O kargo şirketi ile bir kaç kez ürünüm geldi sorun olmadı. İadeye düşmesin diye onaylamıştır,kargo şirketini neden aramadiniz ?çift ayakkabı lumberjack resmi sitesinden şipariş etmiştim. Ancak kargoist bugun dağıtıma çıkmıştı o kadar bekledim gelmemişti az önce teslim edilmiştir diye mesajı aldım bir şoka uğradım kapıma baktım yok aşağı indim o da yok orta da paketim yoktu.böyle durumda yaşayanlar var mı? Dolandırılmam imkansız yani resmi sitesinden sipariş etmistim.. türkçe karışıklığı için kusuruma bakmayın sinirden dört köse dolasıyorum evin icinde olmayan paketi nasıl iade edeceğim anlamadım yani nasıl uğraşacağım?
Aradım robot çıkarıyor karşıma gerçek insanla konuşturmadı belki akşam diyedir diye kendi kendimi sakinleştiriyorumLumberjack müşteri hizmetlerini arayıp kargom gelmedi diyeceksiniz , size teslim ettiklerini kargo firması ispat etmek zorunda
Aradım mesai dışında maalesef kargonun. Resmi siteyi de aradım robot çıktı karsıma az önce yaşandı teslim edilmiştir mesajı saat 20.19 civarıO kargo şirketi ile bir kaç kez ürünüm geldi sorun olmadı. İadeye düşmesin diye onaylamıştır,kargo şirketini neden aramadiniz ?
Öyle bir durum olabiliyor mu? Yarın sabah şubesine gitsem nasıl olur?Bazen yetişemeyince sisteme öyle girip ertesi gün tekrar dağıtımda gösterebiliyolar. Ama bin yıl önce bi kez başıma geldi. Açıklama buydu.
Önce arayın. Ama bence yarın getirirler gibi.Öyle bir durum olabiliyor mu? Yarın sabah şubesine gitsem nasıl olur?
Bir sorun olacağını sanmıyorum yukaridaki arkadaşın dediği gibi yetismemistir. Sabah ararsınız. İnşallah bir şey olmaz. Ya da yarın ayakkabı markasina da ulaşabilirsiniz.Aradım mesai dışında maalesef kargonun. Resmi siteyi de aradım robot çıktı karsıma
Daha önce mesaj geldi lumberjack sitesi bile onaylaması endiselenmemeli miyim?O kargo şirketi bana da öyle yapmisti,korkmayın yarın getirirler dagitimdan şubeye dönünce direk teslim edildi yaziyorlar
Evet bunu aradım bende robot cıktı karsıma teslim edilmistir deyip suratımı kapattı
Yarin gelir. Kargoist sinir bozucu bir firma ama guvenilir
ilk defa basıma böyle bir sey geliyor teslim edildi denilen yazısı yarın geri düzeltiyor mu? Nasıl takip edeceğiz o durumda?Bana da aras yapıyor. Geldi diye not düşüp ertesi gün getiriyor. Kargo dagitimda yetişmiyor, kargo teslim için gün süreleri var, onun için böyle oyun yapıyorlar. Geliyor ama
Aradım mesai dışında maalesef kargonun. Resmi siteyi de aradım robot çıktı karsıma az önce yaşandı teslim edilmiştir mesajı saat 20.19 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?