- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 31
- Konu Sahibi Tatliballim
Ben 8 aylık evliyim bastan beri calısmayı düsünmüyorum düsünsem bile suan calısacak durumda değilim 2 aylık hamileyim evimin işini zor yapıyorum bugun mutfağa giriştim yarıda kaldı halılarım yıkamadan geldi onları bile seremiyorum halsizim yattıgım yerde uyuya kalıyorum uzun süre ayakta durunca basım dönüyor hamilelik beni cok zorluyor. Benim esimin is yeri var abisiyle birlikte. ablası yanında calısıyor bayramdan cıktık biraz sıkıştık elimizde nakit para yoktu esim ablasından borc istemiş ablasıda ortalığı ayaga kaldırms karın evde oturuyor calıstır falan demis esimde sanane benim karımdan calıstırmıyorum demis. Bunları bu gün esimin yanında calısan kız anlattı. O kadar zoruma gitti ki demek ki ben evde oturuyorum birilernin gözüne batıyo kimsenin bi kurusu da benim bogazmdan gecmiyo. Ben nişanlıyken de daha ilk konusmamzda bu kız bana sende calıs falan demsti bazı sorunlarımız oldu onunla cok tartstık simdi yüzüme karsı bisey diyemiyor babasının korkusundan mı bilmem. Simdi ben buna arkamdan dediklerini öğrendiğimi belli edeyim mi ne yapayım nasıl davranim hic bisey olmamıs gibi devam mı edeyim sizce