Bende bu ay adetten hemen sonra yumurtladım şu an 4 gün var adetime afedersin kremsi akıntım var bakalım ne olacak ama üşüttüğümde beyaz akıntım oluyo benim yani ikiside olabilir adet geçtiğinde test yaparsın ben erken yaptım negatif moral bozuk dolanıyorum evdeMerhabalar bir sey damismak istiyorum yumurtlama adetten hep 1 hafta sonra oluyordu akintidan anliyordum bu adet bitiminde hemen akintilar başladı adet bittiginden beri ara ara beyaz akinti görüyorum adetime tam bir hafta var karnimda da agri var sürekli soguk almisim gibi sanki bunlar gebelik berlirtisimi plabilir mi merak ediyorum
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı olduğu için ayırt etmek biraz zor zaten az kalmış regline bi kaç gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin ya da tam adet gününde bi test yapabilirsinMerhabalar bir sey damismak istiyorum yumurtlama adetten hep 1 hafta sonra oluyordu akintidan anliyordum bu adet bitiminde hemen akintilar başladı adet bittiginden beri ara ara beyaz akinti görüyorum adetime tam bir hafta var karnimda da agri var sürekli soguk almisim gibi sanki bunlar gebelik berlirtisimi plabilir mi merak ediyoru
Bnde aslinda dun yaptim erken yaptim herhalde dedim once pozitif gibiydi sonra dağıldı gittiBende bu ay adetten hemen sonra yumurtladım şu an 4 gün var adetime afedersin kremsi akıntım var bakalım ne olacak ama üşüttüğümde beyaz akıntım oluyo benim yani ikiside olabilir adet geçtiğinde test yaparsın ben erken yaptım negatif moral bozuk dolanıyorum evde
En güzeli adet gününün geçmesini beklemek umarım güzel haberler alırız ikimizde, bir ümitBnde aslinda dun yaptim erken yaptim herhalde dedim once pozitif gibiydi sonra dağıldı gitti
Naptınız ben de dayanamadım yaptım ama negatif benımIns ben yine test yapacagim gibi az sonra yazarim cikani
Merhaba siteye yeni üye oldum nasıl soru soracağım bilemedim buraya sizin sorunuzun altına yazayım diye düşündüm adet bitiminden hemen sonra üçüncü gününde yumurtlama olur mu şeffaf uzayan akıntım oluyor adetlerim düzensiz oluyor pcos var o yüzden tam günlerini bilemiyorum birkaç aydır her ayın 21 ya da 22sinde adet oluyorum bilen varsa yazabilir mi acabaMerhabalar bir sey damismak istiyorum yumurtlama adetten hep 1 hafta sonra oluyordu akintidan anliyordum bu adet bitiminde hemen akintilar başladı adet bittiginden beri ara ara beyaz akinti görüyorum adetime tam bir hafta var karnimda da agri var sürekli soguk almisim gibi sanki bunlar gebelik berlirtisimi plabilir mi merak ediyorum
Naptınız ben de dayanamadım yaptım ama negatif benım
Adet oldum ben dün akşam bugün doktora gittim kontrole hormon testi verdim ekstra bir sorun çıkmadı pcostan dolayı kilo vermem gerektiğini söyledi o kadarMerhaba ne yaptiniZ benim 2 gün var hala testler bembeyaz negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?