• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ameliyatı olacağım çok kararsızım..

Öbür foruma yazmıştım ama cevap alamamıştım resimlerine baktıkça çok hevesleyorım darısı benimde başıma

Mrb bende şu anda 86 kiloyum boy 162 lohusalık kiloları inşallah vericim emzirdiğim için nasıl dikkat ederim bilmiyorum ama kiloları veripte ondan sonra ameliyat inşallah seninde varmıydı böyle bir sorunun ikiz annesi olarak yoksa kilolu olarakta yApıyorlarmı bu ameliyatıbilgin varmı .
Çarşamba 22:02K.İ.B.
+ Çoklu AlıntıCevapla
Bende önce kilo verdim sonra ameliyat oldum kilo verince karşındaki deformasyon daha çok ortaya çıkıyor.

Umarim sizde en yakın zamanda olursunuz :)
Inşallah ama benim yolum daha çok uzun bende kk okuyarak bilgi alıyorum benim merak gibi merak edenler vardır. Sizin gibi ameliyat olmuşlar fikir ve cesaret veriyorsunuz hemde resim paylaşıma insan daha ok motive oluyor resimlerine çıp açıp bakıyorum benim böyle olurmu diye

Inşallah ama benim yolum daha çok uzun bende kk okuyarak bilgi alıyorum benim merak gibi merak edenler vardır. Sizin gibi ameliyat olmuşlar fikir ve cesaret veriyorsunuz hemde resim paylaşıma insan daha ok motive oluyor resimlerine çıp açıp bakıyorum benim böyle olurmu diye
Olur tabi neden olmasın hatta daha güzeli olur:)

arkadaşlar ameliyattan sonra eski kıyafetlerinizi kaldırdınız mı?yani beden değişir sanırım.elbise pantolon yeniden mi alışveriş yaptınız yoksa o kadar fark olmuyor mu?

Merhaba hepinize,karnım çok fazla bana göre ve sarkık.geçen hafta plastik cerrah ile görüştüm.daha önce bir tanıdığın karnını yapmıştı bel oyuntusu bile olmayan birini balık kız gibi oyuntulu yaptı göbeği dümdüz.ama ben hiç evlenmedim doktorum bana sadece 1 sene hamile kalmamam gerektiğini söyledi.ama rahat değilim.sporla geçmez deri fazlalığın dedi bana,üstelik zayıflamama gerek olmadığını söyledi.yağların ve deri fazlalığın hepsini alabilecek miş.offf tam anlatamadım sanırım.kafam çok karışık.ama bu göbekle çok mutsuzum.yaptıran arkadaşlar varsa lütfen desteklerinizi bekliyorum.ayrıca meme estetiğide olmuştum ama çok kötü oldu 1,5 yıl önce.onuda düzeltecek doktorum mememin çok kötü yapıldığını söyledi.biri küçük biri büyük oldu mememin.protez de taktırsam güzel olur mu? Doktorum gerek olmadığını söyledi ama ben küçük meme de istemiyorum.hiç protez taktıran var mı?
Vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun dileği

Back
X