• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kari kiz duskunu esim

Erkek bu bakar mantığından kurtulamadığımız sürece onlar bu davranışı bize reva görecek.
Ne var bende bakıyorum dememek lazım senin bakman başka onun bakması başka
Erkeklere bu kadar taviz verirsek olacağı bu işte .

Kişilik Bozukluğu Düzelmez Bacım.. Bunlarda Utanma Onur Gurur olmaz..Suratına S...r Sıvarsın Yarabbi şükür der!

Kizlar sinirimden patlamak uzereyim sorun esim soyle ozet geceyim esim ilk evlendigimizde daha bir iki aylikken beni kuafore goturdu bilmedigim bir sehirdi o sebepten bana eslik etti neyse kiz benim saclari boyamaya basladi esimde arkamizfa oturuyo aynadan ben onu goruyorum bir de baktim kuafor kizin kalcalarina bakiyo neyse gormezden geldim en basiti bu yillar yillar gecti evliligimizde ve biz cok tartistik ayrilmanin esigine geldik evi terkettim bile inkar herseyi inkar ediyor cildiracam dun de alisverise gitti orda benim arkadasima benzeyen birini gormus arkadas dediysem ben bile kizin suratini hatirlamiyorum ona artik nasil baktiysa kiza sen o musun demis kizda yok ben kardesiyim demis birlikte alisveris yapmislar geldi bunu bana anlatiyor bir akil verin kizlar ne yapmaliyim hep huzurzuzluk dun aksamdan beri konusmuyorum sabah kahvalti yapmadan defolmus gitmis adam resmen birini goeunce icine dusuyo zamanindada benim icime dusmustu bu adam

Kıza 'O musun?' demiş. Kız 'Kardeşiyim' deyince neden geri dönmek yerine alışveriş yapıyorlar birlikte? Allah yardımcınız olsun.

Kıza 'O musun?' demiş. Kız 'Kardeşiyim' deyince neden geri dönmek yerine alışveriş yapıyorlar birlikte? Allah yardımcınız olsun. Geçinmek zor olur böyle bir insanla.

isin zor bosan gitsin diyecem ama boşanman için de sebeb değil
Kizlar sinirimden patlamak uzereyim sorun esim soyle ozet geceyim esim ilk evlendigimizde daha bir iki aylikken beni kuafore goturdu bilmedigim bir sehirdi o sebepten bana eslik etti neyse kiz benim saclari boyamaya basladi esimde arkamizfa oturuyo aynadan ben onu goruyorum bir de baktim kuafor kizin kalcalarina bakiyo neyse gormezden geldim en basiti bu yillar yillar gecti evliligimizde ve biz cok tartistik ayrilmanin esigine geldik evi terkettim bile inkar herseyi inkar ediyor cildiracam dun de alisverise gitti orda benim arkadasima benzeyen birini gormus arkadas dediysem ben bile kizin suratini hatirlamiyorum ona artik nasil baktiysa kiza sen o musun demis kizda yok ben kardesiyim demis birlikte alisveris yapmislar geldi bunu bana anlatiyor bir akil verin kizlar ne yapmaliyim hep huzurzuzluk dun aksamdan beri konusmuyorum sabah kahvalti yapmadan defolmus gitmis adam resmen birini goeunce icine dusuyo zamanindada benim icime dusmustu bu adam

çok zor bir durum bu şekilde ömür geçmez,Allah yardımcınız olsun

başlığa gelince karı-kız tabiri bana da hoş gelmedi

Böyle bir adamla ömür geçer mi?
Bence boşanmak için gayet de yeterli bir sebep.
Ömür boyu ay eşim ona mı baktı buna mı asıldı diye yaşanmaz ki..

Senin kocan şu mentalitede;
"Nolmuş yani,diyetteyiz diye menüye de mi bakmayalım?"
İşin çok zor.öyle konuşarak falan çözüleceğini sanmıyorum.belki kısa vadede belki o da.
Farklı taktikler denedin mi?hayırsa denemenin zamanı gelmiş.en kolayı kısasa kısas yapmak.
ya da onu hiç umursamıyormuş gibi yapmak bi yerde gezerken sağa sola bakmak. İlişkiniz sırasında öfleyip pöflemek,bitse de gitsek moduna girmek.kısacası "evliyiz ama senin için artık o kadar da garanti değilim dikkatli ol"mesajı vermek her türlü.
Eski sevgilimi bikaç kez kızların kalçasına bakarken yakaladım. İlkinde uyardım konuştum falan, yok.en sonunda dedimki sakince "eğer bir daha seni birinin kalçasına bakarken yakalarsam ben de kı.ımı açıp (yani çok kısa ve dapdar şeyler giyerim anlamında) gezerim.sen görürsün o zaman kalçaya bakmayı da baktırmayı da dedim.gözleri faltaşı gibi açılmıştı.dediğimi yaptıgımı bilir:) o günden sonra ayrılana kadar bir daha baktığını görmedim.

Bana ters gelen eşinizin arkadaşınızın kardeşi ile olan muhabbeti. Bunu size anlatmış çok garip.

Kimsenin gözüne engel olamayız. Erkekler evet inceliyorlar. Ya kadınlarda bir tuhaf giyiniyor.

Düşünün çarşıda arkası tül iç çamaşırı olduğu gibi görünüyor beyaz ve tül bir tişört .... ben acayip yadırgadım. çok sıcaktır ince giyinirsin ama beyaz tül bir tişört çok abes hem de burası sahil memleketi değil! Kadınlar -genç kızlar artık nesil olarak çok farklı!

Kısaca eşinizin gözü dışarda ise hep dışarda olma ihtimali yüksek mi önce bunu tahlil edin. Atıyorum ... bayan bir kaisyer gördü hemen espri yapıyor sulu espriler yapar mı? siz bu hareketleri uyarsanız da değişmez oturun konuşun ben buna dayanamam dersiniz kararınızı verirsiniz...

ha beni aldatmasın baksın derseniz de elbet bir gün şeytana uyma ihtimali vardır.

Esiniz baskalarina bakiyor diye kendinize fazla ozen gisterip onu evde tutmaya calismak erkekler icin cok fazla... bazi arkadaşların da soyledigi gibi biz ne yapiosak kendimiz yapioruz bir ilgi bir ilgi.
sen yapsan ayni seyi adin baska bisey olur ama o yapinva erkek..allah allah ..yok oyle bi dunya .bunun için git bosan demiyorum ama ver cezasini.. bi arkadas söylemiş ya bibdaha baktığını gorursem ben de oyle gezerim diye bence olay bu.
onlar korkarlar kadinin ozguveninden

Ayy ben eşimin sokaktaki kadınlara bakmasına uyuz oluyorum bide içine düşecek en ufak boşlukta aldatır bu seni ya şimdiki kadınlar zaten erkeklerin dibine düşüyor biri ilgi gösterse peşine gider ama sana anlatmasıda ilginç bence bi evlilik danışmanına yada psikolağa gidin

Hele bi aksam olsunda ne kasiyeri gordugune yilisik gecen gun hastaneye gittik diyoki kiza herkesin icinde su sekreterler oluyo ya ona el salliyo bizi unutma diye kizda sasirdi bu ne diyo diye orada bozacaktimda sabrettim ama bu son yaptigi bardagi tasirdi

Senin kocan şu mentalitede;
"Nolmuş yani,diyetteyiz diye menüye de mi bakmayalım?"
İşin çok zor.öyle konuşarak falan çözüleceğini sanmıyorum.belki kısa vadede belki o da.
Farklı taktikler denedin mi?hayırsa denemenin zamanı gelmiş.en kolayı kısasa kısas yapmak.
ya da onu hiç umursamıyormuş gibi yapmak bi yerde gezerken sağa sola bakmak. İlişkiniz sırasında öfleyip pöflemek,bitse de gitsek moduna girmek.kısacası "evliyiz ama senin için artık o kadar da garanti değilim dikkatli ol"mesajı vermek her türlü.
Eski sevgilimi bikaç kez kızların kalçasına bakarken yakaladım. İlkinde uyardım konuştum falan, yok.en sonunda dedimki sakince "eğer bir daha seni birinin kalçasına bakarken yakalarsam ben de kı.ımı açıp (yani çok kısa ve dapdar şeyler giyerim anlamında) gezerim.sen görürsün o zaman kalçaya bakmayı da baktırmayı da dedim.gözleri faltaşı gibi açılmıştı.dediğimi yaptıgımı bilir:) o günden sonra ayrılana kadar bir daha baktığını görmedim.

helal olsun

anlamıyorum... erkeklerin ac gozluluklerının faturası da mı kadınlara kesılıyor?
onlar yetersız olduklarından mı adamlar bakıyor.. yoksa bakmııcak yanı ne gunahı var adamın yazıkk.. kardın da iş yok demek ki...

tobe tobeee...
sinirlerim hopladı yine..
konu sahibesi arkadaşım belki de kuruntu yapıyosundur yanş art niyetli olsa gelip sana anlatmaz diye düşünüyorum.

Pardon yorumlara sinirlenince devamını okumamıştım kasiyer olayı fln çok saçmaymış gerçekten..
Böyle bş adamla hayat geçmez..
düzeleceğini sanmıyorum açıkcası..

Back
X