"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

Scarlet89

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
1.708
2.812
733
Nihat Hatipoğlu'yla Dosta Doğru programında 'Banyoda çıplak olarak yıkanılır mı?' sorusuna Hatipoğlu'ndan ilginç bir yanıt geldi.

Hatipoğlu, 'Banyoda çıplak yıkanılabilir mi?' sorusuna, 'Çırılçıplak yıkanmak mekruh görülmüştür. Çünkü o halde olmak iyi değildir' yanıtını vererek şunları söyledi:

"Peki ne yapacak? Göbeğinin altından şortunu çıkarmadan yıkanacak. Son anda onu çıkarıp durulanacak. Ama hiç hayatta çıplak olmayacak diye bir şey yok. Hiç çıplak olmazsa bu adam nasıl kendini temizleyecek, mümkün değil, buna dikkat edecek. Söylenmesi lazım çünkü soruluyor. Karı koca yakınlaşırken üstlerinde örtü olacak. Çırılçıplak olmayacaklar. Ona da gücü yettiği kadar herkes dikkat etsin. Karı koca yakınlaşırken birbirlerine çırılçıplak olsa da üstlerinde bir örtünün olması gerekiyor diye söyleyeyim.
http://www.haber3.com/banyoda-ciplak-yikanilir-mi-3143546h.htm#ixzz3P6obkjRF

bi fetva da belden aşağı olmasın yahu !!! SORUYORLARMIŞ !! ben hoca olsam böyle soru soranlara "güzel dinimle ilgili soracak başka soru bulamadın mı!?" derim !!! canları isteyince azarı basıyorlar millete böyle sorulara gelince hiç azar yok detay detay açıklama var !!

bi fetva da belden aşağı olmasın yahu !!! SORUYORLARMIŞ !! ben hoca olsam böyle soru soranlara "güzel dinimle ilgili soracak başka soru bulamadın mı!?" derim !!! canları isteyince azarı basıyorlar millete böyle sorulara gelince hiç azar yok detay detay açıklama var !!

hatipoğlu o kadar düzgün olsa kendi otelini kaçak yaptırmazdı , ben danışanlara bile şaşıyorum. Her konuda düzgün sanki de akıl alıncak... ayrıca belden aşağı fetva hocaların en sevdiği iş :KK68:

hıı anladım açıklama için teşekkür

birileri mi izlermiş yoksa:eek:

sonuçta banyoda tek başımıza duş alıyoruz yani

sorsan 3 harfliler görürmüş.. yahu her yerden geçebildiğine her şeyi görebildiğine her şeyin yerini bile değiştirdiklerine inandıkları cinler bi örtüden mi geçemiyorlar , görmek isteseler bırakın geçmeyi alıp kenara bile koyarlar Maazallah :KK70:

evet hani tatilde duş alırsın ya bikiniyle öyle banyo yapılması gerekmiş, bi de sevişirken giyinik olcaksın :p

öyle demeyin bdvde bi konu vardı
kadın komşusunu sevişirken görmüş cıbıl cıbıl
giyinik olsalardı böyle mi olurdu

bu konuda bilirkişi arkadaşları buraya bekliyorum, savunucular gelir inşallah.
öyle demeyin bdvde bi konu vardı
kadın komşusunu sevişirken görmüş cıbıl cıbıl
giyinik olsalardı böyle mi olurdu

doğru yaa! Örtü altında sevişmenin amacı komşulara yakalanmamak , aklına sağlık

Dini soruda günah yoktur.
Sorulacak ki ogrenilecek.
Kadinlar Peygamberimize gelip bizzat cinsel sorular sorarlarmis.
Sormadan ogrenemezsin.
Ayrica adam kendisi uydurmamis bunu.
Gecmis büyük alimlerin fetvalarina bakabilirsiniz.
Mekruhtur denilmis.
Bi bu soru eksik kalmisti diyorsunuz da pardon sizin de bi fetva sorularini belirlemeniz eksik kalmisti o da oldu!!!

Sonra millet niye cahil diyorlar.
O zaman doktorlara da sormayalim.
Dini acidan ogrenmek isteyen sorar, istemeyen sormaz.
Yoksa hoca cevap vermese miydi?
Cevap verse bir dert, vermese bir dert.

Dini soruda günah yoktur.
Sorulacak ki ogrenilecek.
Kadinlar Peygamberimize gelip bizzat cinsel sorular sorarlarmis.
Sormadan ogrenemezsin.
Ayrica adam kendisi uydurmamis bunu.
Gecmis büyük alimlerin fetvalarina bakabilirsiniz.
Mekruhtur denilmis.
Bi bu soru eksik kalmisti diyorsunuz da pardon sizin de bi fetva sorularini belirlemeniz eksik kalmisti o da oldu!!!

Sonra millet niye cahil diyorlar.
O zaman doktorlara da sormayalim.
Dini acidan ogrenmek isteyen sorar, istemeyen sormaz.
Yoksa hoca cevap vermese miydi?
Cevap verse bir dert, vermese bir dert.

Bılgece tamm sana bir soru soracam..

Bir insan oldukten sonra hasilhaneye goturulur ıyıce yıkıyıp ,sarsınlar diye dımı kıl mıl varsada cıkarılıyor dımı..
ordakıler her yerını goruyorlar ve oluye son gorevlerını yapıyorlar.
e bu ayıp olmuyor da ben tek basıma banyo yapacam dıye uzerımde nıye bıseyler olsun ki...

not:gecen tvlerde cıplak yatmamız saglıgımız ıcın daha ıyı dıyorlardı biz kime guvenecez..
bu arada bana ayetkerden bahsetmeyın sizin muslumanlıgınız kadarda bızde muslumanız.,,

Bılgece tamm sana bir soru soracam..

Bir insan oldukten sonra hasilhaneye goturulur ıyıce yıkıyıp ,sarsınlar diye dımı kıl mıl varsada cıkarılıyor dımı..
ordakıler her yerını goruyorlar ve oluye son gorevlerını yapıyorlar.
e bu ayıp olmuyor da ben tek basıma banyo yapacam dıye uzerımde nıye bıseyler olsun ki...

not:gecen tvlerde cıplak yatmamız saglıgımız ıcın daha ıyı dıyorlardı biz kime guvenecez..
bu arada bana ayetkerden bahsetmeyın sizin muslumanlıgınız kadarda bızde muslumanız.,,

Gasilhanede ciplak yikamazlar. Erkeklerin belleri ile diz kapaklari arasina carsaf sererler yani haya yerlerini kapatirlar. Kadinlarin da ayni sekilde.
Hoca ciplak yatın ya da yatmayin dememis.
Üstünüzde bir carsaf olsun demis.

Back
X