- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.238
- 333
kargomsende miydi neydi bi kargo firması buna benzer birşey yapmıştı bana.Üstelik komşusu arif teslim edildi yazmışlardı öyle bi komşu da yok.aldığım firmaya da kargo firmasına da her yere şikayet yazdım da güç bela getirmişti kargocu oyalaya oyalaya
Mng de yaşamıştım ben aynısını. Dağıtım yetişmeyince mecbur teslim edildi girdik, dert etmeyin yarın kapınızda olur dedi, dediği gibi de oldu. Ara ara böyle oluyor gene, dert etmiyorum. Ama kargoisti de ilk defa duydum, netten bir bakın bakalım.çift ayakkabı lumberjack resmi sitesinden şipariş etmiştim. Ancak kargoist bugun dağıtıma çıkmıştı o kadar bekledim gelmemişti az önce teslim edilmiştir diye mesajı aldım bir şoka uğradım kapıma baktım yok aşağı indim o da yok orta da paketim yoktu.böyle durumda yaşayanlar var mı? Dolandırılmam imkansız yani resmi sitesinden sipariş etmistim.. türkçe karışıklığı için kusuruma bakmayın sinirden dört köse dolasıyorum evin icinde olmayan paketi nasıl iade edeceğim anlamadım yani nasıl uğraşacağım?
benimde kargolarım öyle görünüyor telaş etmeyin bir sonraki gün getiriyorlar isterseniz şubeyi arayıp bilgi alın.Öyle bir durum olabiliyor mu? Yarın sabah şubesine gitsem nasıl olur?
Geldi geldiiMerak etmeyin güvenilir bir kargo o. Paketi açınca sinirden değil zevkten dört köşe olursunuz umarım.
Iste ben bundan dolayi ürktüm ama bizim sitenin kamerasi aktif oldugu icin bu sabah aradim öyle elimde bi paket yok gelmedi diye kamera zaten kayitlaniyor bi yere ispatlamam gerekiyorsa ispatlayacagim demistimHerkes bu durumu çok normal karşılamış ama hayır değil.
O kargo yarın gelmezse ne olacak?
Satıcı firma başka bir yer olsa teslim almışsınız, deyip üstüne yatabilir. Kargolarda dönen hırsızlıkları ekşide okuyoruz arada. Her alışverişimiz %100 güvenli değil.
Ben sevmiyorum, teslim edilmeden edildi görünüyorsa da şikayet oluşturup iptal ettiriyorum.
Kargonun iş yetiştirememesinin sorumluluğunu müşteri paylaşmak zorunda değil.
Bende ordan aliyordum kitaplari ucuz diye stokta olanlara bakacaksiniz ona göre en gec 2 hafta icinde geliyo stokta yoksada yogunluga göre 1-2 ay icinde gelebiliyor o durumu yasadim maalesef iki kez iptal ettirdim siparisleri 1 aydir hazirlaniyor diye sinirlerimi bozmustuBende bir soru sorayım kargo konusu açılmışken, indekskitap sitesinden alışveriş yaptım üzerinden tam 15 gün geçti dün mesaj atmışlar bazı kitapları tedarik edilemedi iade edilecek diye. Kalan kitaplar kargo sürecindedir yazıyor müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız kargodan da mesaj gelmedi.
Geldi geldigeldi mi kargonuz
arkadaşların dediği gibi olmuştur merak etmeyin :)
Yaa gerçekten mii bilmiyordum ki direk gördüklerimi attım sepete, sınava 2 ay bile yok şimdi napsam peki? Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum tam bana sıra geliyor 1 saat olduğu için otomatik kapanıyorBende ordan aliyordum kitaplari ucuz diye stokta olanlara bakacaksiniz ona göre en gec 2 hafta icinde geliyo stokta yoksada yogunluga göre 1-2 ay icinde gelebiliyor o durumu yasadim maalesef iki kez iptal ettirdim siparisleri 1 aydir hazirlaniyor diye sinirlerimi bozmustu
zamanin kisitliymis bence iptal et baska yerden alin 1-2 güne icinde getirenler önemli. Benimhocamdan alma o 3 hafta icinde getiriyo bazen 1 hafta icinde. Isterseniz eve gecince hangi kitaplari istiyorsaniz bakayim linkleri atayim?Yaa gerçekten mii bilmiyordum ki direk gördüklerimi attım sepete, sınava 2 ay bile yok şimdi napsam peki? Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum tam bana sıra geliyor 1 saat olduğu için otomatik kapanıyorKargo sürecinde diye mesaj geldi ama ne anlama geliyor bu?
Iletisim vardır oradan form doldurun.Aradım robot çıkarıyor karşıma gerçek insanla konuşturmadı belki akşam diyedir diye kendi kendimi sakinleştiriyorum
Buna katiliyorum.Herkes bu durumu çok normal karşılamış ama hayır değil.
O kargo yarın gelmezse ne olacak?
Satıcı firma başka bir yer olsa teslim almışsınız, deyip üstüne yatabilir. Kargolarda dönen hırsızlıkları ekşide okuyoruz arada. Her alışverişimiz %100 güvenli değil.
Ben sevmiyorum, teslim edilmeden edildi görünüyorsa da şikayet oluşturup iptal ettiriyorum.
Kargonun iş yetiştirememesinin sorumluluğunu müşteri paylaşmak zorunda değil.
Teşekkür ederim dünden beri darlıyorum sonunda kargoya verdiler öğledezamanin kisitliymis bence iptal et baska yerden alin 1-2 güne icinde getirenler önemli. Benimhocamdan alma o 3 hafta icinde getiriyo bazen 1 hafta icinde. Isterseniz eve gecince hangi kitaplari istiyorsaniz bakayim linkleri atayim?
Aaa nasıl darladın kız?Teşekkür ederim dünden beri darlıyorum sonunda kargoya verdiler öğlede
Sürekli mail attım kendimden, arkadaşlarımdanAaa nasıl darladın kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?