• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın büyüklüğüm normal mi

ikbalina

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
1
0
1
23
Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim karnım şimdiden büyümüş. Daha doğrusu sabah olmayan karnım akşam 4 aylık hamileymisim gibi büyüyüp şişiyor ve karnım çok sertleşiyor benim gibi bu durumu yaşamış olan yada yakınlarında gören biri var mı normal mi bu karın yoksa ilerleyen zamanlarda düzelir mi

Gazdan kaynaklı olabilir canım ben 15 haftalık oldum hala sabah çok az karnım var akşam baya çıkıyor

Ay bende sadece bende var sanıyorum cidden :) benim de 14 haftalık ama akşama doğru görsen 5 aylık gibi sabah bakıyorum inmiş tekrar :)

Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim karnım şimdiden büyümüş. Daha doğrusu sabah olmayan karnım akşam 4 aylık hamileymisim gibi büyüyüp şişiyor ve karnım çok sertleşiyor benim gibi bu durumu yaşamış olan yada yakınlarında gören biri var mı normal mi bu karın yoksa ilerleyen zamanlarda düzelir mi
Gazdan dolayı oluyor 😅 benimde aynıydı. Yaklaşık 6. Aya gelene kadar bebek göbeği çıkana kadar o şekilde oluyor normal yani

Back
X