Karın Ağrıları

nurilkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
76
15
98
Merhabalar 10 haftalık hamileyim bu zamana kadar ara ara hafif karın ağrılarım oluyordu ama hafif oldugu icin umursamadım doktora sordugumda normal dedi ama dün gündüz ara ara biraz daha hissettiren ağrılarım oldu genellikle alt karında gece ise şiddetlendi ve uykudan uyandırdı gece boyu ara ara sürekli ağrılarım oldu bu durum normal mi acaba uykudan uyandıracak kadar siddetli olması kabızlık yaşamıyorum gaz sorunum da yok tedirgin oldum

6. Ve 7. Haftamda regl agrısı gbi ağrım olmuştu sonrada belki bir kaç defa ama uykudan uyandıracak kadar alt karın ağrısı olmamıştı genelde böyle durumlarda progestron başlıyorlar bence doktora tekrar gitmelisiniz.

6. Ve 7. Haftamda regl agrısı gbi ağrım olmuştu sonrada belki bir kaç defa ama uykudan uyandıracak kadar alt karın ağrısı olmamıştı genelde böyle durumlarda progestron başlıyorlar bence doktora tekrar gitmelisiniz.
Tüp bebek ile hamile kaldım günlük bir adet progestan hap kullanıyorum

Tüp bebek ile hamile kaldım günlük bir adet progestan hap kullanıyorum
Ben de tüp bebek ile hamileyim hayırlı olsun 🥰 . 10. Haftaya kadar hem fitil hem göbekten iğne kullanmıştım. Günlük 3 litre su içmeye mutlaka özen gösterin susuzlulta kasılma yapıyor diyor doktorlar

Ben de tüp bebek ile hamileyim hayırlı olsun 🥰 . 10. Haftaya kadar hem fitil hem göbekten iğne kullanmıştım. Günlük 3 litre su içmeye mutlaka özen gösterin susuzlulta kasılma yapıyor diyor doktorlar
Çok teşekkür ederim sizde sağ salim kucağınıza alın inşallah bebeğinizi ☺ kalp atışından sonra hepsini kesti oksapar ile progestan hap kaldı sadece prolutonuda gecen hafta kesti ağrı olunca tedirgin oldum şimdi hala ara ara yokluyor suyu biraz az içiyorum evet doğru gitmem gerekir mi yine de doktora bilemiyorum persembe gittigimde buyuyor olabilir diye gecistirdi ama o zaman siddetli degildi bu kadar

Back
X