Karin germe ameliyati oldum

Selam arkadaslar,
dun karin germe ameliyati oldum. 6 yildir bu ani bekliyordum, ikinci cocugu da yaptim ve baska cocuk yapma planim yoktu. Karnim cok kotu sarkti. Beni karsida goren incecik goruyor, 47 kiloyum, ama karnim sarkiyor. Cok saglikli beslenen, ve duzenli spor yapan biriyim. Ikinci cocukdan sonra saglikli beslenme ve sporla inanilmaz zayifladim. Ama karnin toparlanmasi tabiyki imkansiz. Dunden beri karnim beni cok zorluyor. Ameliyati olanlar var mi? Nasil bir surec yasadiniz? Onerileriniz neler? Korse ve varis corabiyla yasiyorum cok kasiniyor. Bayagi lahusa sendromu yasiyorum su anda
merhaba bende ameliyat olalı 11 gun oldu göbek deliğim çok kötü görünüyor. düzelecek mi bu görüntü? fotoğraf atsam size bakar mısınız? dr düzelecek diyor ama cok mutsuzum hala dik yuk yürüyemiyorum. umarım dönersiniz. tesekkurler

C
merhaba bende ameliyat olalı 11 gun oldu göbek deliğim çok kötü görünüyor. düzelecek mi bu görüntü? fotoğraf atsam size bakar mısınız? dr düzelecek diyor ama cok mutsuzum hala dik yuk yürüyemiyorum. umarım dönersiniz. tesekkurler
CAnım 11 gun daha cok erken benim 2.5 ay oldu hala gobek deligi istedigim gibi olmadi dik yuruyememen normal zamnla gecer kimisi erken yuruyor kimisi gec.en az 6 aya ihtiyacımız var göbek için.diger forma gel orda herkes paylaştı okursun.

Merhabalar, çok geçmiş olsun sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim. Bende yeni üye oldum, karın germe ameliyatı için araştırma yapmaktayım, doktorunuz kimdi nerde oldunuz. benim de birkaç dr la görüşmem oldu fakat çok yüksek fiyatlarla karşılaştım, karar veremedim.eğer mümkünse fotoğraf görebilir miyim..teşekkürler,sevgiler..
Kimse aydinlatmiyor resimde göremiyoruz

ben forumda yeniyim, boyle kendi profilinde ealbum olusturmak daha mantikli herkesde goremez. Bence cok guzel gozukuyorsunuz. Daha detayli bakacagim, ama ben agirlik calisan ve yoga yapan biriyim, doktorum 2 ay sonra basla dedi. birde yasadigim bolgede karin geren cok yabanci arkadasim var, 2 ay dolunca hemen gym e geri donuyorlar. Doktorun neden oyle demis anlamadim, birdaha sorsan belki yanlis anlama vardir, cunku instagramda takip ettigim bir bayan var 5 tane germe olmus, kadin gym den de cikmiyor.
Merhaba benimde 3 hafta oldu ve karnimdaki dikislerde acilma var sizdede böyle birsey oldumu

Selam çok geçmiş olsun, benimde 15 gün oldu ameliyat olalı , şuan gayet iyiyim. Bir sezeryan doğum ve bir dış gebelik ameliyatım var onların sonrası bu ameliyattan daha zor geçmişti. Bizde ki tek sorun galiba karın kaslarımızın da dikilmesi, çok gergin durumdayım hala tam dik değilim. Ama hergün hızla iyileşiyorsun. Spor yapman ve ideal kiloda olman çok güzel, 15 kg fazlalık ile ameliyat oldum ben inşallah ileri de kötü görüntüm olmaz, allah korusun revizyon falan düşünemiyorum, şuan ameliyat öncesine göre 5 kg daha azım, korse de yedirmiyor ben de motive oldum,
Benim doktorumda 3 aydan önce karın kaslarını ilgilendiren sporlardan uzak durmamı söyledi, tam iyileşme 6 ay. Bir arkadaşımda bu ameliyatı oldu yazın tam 6 aylıktı ve 17 kg lık çocuğunu kucağında taşıyabiliyordu.
Birde korseyi takabileceğin kadar uzun takmak. En az 2 ay, dayanabilşrsen 3 ay.
Bol bol dinlen , evde yürüyüş yap bol bol wc ye git. Bir hafta sonraya bile harika hissedeceksin,seni izlemeye aldım.. Sevgiler..
Merhaba herkese öncelikle tek tek geçmiş olsun. 15 kilo fazlalikla olduğunuz ameliyattan memnun musunuz? 5 kilo fazlalığı var ve vermek için uğraşmaya enerjim yok zamanında 40 kilo verdim ama bunu veremiyorum irde bitti

Back
X