- 10 Ağustos 2021
- 49
- 58
- 3
- 33
- Konu Sahibi cikilopscu
-
ilk kez kargo çıkarmıyoruz inanın. her seferinde tek tek patpatlara sarıp yolluyoruz. Bu sefer patpatlara sarınca koliye sığmadı. Bende tam onun boyutunda bir koliye yerleştirdim. arada hiç boşluk yokken. Bende komple koliyi patpata sardım bir kaç kat. kendim teslim ettim kargoya da. öyle alelade kargolamıyoruz.Hiç başıma gelmedi .
Kargocuların kargo paketlerine pek insani davranmadığına şahidim ama
Kırılıp aktığına göre gıda içerikli bir paketti sanırım, paketlemeyi iyi yapmamış olabilir misiniz? Sizin ihmaliniz olabilir mi?
Patpat yerine havalı kargo poşeti tavsiye ederim.ilk kez kargo çıkarmıyoruz inanın. her seferinde tek tek patpatlara sarıp yolluyoruz. Bu sefer patpatlara sarınca koliye sığmadı. Bende tam onun boyutunda bir koliye yerleştirdim. arada hiç boşluk yokken. Bende komple koliyi patpata sardım bir kaç kat. kendim teslim ettim kargoya da. öyle alelade kargolamıyoruz.
Bakın siz de diyorsunuz her seferinde sarıyoruz bu sefer sarmadık diye.ilk kez kargo çıkarmıyoruz inanın. her seferinde tek tek patpatlara sarıp yolluyoruz. Bu sefer patpatlara sarınca koliye sığmadı. Bende tam onun boyutunda bir koliye yerleştirdim. arada hiç boşluk yokken. Bende komple koliyi patpata sardım bir kaç kat. kendim teslim ettim kargoya da. öyle alelade kargolamıyoruz.
teşekkür ederim. tutanağın fotoğraflarını bekliyorum alıcıdan. hemen siteyle iletişime geçeceğimMerhaba, eşim e-ticaret sitesi yönetiyor. Bu tür durumlarda kargo firması ile göörüşün. tutanak tutuldu vs. diyin. Kargo sırasında kırıldığı için zararı kargo firması karşılayacak. Ayrıca Ürünü pazaryeri üzerinden gönderdiyseniz pazaryerine de bilgi verin ize ceza yazmasınlar
ürünleri değil komple koliyi sardık bu seferde. bakalım inşallah karşılanırBakın siz de diyorsunuz her seferinde sarıyoruz bu sefer sarmadık diye.
Böyle olsa her seferinde uğraşmazdınız zaten
kırılacak ürün göndermek risklidir, paketleme sorumluluğu size ait.
Umarım zararınız çok degildir.
Dilerim sorumluluğu kargo alır, karşılar ancak anlattığınız bu paletleme şekli güvenli değil. Paket dışını güvenliğe almışsınız ancak paket içindekiler birbirlerine baskı uygulayıp kırmışlar.ilk kez kargo çıkarmıyoruz inanın. her seferinde tek tek patpatlara sarıp yolluyoruz. Bu sefer patpatlara sarınca koliye sığmadı. Bende tam onun boyutunda bir koliye yerleştirdim. arada hiç boşluk yokken. Bende komple koliyi patpata sardım bir kaç kat. kendim teslim ettim kargoya da. öyle alelade kargolamıyoruz.
İşte öyle olmaz :) biz de yılda bir iki böyle koli göndeririz şehir dışında yaşayan anneannemlere. Kavanoz vs. Ve her kavanozu sarıp kolileriz. Dışından sardığınızın bir faydası yok kolinin içine. Cam sonuçta, birbirlerine vurdukça, sıkıştıkça kırılır.ürünleri değil komple koliyi sardık bu seferde. bakalım inşallah karşılanır
kozmetik ürün. bizim gönderilerde sigortalı gönderim hiç yapmadım şimdiye kadar. var mı onu bile bilmiyorum. bir siteyle çalışıyoruz. o site kargolarla anlaşma yapıyor ve biz kargoları adresi yazarak değil barkodla gönderiyoruz. bu site bildiğimiz alışveriş sitesi değil. değişik bir sistem. biz aslında satıcılara gönderim yapıyoruz. toptancı gibi düşünebilirsiniz. o yüzden sistemli bir alan olduğu için site problemimle ilgilenir. inşallah karşılanır. karşılanmazsa da yapacak bir şey yok napalım700 tllik dikdörtgen sise de ne gönderisi bu:)
Merak ettim:)
Kargo ödemez diyim.
70 tlyi bile ödemezken 700 ü hic ödemez.
Sigortalı kargo secmeniz lazımdı ancak ozman ödenir.
Üzerine kırılabilir eşya cam diye not düştünüz mü? Düşmediyseniz sigorta da yoksa kargo şirketi sorumluluk almaz bence.kozmetik ürün. bizim gönderilerde sigortalı gönderim hiç yapmadım şimdiye kadar. var mı onu bile bilmiyorum. bir siteyle çalışıyoruz. o site kargolarla anlaşma yapıyor ve biz kargoları adresi yazarak değil barkodla gönderiyoruz. bu site bildiğimiz alışveriş sitesi değil. değişik bir sistem. biz aslında satıcılara gönderim yapıyoruz. toptancı gibi düşünebilirsiniz. o yüzden sistemli bir alan olduğu için site problemimle ilgilenir. inşallah karşılanır. karşılanmazsa da yapacak bir şey yok napalım
evet yazıyor. özel etiket yapıştırıyoruz hatta bunun için.Üzerine kırılabilir eşya cam diye not düştünüz mü? Düşmediyseniz sigorta da yoksa kargo şirketi sorumluluk almaz bence.
İns karsılanır ya.kozmetik ürün. bizim gönderilerde sigortalı gönderim hiç yapmadım şimdiye kadar. var mı onu bile bilmiyorum. bir siteyle çalışıyoruz. o site kargolarla anlaşma yapıyor ve biz kargoları adresi yazarak değil barkodla gönderiyoruz. bu site bildiğimiz alışveriş sitesi değil. değişik bir sistem. biz aslında satıcılara gönderim yapıyoruz. toptancı gibi düşünebilirsiniz. o yüzden sistemli bir alan olduğu için site problemimle ilgilenir. inşallah karşılanır. karşılanmazsa da yapacak bir şey yok napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?