Karın Germe Ameliyatı- Abdominoplasti

• Konu Sahibi Konu Sahibi SteelB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kizlar,, Allah rizasi icin sizin fotolarinizi gonderebilirmisiniz bana mailime ?? ben yurtdisinda yasiyorum, ve ameliyat olmam gerekiyor,, ve bu gerdirme ameliyati ile birlestirmek istiyorum, ve tamamen icime sinmedi, hic foto gormedim,,,yani uzun zaman gectikten sonra.... cok tesekurler...

arkadaslar subatta bende OP DR eser aydogdu'ya yaptiracagim karin germe ameliyatimi.
yurtdisinda oldugum icin telefondan ve emailden ulastim kendisine konustum karin germe ve bel bolgesine lipo yapacagini soyledi biletimi falan aldim hersey hazir, yalniz daha once karin germe yaptiran varmi kendisinde?

slm cnm ameliyatını oldunmu bende araştırmadayım benim de bebişimin üzerinden 2 yıl geçti kilomuda verdim ama iyi bi doktorla bu işi bitirmek istiyorum...şu anda nasılsın son durumlar nedir bana acil yazarmısın ve ne kadara yaptırdın...geçmiş olsun...

arkadaşlar antalyada karın germe ameliyatı yaptıran varmı varsa kim banada yazarmısınız lütfen.

aynur foruma yazdık arkadaşım oraya bak

merhabalar bana dr adını verirseniz büyük sevaba girersiniz valla psikojim sıfır ve devlet hastanelerıne bu amelıyatta güvenmıyordum ama sızın yazınızı okuyunca umut oldu tşkler:2:

Merhaba fatmagürhan ben de 1 hafta önce karın germe oldum. Yalova devlet hastanesinde oldum. Her anlamda çok memnun oldum. Çok güzel bir iş çıkardı doktorum. Zaten herkesten memnuniyet ifadelerini duyuyordum. Ben de karar verdim oldum. Bi sıkıntım olmadı şükür . İçerden kasları da diktiği için daraldım. Karnım da sımsıkı oldu. Bence özellere o kadar para dökmeye gerek yok. Resimleri de gördüm. Benim karnım da aynen onlar gibi güzel

geçmiş olsun...ne kadar ödediniz?fotolarınız var mı?süreç nasıl şu ana kadar?göğüs büyütme ile beraber düşünüyorum ben de...

Karın germe lipo ve göğüs ameliyatının hepsini bir arada oldum ben 2 ay oldu. Son derece memnunum ayrıca hiç olmadığım kadarda rahat.herkese tavsiye ederim.bir defa 3ayı gözden çıkarmanız gerekiyor tam manasıyla toparlayıp düzelmeniz eskiye dönmeniz için.ilk haftadan sonra ağrılar azalıyor ama duruş ve yatış pozisyonlarınız zorluyor doğal olarak.göğüs ameliyatında hiç bir ağrı olmuyor sertlik hissi sadece. Karın içinde içinizdeki gerginlik bir süre rahatsız edebilir ama oda dayanılmaz falan değil. 10 günlük ameliyatlıyken ankaradan konyaya gittim.tamamen normale dönmesemde yapacaklarımı etkilemedi. Kısa kısa sürekli yürümenizi öneririm. Sürekli yatmayın sakın sonrasında ciddi sıkıntıları ağrım var diye yatanlarda daha çok görüyoruz.
Sigara içenlerin kesinlikle bırakmasını öneririm gerçekten sigara iyileşme döneminde ciddi bir rol oynuyor.örnek olarak ben içtim ameliyat sonrasında on beş gün içmedim sonrasında tekrar başladım. Dikişlerimde 3 yerde tek dikişlik sıkıntım oldu.
Haricinde o gbekle yıllardır yaşamış olmak bana şu halimden daha acı veriyordu.
Herşeye rağmen bennçok memnun ve mutluyum...
Olacak olan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun olmuş olanlara acil şifa diliyorum...
Sağlıklı günler dilerim.

senin adına sevindim,atlatmışsın...bende 22 temmuzda karın germe ve göğüs büyütme olacağım .popomda çok düz,oturunca kemiklerim acıtıyor dedim doktoruma,lipo yaparız popona ekleriz dedi.aslında kilolu değilim .boyum 1.74 kilom 58 .ama 2 doğumla karnım kötü görünüyor.ne kadar ödedin?ben de devlette olacağım ameliyat protez masraflar dahil yaklaşık 7000 ödeyeceğim..bir de senin protez kas altı mı?kas altı ağrılı iyileşiyor demişler de forumlarda...

Son düzenleme:

Ben annem için araştırıyorumda acaba doktorunuz kim yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum. Cevap verebilir misiniz mümkünse?

Merhaba ben annem için araştırıyorum da. Acaba doktorunuzun ismini ve varsa telefon numarasını öğrenebilir miyim? Bir de kaç tl ödediniz ameliyat için? Yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorumda.

arkadaşlar bu kolay bir ameliyat değil.... aman dikkat diyorum...

epey bir süre iki büklüm yürümek ve yatmak durumunda olacaksınız...

ayrıca bikini bölgesinde bile olsa izleriniz olacak ve göbek üzerindeki iz ve çatlaklar giderilmiyor...

iyi düşünün ve kararlı iseniz doktorunuzu çok iyi araştırın...

merhaba bayanlar karın germe için izmirde dr önerebilirmisiniz ve fiyatlarl ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Hahhaa önereyim kuzum :) taş gibi oldun hatun :)

herkese merhaba estetikte İzmir özel şifa hastanesinde Dr Cenk Melikoğlunu tavsiye ediyorum.gerçekten işini çok düzgün yapıyor.her ameliyat için öneririm.

Merhaba
Uzun zaman olmuş ama ben doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim? Nisanda ameliyat olucam ama hala araştırıyorum.

merhaba sanırım ameliyat olalı 5-6 yıl olmuş. varsa eski ve yeni halinizin fotolarını görebilirmiyiz albümünüzden. bide kaç sene olmuş halen halinizden memnun musunuz bir değişme bozulma oldumu acaba. karnınız düm düz oldumu çok merak ediyorum,ameliyatı bende yaptıracağım ve kararsızım devlet hastanelerinde mi özelde mi olsam diye

Merhaba
Ben İstanbul Şişli Etfal hastanesin'de ameliyat oldum. Dr Medeni Volkan Kıyak yaptı ameliyatımı. Doktorumdan ve yaptığı karından çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Aslında o hastanenin PREC servisindeki tüm doktorlar çok iyiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…