kari koca bitlendik :'(

Canim sadece suyla evini temizlemiyorsundur degil mi ?
Temizlesen bile temizz hijenik olmaz yani ...
Sadece suyla temizlenmek olur mu hic
En azindan dogal sabunlarla sampuanlarla yikansaydiniz :)
Guldurdunuz beni Allah iyiliginizi versin :)

Ben nasil boyle bi salaklik yaptim kendime inanamıyorum hala başımıza gelecek varmış allah beterinden korusun :-D

Amanınnnn :)
Ayyy çok güldüm Allah sizide güldürsün...

Boyayinca geciyomu ki benim saçlarından uzun ve kıvırcık Allahim o bit tarağı beni mahvediyor sirkeler var hala

Sirkelerden kurtulman lazım ilaçla ölmüyorlar çünkü. Evet boyamak işe yarıyor nefes alamayıp yanıyorlar sanırım.

Bit kendi kendine oluşur mu ya bulaşarak geçer. Köye gittiklerinde bulaşmış bence.
Ben de şüphe ettim şimdi, oluşmaz mı? Bize hep öyle büyüdük, yağlı elinle saçına değme, bitlenicen falan.

Neyse, kaşınıyorum yaa..

Konu sahibi, geçmiş olsun. Ama eşinizin sağlık açısından düşünceli ve yenilikleri açık olması çok güzel aslında

kadermi desek ilerde boyle birsey olacagi kimin aklina gelirki tatli...bitli. Ani olmus size dikkat edn yinede :)))))))

Bit yikanmamaktan oluşur evet.
Ya o çocuklardan gelmiş ya da şampuan kullanmadiginiz için oluşmuştur :)
Neyse ki kimse duymadan atlatmissiniz :))

hahahahaah :) kahkahamı durduramıyorum geçmiş olsun

azıcık daha bekleseydin keşke o bitler yürüyerek terk ederlerdi kafanı Maaşallah o kıvama gelmişler

o suyla yıkama olayını ben 2 ay yaptım
bit falan olmadı
şampuanla yıkasan da bit olur ki onunla ilgisi yok
size bir yerden binmiş
zaten geldikten sonra ister şampuanla yıka ister sabunla ister suyla ölmez.....
artık bol bol bit şampuanıyla yıkayın sirkeleri ayıklayın
düzenli aralıklarla bit şampuanı kullanın o sirkelerden 1 tanesi çıksa yine bitler çoğalır.

öff yazarken kafam kaşındı

Ay bende kucukken okulda btlenmstm hiç bsy fayda etmedi kısacık kestirmislerdi sacimi koca kocaydi iyy

Aktardan kafur tablet alin bi beze dikip adamin ceketine dik şöyle ense hizasina denk gelsin
Kendin icinde yap aynisini
İlkokulda annem öyle yapardi bize
Şaka bi yana cok sinir bozucu bir durum
Eczaneden sprey alip uygulayin bir sure devam edin tek yumurta bile kalsa tekrarlar
Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…