Karın germe ameliyatı olan var mı?

geçmiş olsun...fotolarınızı görmek isterim bende...ne kadar ödediniz?bir de özelde mi oldunuz?isim?

izmirde kime oldun..foto gonderebilirmisin ..simdi nasilsin

Merhaba,

Karın germe başlığına yazmıştım ama burayada yazmak istedim.Bende aynı amelliyatı izmirde olacağım.Daha hiç bi doktorla görüşmedim ama buralarda arkadaşların yazdıkları bir doktoru kafamda belirledim.görüşeceğim

bende izlerin ne büyüklükte olduğunu merak ediyorum.malesef yeni üye olduğum için özel mesaj hakkım yok

merak ettiğim sadece bikini bölgesinde sezeryan izi gibi küçük ve iç çamaşırının altında kalan bir iz mi? yoksa boydan boya karın altında dışarından gözüken bir iz mi?

bilgi verirseniz sevinirim

merhaba bende buraya yeni üye oldum 10 ekimde ameliyatım var beni biraz biligilendirirsen ve resim gönderebilirsen çok sevinirim

Ankara da yaşıyorum , karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. Doktor bilgim yok. İki ameliyat aynı anda yapılabilir mi , yapılsa bile acı çekme açısından ayrı ayrı yapılması daha mı iyi? Ankara da güvenebileceğim bir doktor ismi verebilecek bir kişi var mı?

Bir arkadaşım zayıf olmasına rağmen basenleri var.lipo için randevu aldı ben de biraz kilo daha verip karın gerdirme ve lipo yaptırmak için karar aşamasındayım. Gittik konuştuk her şeyi anlatıyor zaten. Olabilecek olanı söylüyor, bana şunu yap derseniz olmaz, bir de kendi isteğin mi eşinin mi felan diye soruyor. Eşi istiyor diye ameliyat yapmam diyor. Doktor ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum . Ankara GATA da doktoru.

birde ben fotoları neden görmiyorum mesaj sayım yüzünden mi özel yazamıyorum biliyorum ama fotografları da mı o yüzden göremiyorum acaba.

Özel muayenehanesi var sanırım. Siz de referans üzerine mi gittiniz . Sonradan iyi olmayan bir doktor yüzünden oluşabilecek komplikasyonlar beni çok korkutuyor. Kötü şeyler duyuyoruz. En iyisini araştırmak lazım . İsim vermemizde sakınca yok diye biliyorum. Eğer verirseniz çok memnun olurum.Teşekkürler :)

Evet özeli var ama biz hastaneye gittik normalde orada kabul ediyor mu bilmiyorum biz referansla gittik . zaten hangi doktora giderseniz gidin önce sizin ikna olmanız lazım Tavsiye alabilirsiniz ama son karar sizin. henüz ameliyat olmadığım için şöyle böyle diyemeyeceğim.

özelde 50 mesaj gerekiyormuş sanırım isim vermemde bir problem yok Dr. Muhitdin ESKİ ameliyatlarnı Akay hastanesinde yapıyor

Yukarıda da bahsettiğim gibi karın gerçem ve lipo karar aşamasındayım...Laser lipo konuşmaya gittim ancak doktorum karın bölgesi sarkık tek başına lipo sonuç vermez karın germe gerekir dedi. O sırada kesilerin şekli hakkında konuşmadım çünkü karar vermek güç haliyle. Sonra internetten baktığımda kesilerin genelde kasıktan kasığa olduğu görünüyor ancak dik olarak yapılan kesi de var. Bilgisi olan var mı göbekten aşağıda mı kesiliyor?

Son düzenleme:
Hepinize merhaba,

Forumları incelediğimde sizlere rastladım sadece fikir vermek istedim buna benzer başka bir başlık var

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck) konu sahibi yaren..

ve epey çoookk yazışmalar var oraya bir bakın isterseniz.

Lütfen yanlış anlamayın ben çok aradım ve ameliyatıma çok az süre kala keşfettim .. biraz geç oldu benim için sizler içn de geç olması diye paylaşmak istedim... karar tabiiki sizlere ait..

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…