- Konu Sahibi beautydear
-
merhaba,nezaman ameliyat olacağını bilmiyorum.belkide olmuşsundur....ben geçen yıl aralık ayında karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatını aynı anda oldum.5 saat sürdü..adana da oturuyorum.burada oldum...son derece memnunum..hiç öyle korkacak birşey yok.sonucu görünce pişman olmak imkansız :)
istersen sana önce-sonra fotolarını gönderebilirim.sakın vazgeçme..sonuç mükemmel oluyor,inan bana
kesinlikle sana katiliyorum bende kombine ameliyatlarimi oldum sonuc mukemmle cok sükür.arkadasa bende resimlerimi yolliyabilirim.
an
canim ben karingerme lipo oldum 27 marta izmirde korkma canim ben ertesi gün ayaga kalktim cok iyidim hic agrim olmadi sadece kas agrisi cektim tam dik yürüyemiyorsun aksamlari sirt üstü yatiyorzun yoksa bir sorlugu yok ben kesk daha önce olsaydim diyorum simdi ........bende cok korktum ama kortugum gibi degildi simdi 3bucuk hafta oldu daha sisligim var pantolonlarim olmuyor her sey güzel olur merak etme sonradan benim gibi dersin keske daha önce olsaydim diye :)) simdiden cok gecmis olsun diyorum :)) ve izler hakinda sorular sor doktoruna göbek deligin cevresinde olucak onu sor benim yok cünkü :) sakin iptal etme
merhaba,nezaman ameliyat olacağını bilmiyorum.belkide olmuşsundur....ben geçen yıl aralık ayında karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatını aynı anda oldum.5 saat sürdü..adana da oturuyorum.burada oldum...son derece memnunum..hiç öyle korkacak birşey yok.sonucu görünce pişman olmak imkansız :)
istersen sana önce-sonra fotolarını gönderebilirim.sakın vazgeçme..sonuç mükemmel oluyor,inan bana
kesinlikle sana katiliyorum bende kombine ameliyatlarimi oldum sonuc mukemmle cok sükür.arkadasa bende resimlerimi yolliyabilirim.
10 ekimde ameliyatım var bana da resim gönderebilirmisiniz
Bir arkadaşım zayıf olmasına rağmen basenleri var.lipo için randevu aldı ben de biraz kilo daha verip karın gerdirme ve lipo yaptırmak için karar aşamasındayım. Gittik konuştuk her şeyi anlatıyor zaten. Olabilecek olanı söylüyor, bana şunu yap derseniz olmaz, bir de kendi isteğin mi eşinin mi felan diye soruyor. Eşi istiyor diye ameliyat yapmam diyor. Doktor ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum . Ankara GATA da doktoru.Ankara da yaşıyorum , karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. Doktor bilgim yok. İki ameliyat aynı anda yapılabilir mi , yapılsa bile acı çekme açısından ayrı ayrı yapılması daha mı iyi? Ankara da güvenebileceğim bir doktor ismi verebilecek bir kişi var mı?
Bir arkadaşım zayıf olmasına rağmen basenleri var.lipo için randevu aldı ben de biraz kilo daha verip karın gerdirme ve lipo yaptırmak için karar aşamasındayım. Gittik konuştuk her şeyi anlatıyor zaten. Olabilecek olanı söylüyor, bana şunu yap derseniz olmaz, bir de kendi isteğin mi eşinin mi felan diye soruyor. Eşi istiyor diye ameliyat yapmam diyor. Doktor ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum . Ankara GATA da doktoru.
Özel muayenehanesi var sanırım. Siz de referans üzerine mi gittiniz . Sonradan iyi olmayan bir doktor yüzünden oluşabilecek komplikasyonlar beni çok korkutuyor. Kötü şeyler duyuyoruz. En iyisini araştırmak lazım . İsim vermemizde sakınca yok diye biliyorum. Eğer verirseniz çok memnun olurum.Teşekkürler :)
özelde 50 mesaj gerekiyormuş sanırım isim vermemde bir problem yok Dr. Muhitdin ESKİ ameliyatlarnı Akay hastanesinde yapıyor
Önümüzdeki hafta ayın 21 de karın germe ameliyatı we lipo yaptırıcam evet çok korkuyorumki bunun tarifi yok bölgesel olarak kiloluyum vücut yapım tıpkı bir elma kendimi iyi hissetmek adına bu ameliyata karar werdim lutfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?