Kari koca ilişkisi bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abinizle yengeniz belki tasinacakmis
Belki
Anneniz sizi atlatiyor. Kadin akil sorunlu biri degilse biliyordur kimsenin kimseyle 2 sene ayni evde ev arkadasi olarak yasamayacagini.
Abiniz yengeniz tasinmaktan vazgecerse nolacakmis anneniz o konuda bir sey soylemiyordur tabii.
Son olarak isterse yeryuzunun en kotu adamiyla evli olun yine de ekmegini yediginiz adama geberir insallah demeyin/anneniz hanimefendiye de dedirtmeyin. Ayip ve de gunahtir her seyden once.

Kari koca iliskisi bittiden kastiniz sadece sohbet ve cinsellik bitti sanirim. Yine evde is yapiyorsunuz,yine yemek camasir sizde. O halde bunlari madde bagimlisi bir ese degil de kendi ailenize yapin. Anneniz sizi atlatiyor ama bakin bu konuda iyi dusunun. Zamanla o evde yasamaya alisacaginizi ve bosanmayacaginizi dusunuyor cunku
Darkmore. Sabahtandir bu yorumun gitmiyor aklimdan gercektn ailem beni gecirtirmek icinmi bunu söylüyor kime inanip inanmiyacagimi şaşırdım ben gerçekten. Ve o konuda haklısın ekmegini yiyoruz yanlis bu dediğimiz farkindayim bazen oyle cok kiziyorumki hayatimda hickimseye beddua etmedim bi esime ettim oda çok canimi yakti. Hep bana derdi benim zararim bitek kendime kimseye bisi yapmadım diyordu ama o canimi nasil yaktiginin farkinda degil herkezi karsima aldim ben onun icin buydu demekki sevgimin karsiligi. Beni ailemden etti beni kendi ailesinden etti herkezden etti. Beni oz ailem bile gun geldi 'sen yaptin ne halin varsa gor' dedigini bilirim. Bunların tek sebebi koynuma aldığım kocam. Ona da soyledim. Gözümün onunde ölsen bir bardak su vermem hakkimda helal degil sana. Dedim

O kadar üzüldüm ki yaşadıklarınıza. Allah size hayırlı çıkış kapıları açsın inşallah.
Eşiniz bir kez daha tedavi olmayı ister mi acaba? İsterse destekleyin bir daha tedaviye başlasın.
Sizde ne kadar haklı gerekçeleriniz olsada, lütfen beddua etmeyip, dua edin.
Aileniz size destek falan olmazlar.O yüzden annenizin şöyle olursa, böyle olursa diye, size verdiği telkinlere, vaadlere çokta bel bağlamayın.Bence annenizde çaresiz kalmış. Hiçbir şey yapmamaktansa, size böyle telkin vererek durumu idare ediyor kendince.
Uyuşturucu öyle pis bir illetki.Zararı hem kullanana, hem ailesine, hem topluma dokunuyor. Allah bir an evvel bırakabilmesi için eşinizinde yardımcısı olsun inşallah.Zor bir süreç ama, imkansız değil bu.

O kadar üzüldüm ki yaşadıklarınıza. Allah size hayırlı çıkış kapıları açsın inşallah.
Eşiniz bir kez daha tedavi olmayı ister mi acaba? İsterse destekleyin bir daha tedaviye başlasın.
Sizde ne kadar haklı gerekçeleriniz olsada, lütfen beddua etmeyip, dua edin.
Aileniz size destek falan olmazlar.O yüzden annenizin şöyle olursa, böyle olursa diye, size verdiği telkinlere, vaadlere çokta bel bağlamayın.Bence annenizde çaresiz kalmış. Hiçbir şey yapmamaktansa, size böyle telkin vererek durumu idare ediyor kendince.
Uyuşturucu öyle pis bir illetki.Zararı hem kullanana, hem ailesine, hem topluma dokunuyor. Allah bir an evvel bırakabilmesi için eşinizinde yardımcısı olsun inşallah.Zor bir süreç ama, imkansız değil bu.
Tedavi olmayi ister. Ama ben onunla gercekten ugrasmaktan bıktım ne hali varsa gorsun. 50 defa tedavi gördü. Ilaclar bitince yine basliyor. Ya ömür boyu ilac alacak yada boyle devam edecek. Ben simdk kabuğuma çekildim. Benimle konusmasin dokunmasin yeter. Cunku hersey daha kotu olur. Bi yigin polis yigarim bu mahalleye bu sinirle. Oyuzden bi sure beklemedeyim. Zatwn denetimli serbestlik görüyor. 10 gunde 1 falan hastaneye idrar veriyor. Temiz cikmazsa yakalanir. Ama beyefendi onun yolunuda bulmustur
Allah bilir kimim idrarini veriyor para karsiligi

. Ozaten 3 ay sonra hamile oldigimi ogrendim (hicbizaman pisman olmadim cocugumdan iyiki olmus o benim umudum eger o olmasaydi ben simdi bu dunyada olmayabilirdim bile hep bakmam gereken sorumluluğum var annesiz kalamaz o dedim kendi kendime. Eger ben kendime zarar verseydim bencillik ederdim sadece kendjmk dusunmis olurdim oyuzden vermedim aksine guclendim)
🥰🥰🥰

Eşi birden boşanmaya karar verse , dilekçe yazdıktan sonra o parayı bosaltamiyor oradan.
Eşi öğrense, ispatlarsa alır yarısını.

Nerede saklayacak bu kadın parasını
Ne kadar saçma bir sistem ama öyle değil mi sizce de?
Yani ben kendi maddi özgürlüğümü korumak için eşimden ayrı bir hesapta para biriktiremez miyim?
Mesela eşim beni aldatsa bi de bosanalim dese ben hesabımdaki paranın yarısını bir de ona mı vereceğim kanitlayamazsam aldattigini?

Çok üzüldüm yavrum benim yaa.. genceciksin sen daha şu verdiğin mücadeleye bak. hiç şehir değiştirmeyi düşündünüz mü? belki ortamından çevresinden tamamen uzaklaşırsa bırakır.

Darkmore. Sabahtandir bu yorumun gitmiyor aklimdan gercektn ailem beni gecirtirmek icinmi bunu söylüyor kime inanip inanmiyacagimi şaşırdım ben gerçekten. Ve o konuda haklısın ekmegini yiyoruz yanlis bu dediğimiz farkindayim bazen oyle cok kiziyorumki hayatimda hickimseye beddua etmedim bi esime ettim oda çok canimi yakti. Hep bana derdi benim zararim bitek kendime kimseye bisi yapmadım diyordu ama o canimi nasil yaktiginin farkinda degil herkezi karsima aldim ben onun icin buydu demekki sevgimin karsiligi. Beni ailemden etti beni kendi ailesinden etti herkezden etti. Beni oz ailem bile gun geldi 'sen yaptin ne halin varsa gor' dedigini bilirim. Bunların tek sebebi koynuma aldığım kocam. Ona da soyledim. Gözümün onunde ölsen bir bardak su vermem hakkimda helal degil sana. Dedim
Benim guzel arkadasim,anneniz elbette ki sizi atlatiyor. Torununa bakacak olan insan su anda da bakar zaten,hic akliniz aliyor mu bunu? Annenizi haksiz bulamam,onun da kendine gore sartlari vardir onu zorlayan. Sizin de var,siz de annesiniz. Sizin de mecburiyetleriniz var onun da. Ama torununa bakacak insan ne 3 yasi bekler ne 4 yasi bekler. Annenizin yerinde olsaydim size aynen sunu derdim: “kizim,kocandan sana hayir yok,asla da olmayacak. Gel bir ise gir,ben cocuguna bakayim,bu adami bosa. Hadi diyelim bosamayacaksin,yine ise gir,ben cocuguna bakayim. Elin para gorsun,birikim yap.”

Anneniz abinize bir kat ev mi verdi o kismi tam anlayamadim. Anlatirsaniz daha mantikli yorumlar yapabilirim. Anneniz sizin bir eve yahut paraya ihtiyaciniz oldugunu bile bile o evde abinizi oturtmaya devam ediyorsa asla iyi niyetli oldugunu soyleyemem. Bir kizim bir oglum varsa,oglumun normal bir evliligi varken kizimin evliligi sizinki gibiyse oglumu karsima alir konusurum. “ evladim,kardesinin durumu ortada,onun bu eve senden daha cok ihtiyaci var,ya kardesine bir miktar maddi yardim yap o da hayatini kursun,ya da bu evden tasin biraz da kardesin otursun da kendini toparlasin” derim.

Ayni evin icinde 2 sene konusmadan yasanmaz. Yasansa bile sinir harbine donusecektir. Esiniz madde bagimlisi,ben cok arastirdim,aramizdaki cogu uye de biliyordur ki ulkemizde islenen suclarin onemli bir kismi madde yahut alkol etkisi altindayken isleniyor. Cevrenize bir bakin ve sorun, katillerin,tecavuzculerin,tacizcilerin hepsi cevresi tarafindan sakin sessiz ve cok efendi bilinen insanlar arasindan ciktigi bir gercek. Esiniz bugune kadar size ve cocugunuza zarar vermemis olabilir. Bu vermeyecegi anlamina gelmez. Dikkatli olun. Madde etkisi altinda ne yapacagi belli olmaz insanin. Bugun yapmaz ama yarin yapabilir,asla garantisi yok.

Anneniz zaman kazaniyor kendince. 1 yil daha cocuk bakmasa ona kar. O da kendince hakli olabilir bakin yanlis anlamayin tekrar soyluyorum. Abiniz ya tasinmaktan vazgecerse? Misal bir cocuk daha yaparlar ve sonsuza kadar annenizin evinde kalmaya devam edebilirler,anneniz abinizin cocuguna bakmaya karar verebilir,abinizin maddi durumu kotulesebilir ve o evden cikmayacagini ciksa dahi kiraya verilip parasinin kendisine verilmesini isteyebilir,esi su anda calisiyorsa artik calismamaya karar verebilir,isten ayrilabilirler,saglik sorunlari yasayabilirler,bunlari sizin ve ailenizin hayatini bilmeden ezbere yaziyorum ama diger pek cok ihtimal var yani. Bunlarin hepsine karsi bir onlem aldiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X