Karılıkmı yaptın dedi

karılık sevişmeyle mi oluyormuş
bu öküzleri nerden buluyorsunuz çok merak ediyorum

Beni laflarıyla inciten, benim halimi derdimi sormayan,benimle hiç konuşmayan, ortak paramızı nereye harcayagına karışınca tartışma çıkaran erkekle sevişmiyorum! Kırgınlık birike birike konuşamaz hale getiriyor insanı, yatağa girince hiçbişey olmamış gibi yapamıyosun, neden böyle oldun demiyorlar değiştin diyorlar, kimse ne yaşadığını bilmiyor kaç gece incinmiş bir kalp ile uyuduğunu içindeki huzursuzluğu bilmiyor Ama bana karılık yapmadın demek kolay geliyor, yapmıyorum abi git boşan böyle bir madde varsa. Offf içimi dökesim varmış benimde

Cekismeli bosanmada iki tarafin kusur oranlarina bakilir. Cok kusurlu olan az kusurlu olana, eger talep varsa, tazminat oder. Ancak mal paylasiminda kusur oranina bakilmaz.
Simdi bana karilik mi yaptin kelimesini avukatiniza soylemelisiniz. Dava dilekcesini ona gore hazirlayacak cunku. Cekismeli bosanmalar tanik ifadeleri, dilekceler ve evraklar uzerinden yurur. O yuzden bu durumu soylemelisiniz. Bunda utanilacak birsey yok. Onlar bu durumla hergun karsilasiyordur zaten.
Ikincisi ev hanimi da olsan senin de eve katkin var. Evin temizligini yapmasan temizlikci parasi verecekti. Yemek yapmasan yemek yapacak birini tutacak ya da disaridan yemek yiyecekti. Bunlar sadece senin gorevin degil, ortak, bunlari sen gonullu olarak yaptin. Kadinlik gorevini yapmadin gibi birsryi ispat etmesi icin yatak ayirdiginizi falan ispat etmesi gerekir sahitlerle ya da fotograflarla falan, bu da biraz zor. Ve bunu dile getirmesi de cirkince ancak erkekler bosanma asamasinda cirkeflesebiliyorlar, ben yasadim. Hic yapmadigin seylerden dolayi 3 kurusluk hakkin da olsa vermemek icin sucluyorlar. Onlara kalsa calisan kadin da olsan calismasan da hersey onlara kalsin isterler. Cocuguna odedigi 400-500 tl lik nafaka bile cok gelir onlara. Oysa bir ayakkabisi bu paradan fazla. Ileride pisman olmak istemiyorsan, evlilik sirasinda edinilmis mallar, ev, araba falan da varsa ozellikle, hakkini sonuna kadar ara. Takilarini aldi ise taki davasi da ac. Sana hakaret, kufur ediyorsa, asagilama varsa psikolojik siddet uyguluyor demektir. Sana para vermiyorsa ekonomik siddettir bu. Itip kakma bile olsa bu fiziksel siddete girer. Dilekcede neyi one sunuyorsa hepsini ispatlamasi gerekir.
Evet cekismeli bosanmalar yipratici ve uzun suruyor. Ancak madem bir an once bitsin istiyorsa hakkini da versin o zaman beyefendi.

Avukata tabiki söyle. Oda erkeklik yapsaydı madem karşılığını zaten verirdin demekki soğutmuş kendinden seni

bunu nasıl ispat edebilir mesela 22.09.2020 karım beni reddetti diye çetele tutmuyordur heralde.
senin sözune karşı onunki,hakim kime inanırsa.
aferin sana demeye geldim valla yedirme hakkını.
Aklımdan geçenler

Hakimim karilik yapmadı bana ,sevişmedi benimle

Hakim hele şunu bi uzmana götürün bugüne kadar kaçkez sevistiginin raporunu getirin

Rapor gelir ,1 yıllık evlilikte 3 kez sevismisler

Hakim kadına döner kocan haklı sen karılik etmemissin bundan ötürü sana mal mulk yok .bosanmaniza karar verilmiştir .

Kafam pırıl pırıl yanlız hikayeye bak

Avukatlar alışkın bu duruma ayrıca cinsellik çok normal neden utanıyorsunuz

Bi söz vardı; anlaşarak evlenmek kolaydır, önemli olan anlaşarak boşanacak birini bulmak. Gerçekten de böyle. Bence avukatınıza uygun bir dille ifade edeblirsiniz, o avukat sonuçta ne davalar ne olaylar görmüştür emin olun bu kadarcık şeyin üzerine düşünmez bile. Yüzyüze konuşamazsanız telefonda ifade edin kendinizi. Ama mutlaka anlatın, avukatınız her bilgiyi lehinize çevirecektir.

Sende ona söyle bakalım birdaha evlenebiliyormu işlensin makhkeme kayıtlarına duruşma tutanaklarina; erkekliği yoktu de ,yetemiyordu,yapamıyordu,beceremiyordu,kişisel bakimini yapmiyordu de .....kudursun dursun terbiyesiz . Bende şunu anlamiyorum hani uzmanlarda söylüyor ya ne olursa olsun yatağa küs girmeyin yatağa taşımayın .olur bizim ağzımıza etsinler ama yatakta gönüllerini etmeye devam.inan günde üç defa birlikte olsan dahi sana beş defa yapmadın diye aynı ifadeleri kullanacakti bu herif karakter meselesi çünkü

Karılık yapmadın nedir yahu ?İnşallah bunu soylerde bir guzel rezıl olur.Hakım agxının payını verır.Her zaman da sex ypmak zorunda deılsınız.Cinsellık 2 kişinin istemesıyle olur.

Sanmiyorumki bir hakim mal paylaşımını ilişki sayısına göre ayarlasın.
Boşanma aşamasında iki tarafda pislik çıkarabilir, buna alışgınlardır ve bu saçmalığı dikkate almayacaklardır.
Adam her istediğinde kadın istemek zorunda değil.

Evinizi 24 saat izleyen kamera olmadığına göre elbette ispatlanmaz. Ama adamdaki kafa ne güzel. Sizin evde yaptığınız işleri yok sayıp ancak kendi emeğimi görmüş. Maşallah adama (!)

avukatınıza herşeyi anlatın o size yardımcı olmak için orada

Kendisinin kocalığı ne kadardı ki. :))) Keşke altından kalkamayacakları lafları etmeseler. Sen de kocalık yapmıyordu dersin, bunu kanıtlamak da senin karılık yapmadığını kanıtlamak kadar zor. Dövüşerek sevişengillerden değilsen şayet; seni hor gören, hep kavga ettiğin adamla sevişemezsin. İçin almıyorsa kendi düşünecekti. Avukatına anlatmalısın. Utanma, erkek olarak görme avukatını
Avukatın olarak gör.

Bana karılık yapmadın ne igrenc bir laf ya. Oldu paşam gece gündüz sevişelim ama bana b.k gibi davran beni adam yerine koyma değer verme ama yatakta seni memnun edeyim ya bi sussun ya gerzek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…