• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma, es, kayinvalide

Siz annesiyle gorusmediginiz icin kendi cocuguyla ilgilenmiyosa esinizin başka sorunları var demektir. Terapist size iyi gelecektir, keske esinizde gitse
Ailesine karşı eşimin egosunu fena yaraladım, ne olursa olsun hıncını çıkarıyor. Terapiye hemen başlayacağım. Dertleşecek insan arıyorum

Seviyeli. Dava da actik zaten daha once , geri donusu uok yani. Benim psikolojimi bozanlar surum surum surunsunler.
Sizin dava açılmamış versiyonunu yaşıyoruz da çok zor. Neden gitmiyor bu erkekler evden ? Eşinizin boşanmak isteyeceğini hiç sanmıyorum. Yemek yiyor musunuz beraber ?

Sizin dava açılmamış versiyonunu yaşıyoruz da çok zor. Neden gitmiyor bu erkekler evden ? Eşinizin boşanmak isteyeceğini hiç sanmıyorum. Yemek yiyor musunuz beraber ?
Ev ariyormus. Yemek filqn ayri yiyoruz. Oglum da ayrilin diyor zaten. Cocuk da bikmisti kavgalardan

Ailesine karşı eşimin egosunu fena yaraladım, ne olursa olsun hıncını çıkarıyor. Terapiye hemen başlayacağım. Dertleşecek insan arıyorum

Bir ailenin icine "bosanma " kelimesi giriyorsa eninde sonunda gerceklesiyor. Bugun olmasa bile 3yil belki 10 yil sonra. Haziranda ise baslayacaktijiz diye hatirliyorum. Siz her an hersey olabilir düşüncesi ile kenara para, altin falan biriktirmeye baslayin, hazirlikli olun, esinizsaglam pabuc degil zaten. Bosanma sonucunca ne olursa olsun, nafaka alsa bile kadinin yasam standarti düşüyor. Cebinizda paraniz oldugu muddetce kimsenin onayina ve yardimina ihtiyaciniz olmsz

Bir ailenin icine "bosanma " kelimesi giriyorsa eninde sonunda gerceklesiyor. Bugun olmasa bile 3yil belki 10 yil sonra. Haziranda ise baslayacaktijiz diye hatirliyorum. Siz her an hersey olabilir düşüncesi ile kenara para, altin falan biriktirmeye baslayin, hazirlikli olun, esinizsaglam pabuc degil zaten. Bosanma sonucunca ne olursa olsun, nafaka alsa bile kadinin yasam standarti düşüyor. Cebinizda paraniz oldugu muddetce kimsenin onayina ve yardimina ihtiyaciniz olmsz
Orası öyle…internette okuyorum, otizm tedavisi çok masraflı. Adam evliyken çocuğuyla ilgili değil, boşanırsam ne olur hiç bilmiyorum. Öğretmen maaşıyla ne kadar kaldırabilirim bilmiyorum. Ailemin yanına dönebilirim, onlar da ilçede yaşıyorlar, çocuklarımın hayat standartları çok düşer. Şeytan çocukları onlara ver diyor, sonra anne yüreği kıyamıyorum. Beni ne bekliyor hiç bilmiyorum.

Back
X