartmak zorunda degılım ıstedıgın yere sıkayet et dedi. bagırdı cagırdı bende gıderken kopek dedım adam hışımla dış kapıyı itiyo ben ıtıyorum zorla kapattım benı dovecektı köpek dedım dıye bana sende maymunsun yuzun maymuna benzıyo dedi. elım ayagım hala titriyo ya kapıyı kapatamasydım resmen benı dovecektı nereye sıkayet etmem lazım bu adamı? ne olur yardım
gecmis olsun oncelikle.. ama yani ne cesaret elin adamina hakaret ediyosunuz, yani dovse vursa kirsa gucunuz mu yetecek, bi de bebeginiz varmis evde, sessizce girip gereken yere sikayet etmeliydiniz.. 'kopek' ne demek yani..
Allah korumus..

sınırlendıgım ne kopek maymun ne kapıya getrmemesı ustume yurudu resmen kapıyın acsa bana saldracaktı canımı zor kurtardm

adam kesinlikle hatalı zaten o konuda şüphe yok
hele de üstünüze yürümesi falan, keşke gizli kamera falan olsaydı apartmanda o zaman daha iyi olurdu sizin için
şimdi adam bana hakaret etti o yüzden üstüne yürüdüm diye lafı değiştirebilir anlatabiliyor muyum yani inkar edebilir yaptığını
ama kesinlikle bu adamı şikayet edin
hangi kargo ile getirildi mesela ben kargo takip no ile takip ettiğimde evime gelen kuryenin adı sitede görünür
internetten bakabilir misiniz kimin getirdiğine adını bilirseniz daha iyi olur
kesinlikle kargo şirketiyle bağlantıya girip şikayet etmelisiniz
delil olmasa bile genelde müşteriden yana oluyorlar

Hahaaa insanlar enterasan yaaa :KK53: bize gelen kargo da yukarı çıkarmıyor ki ... Tavrı yüzünden bulunduğunuz yerin şubesine ve merkez şubeye şikayet edebilirsiniz ama bu adam bunun üzerine yine geri gelir demesi benden :KK17:

Evet, eşim de ben de sevmiyoruz, kullanmiyoruz. Paran varsa alirsin yoksa almazsin mantığı yani... Bi de bankalari sevmiyorum...

Aslinda oyle, kredi kartlari tehlikeli.
Ama akillica kullanirsan cok iyi oluyor.
Tabi cok dikkatli olmak lazim.
Benzini, yiyecek alisversini hep ordan yapiyoruz, puan birikiyor mesela.
Su an 45 tl lik hediye cekim geldi mesela bir magazadan.
Gidip kizima corap alicam :)

Aslında haklısınız ama keşke köpek demeseydiniz adama. Kargoyu al dediğinde yukarı çağırmanız yeterli olurdu.

Aslinda oyle, kredi kartlari tehlikeli.
Ama akillica kullanirsan cok iyi oluyor.
Tabi cok dikkatli olmak lazim.
Benzini, yiyecek alisversini hep ordan yapiyoruz, puan birikiyor mesela.
Su an 45 tl lik hediye cekim geldi mesela bir magazadan.
Gidip kizima corap alicam :)

Tabiki öyledir ama ben sevmiyorum. Hele eşim hiç sevmiyor. Taksit mantığını sevmiyorum aslinda. Yarin ne olacagini bilmiyorum o yuzden 5 6 ay taksit yapmak falan bana yanlış geliyor.
Ayrica kiziniza 45 liralık çorap mi alacakasiniz?

Tabiki öyledir ama ben sevmiyorum. Hele eşim hiç sevmiyor. Taksit mantığını sevmiyorum aslinda. Yarin ne olacagini bilmiyorum o yuzden 5 6 ay taksit yapmak falan bana yanlış geliyor.
Ayrica kiziniza 45 liralık çorap mi alacakasiniz?

Yok canim, benim bidik sadece elbise giyiyor bu aralar.
Kilotlu corap yetistirmeye zorlaniyorum.
Okula gidince her gun deyistirmek lazim.
Uc dort tane en az almam lazim.
Bizim buralarda taksit yok zaten, belki o yuzden rahatim ben de kredi karti konusunda.\
Cok insanin yuklu borca girdigini duydum boyle boyle.
Hatta odeyemeyenler cok diye duydum.
Uzuldum gercekten insanlarin durumuna.

Sizin öyle demeniz hiç hoş olmamış hiç tartışmaya girmeye gerek yok böyle şeyler için bence inip alsaniz nolcak ki çok yorgun oluyolar bazen gercekten bu kadar bürokratik tavırlardan hoşlanmıyorum ben kendi adima

adamda psikopatmis ama saldırmak nedir yahu şikayet edin en azından uyarı alir heralde

Yok canim, benim bidik sadece elbise giyiyor bu aralar.
Kilotlu corap yetistirmeye zorlaniyorum.
Okula gidince her gun deyistirmek lazim.
Uc dort tane en az almam lazim.
Bizim buralarda taksit yok zaten, belki o yuzden rahatim ben de kredi karti konusunda.\
Cok insanin yuklu borca girdigini duydum boyle boyle.
Hatta odeyemeyenler cok diye duydum.
Uzuldum gercekten insanlarin durumuna.

Evet, maalesef insanlar bilincsizce harciyor, sanki sonradan odemeyecekler gibi yuklendikce yukleniyorlar. Çok kötü.
Allah evladinizi size bagislasin. Havalar soğudu bol bol kalın kulotlu coraplar alin. Usutmesin.. :KK68:

bugun kargo beklıyordum aksama kadar 4 de kapı caldı kameradan baktım kargo. ototmatıkle basıp kapıyı actım. adam cıkmadı bı daha bastım adam gelmeyınce burası dıye seslendım... ama aşırı sert tonuyla gel kargonu al dedi. 2 yasındakı kızım arkamdan aglıyo kapıyı acıyo bı rezıllıkle 3 kattan assagı ındım kargocuya neden sız getırmedınız? yukarı cıkmak zorundasınız sızı sıkayet edecegım dedım. ben cıkartmak zorunda degılım ıstedıgın yere sıkayet et dedi. bagırdı cagırdı bende gıderken kopek dedım adam hışımla dış kapıyı itiyo ben ıtıyorum zorla kapattım benı dovecektı köpek dedım dıye bana sende maymunsun yuzun maymuna benzıyo dedi. elım ayagım hala titriyo ya kapıyı kapatamasydım resmen benı dovecektı nereye sıkayet etmem lazım bu adamı? ne olur yardım
Kargocunun yaptığı davranışı onaylamıyorum ama siz yukarı çıkartmak zorunda değilim diyen birisine neden köpek diyorsunuz evet kargocu bey hatalı ama burada köpek diyerek hatalı davranan sizsiniz,siz ona köpek demeseydiniz oda size maymun demezdi,sizin yapmanız gereken tek şey kargo şirketini arayıp şikayet etmek olacaktı,sipariş etmiş olduğum ürünü evime çıkartmıyorlar diye.

Back
X