Karı :Kocanın günlüklerine yazdıkları

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Kadının Günlüğüne yazdıkları:[/FONT][FONT=comic sans ms,sans-serif] [/FONT]

[FONT=comic sans ms,sans-serif]Bugün üç yıl bitti. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü
kadar mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Pişti, demleniyor. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız... [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Eve geldi sonunda.
Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Aman Tanrım, yoksa? [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne
yaptığını sordum,
ağzında birşeyler Geveledi. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna
çekilmiş. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba?
İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?'
diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık
dolu.. 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır
yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak
uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan,
yalan.
Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez
onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Kocanın Günlüğüne yazdıkları : [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Öff be, ne olacak bu FENER 'in hali. Ama, kuru fasülye güzeldi. [/FONT]​

hhahahaah adama bak yaa :oklava: işte bayanlar herşeyi ne kadar ince düşünüyor dimi.. ama erkegin aklından ne geçiyor ..biz hemen herşeyi kendi üstüme alıyoruz ama onların tınında bile deil ..

:lepi:

iste bayanlar..
o kadar ince dusunmemek lazim..
oyle yasayalim, dusunelim ki..
bu gunlukte ki yazilanlar tersine dussun !

kadınlar boşu boşuna kendini paralıyor işte, aç fb maçını koy yemeğini tatlısını, mutlu etmek için başka taktiğe gerek yok:roflol:

Back
X