kari koca bitlendik :'(

Gecmis olsun arkadasim.
Bu bit nedense cok pinpiriklileri buluyor.
Ben de hamileyken hasta olmustum.
Sirf yataga yatmamak icin, sanci esliginde sandalyeye oturarak serum yemistim.
1 hafta gecmeden kafamda bitler artistik haraketlere baslamisti
5 gun banyoda zor gecirdim

Hahaha küçükken bitlenmeyen yoktur heralde :) Beni bi keresinde tavuk biti sarmıştı Allahımmmmmm normal bite kurban olurum o neydi öyle vıyır vıyır binlerce. 1 tane yumurta yicem diye başıma gelmeyen kalmamıştı.. Neyseki tavuk biti yıkanınca hemen ölüyor. Iyyyy

Ayy kızlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için kasinanlarda kusura bakmasın calisiyolarsa wc ye falan gidip bi guzel kasinsinlar ben işyerinde oyle yaptim hep deli gibi kasinip kasinip ciktim ben tekrarlamasindan korkuyorum Sirke falan vardır heralde boyamaya kalksam nasil olacak kuaföre gitsem ben bitliyim diyemem ki demesemde başkasının gunahina girerim fircadan yataktan bulasir ve ya kuaför farkeeder eşim boyayabilirmi ki gerçi ona kalsa bit falan kalmadı ama sirke var yani goruyorum ben onun kafa biraz kaydiraga benzediği için hemen kurtuldu benimkini de o kadr basit saniyo
Bu arada eczaneden bit ilacı ve sprey almaya gittiğimizde ben dışarda bekliyorum eşim aliyo ben gitmem bi daha sira sende dedi utaniyomus millet bakiyomuş

Canım sen al. Çocuk bitlendi buda mı gelecekti başımıza falan diye geçiştir

Daha önce yazıldı mu görmedim ama no poo diye bir akım var. Kimisi hiç kullanmıyor kimi de sirke ve karbonat kullanıyor saçınızın sertliğine ve yağlanmasına göre ayarlıyorsunuz bir donem bende dipleri çabuk yağlanan uçları kuru saçlarım için niyetlendim ama yapmamıştım. Hala öyle bir hevesiniz varsa onu deneyin diyeceğim ama sanırım yapmazsınız :) geçmiş olsun

Hay Allah iyiliğinizi versin kocanızın saftirik bir anına denk gelmiş de siz niye diye uydunuz Ay olsun çok güzel bir anı bence, karı koca bitlenmek asla unutmazsınız ... Geçmiş olsun

Yok canim hayatta yapmam şimdilik bit sampuanina devam Insallah normal sampuanima dönerim yakin zamanda

Hay Allah iyiliğinizi versin kocanızın saftirik bir anına denk gelmiş de siz niye diye uydunuz Ay olsun çok güzel bir anı bence, karı koca bitlenmek asla unutmazsınız ... Geçmiş olsun
Basının etini yiyorumda iş iten geçti artik bitlerle ilk karşılaştığında cok sinirliydim ama simdi sinirim geçti dalga geciyoz oyle Isyerindeyken flan arayinca elemanlardan haber var mi diye soruyo şifreli konisuyok iliskimize bi heyecan katmış olduk iki bitli

Şampunla da yıkasanız çamaşır suyuyla da yıkasanız o boyu devrilesice bit yolunu bulunca gelir.
Köyden kaptınız muhtemelen, kırsal yerlerde daha yaygın oluyor bit pire börtü böcek.
Her yerde de olabilir, kardeşim anaokulu öğretmeni hem de nezih bir okulda. Çocuklarda sık sık olabiliyor bir kez ona da bulaştı.
Reklam gibi olmasın ama p.ranit kullanmıştık hepim
iz.

Hehehe talk dirty to me ... Bitli

Valla koyde pire de vardı bit pire ne varsa toplamış gelmişiz zaten pire için ilacladim evi hemen de Biti dusunememistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…