• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın çevresi geriliği

Zehramyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
12
4
1
26
Kızlar merhaba ben 32+4 günlük hamileyim dün doktora gittim bebeğimin kilosu 1720 gr çıktı diğer ölçümleri suyu ve plasenta kan akışı normal gayet iyi olduğunu söyledi doktor ama karın çevresi 30+6 hafta çıktı şuan korkulacak bir şey yok takip edicez minyon bebek olabilir dedi doktor ama benim moralim bozuldu çünkü hep bebeğime yarayan şeyler yiyorum çok dikkat ediyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum bazıları nesquik önerdi doktorum demiş aranızda deneyen var mı ? O ara kapansın istiyorum ya da daha fazla açılsın istemiyorum ne yapabilirim

minyonluktan dolayıysa takip edin hep aynı fark ile devam eder ve sebebi oysa korkmayın minyon bebek iyidir. benimki kiloluydu doğumda çok zorluk çektim ve bebeğimin kilo almanası için doktorum öğünlerimi sınırlamamı söylüyordu sürekli. bebeğin kilo almasını önermiyordu doğuma engel olacağı için, öyle de oldu zaten. minyon bebek doğduktan sonra güzel kilo alabiliyor ama kilolu doğan bebek daha fazla ödemli olduğundan kilo kaybediyor. ayrıca fiziksel gelişimi ile organ gelişimi birlikte gidiyor diye de düşünmeyin fiziksel olarak geride olsa da organları zamanıyla uyumludur. özetle telaş etmeyin bence takip edin sadece fark açılırsa sıkıntı ama açılmazsa hiç bir problem yoktur. 2 hafta fark için normal deniyor.

Back